Arkadaşlar 5-6 yıldır kutu kola, fanta, redbul vs. açma halkalarını biriktiyorum ve bu gece saydım 4260 tane olmuş. Neden derseniz nedenini bilmiyorum ve bu konuda kendime engel olamıyorum. Şimdi ben bunları atamam psikolojim izin vermiyor buna :D Ben bunlarla ne yapabilirim? Orjinal bir fikriniz var mı?
Cevabın nedir?
tam benlik soruymuş yemin ediyorum :D bak şimdi ben ne yaptım biliyo musun. hani anahtarlıkların halkası oluyor ya onu sökeceksin. açma halkalarını anahtarlığın halkasına geçireceksin. bir anahtarlık halkasına 18-20 tane açma halkası koyman yeterli. ve sonra o anahtarlık halkalarını uç uca ekleyeceksin. sonuç olarak ortaya böyle bişey çıkacak :D
https://i.hizliresim.com/lzQamg.jpg
https://i.hizliresim.com/nGb8ZB.jpg
https://i.hizliresim.com/VyQqmj.jpg
ama hiçbir işe yaramıyor, anahtarlık yapsan çok büyük ve ağır oluyor :D bazen elime alıp oynuyorum tek faydası o :D ben bunu 11 12 yaşındayken yapmıştım ve nerdeyse 8 yıldır aynı şekilde duruyor :D bazen bulduğum değişik renkteki açma halkalarını da ekliyorum turkuaz turuncu mavi vs. :D aslında sende birsürü renkli açma halkası vardır :D biraz bana vermek istersen hayır demem :D üşenmedim gece gece telefondan resmini çekip yükledim :P112 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılwww.google.com.tr/search
bir göz at11 Yorumla
galeri3.uludagsozluk.com/.../...n-sanat_189346.jpg yaklaşık 1500 kadar anahtarlığın olur ilerde onlardan da çanta yaparsın işi geliştirip https://img0.etsystatic.com/il_570xN.291665368.jpg
11 Yorumla
Renk renk boya ve kendine ayna yap derim
14 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
41Cevap
ipe dizerek kolye, bileklik yapabilirsin. tabi keskin kısımları varsa köreltmen gerek. teneke boyası alıp rengarenk boyayıp, kahve içtiğin bardağa yapıştırarak süs yapabilirsin. veya ne bileyim 3 tanesini birden ayakkabı bağcığının en uç kısmına düğümleyebilirsin. orada şıngır şıngır ses çıkarırlar her adımında. sıkı bağlarsan çıkarmazlar. falanlar filanlar merdivenden kayanlar :)
11 YorumlaHer laf soktugum kisilere, al buda sana kapak olsun diye bir adet verirdim. 4260 kere laf sokmuslugun olur ve 4260 kiside hatiran olurdu. Bakip bakip seni hatirlarlar
34 YorumlaHayal gücüne bağlı
www.google.com.tr/search10 Yorumla
+1 yılKolye yapanlar var kolye ve bileklik gercekten cok hos duruyorlar...
13 Yorumla
+1 yılŞeffaf bir lavabo borusunun etrafini kaplayip içinden led osik geçirilip istenilen yönde büküp sekil elde edilebilir. Anlatamamis olabilirim.
12 Yorumla
+1 yılkendine süs eşyası yapabilirsin, çerçeve olabilir ya da dolabını boydan boya onlarla kaplayabilirsin
11 Yorumla
+1 yılÇerçeve kenarına süs yapabilirsin internette bileklikler kolyeler vr oldukça da güzeller bnce değerlendirmelisin.
11 Yorumla
+1 yılkapaklarla bir şey yapmalaısın, bir şeyin tüm çevresini bunlarla kaplamak gibi vs.
atma yazık olur14 Yorumla- +1 yıl
şu linki bir tıkla lütfen.
www.google.com/search - +1 yıl
rica :)
+1 yılBende biriktiriyordum zor biraktim. Hepsini anaharlik yaptim yurtta arkadaslara dagittim
11 YorumlaOdanın duvarlarını süsle farklı güzel bir hava katar
21 Yorumla- Diğer konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılepeyde varmış annen kızmıyomu kızım bu tenekeleri at diye ? .)
02 Yorumla- +1 yıl
napsın demek oda usandı söyleye söyleye :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHurdacıya sat aluminyum demirden pahalıydı yarım kilo gelse nerden baksan 10 lira alırsın :) heralde
ya da ev araba heykel birşey yap belki meraklısı çıkar iyi bir paraya senden alır04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmasa örtüsü falan yap olmadı https://i.hizliresim.com/GbkOv2.jpg
Cevap sahibi+1 yıl:D aynen
Onlari git geri dönüşume ver... 250 tanesi ile 1 engelliye sandalye hediye etmis olursun
10 YorumlaDiğer konusunda 651 cevap paylaştı. arkadaş nasıl bir işsizsin :D domino gibi bişeyler yap :D
10 Yorumlaaçma yap :) encrypted-tbn0.gstatic.com/images
00 Yorumlasen biriktiricisin. tablo yapılabilir.
11 Yorumlabağla birbirlerine tespih yap semt oturuşuyla birlikte salla elinde :D
10 Yorumla
+1 yılgötür hurdacıya saat çünkü halkalar alüminyum ve kilosu 5 tl hiç olmazsa cebin para görür ve aç karnını doyurursun :)
02 Yorumla- +1 yıl
warum nein aber was solich machen jetzt
+1 yılGüzelce poşete koy.. sonrasında da bir çöp konteynırına at :)
12 Yorumla- +1 yıl
Bir fikrim var aslında
Diğer konusunda 407 cevap paylaştı. kolye gibi bişey yapabilirsin ya da etek de olabilir minisinden çok da şık olur :)
03 Yorumlabak netten bir süs müs oluyodur kesin onlardan yap ne bilim :)
01 Yorumla
+1 yılBen olsam kapi askisi yaparim tikir tikir gecerken ne guzel olur
00 Yorumla
+1 yılerkeklere açma halkası koleksıyonunu gosterırısın :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4260 tane açma halkasıyla ne yapılır?
4260 tane açma halkası sayılır05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsayabildiğin kadar saymalısın, her boş anında gidip o kapakları incelemelisin, bunu yapmalısın :D
Cevap sahibi+1 yılhepsine birer isim koymalısın, ve hiç birinin ismi birininkiyle aynı olmamalı, bunu yapmalısın
+1 yılAnahtarlik yaprdik cocukken
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç üşenmedinmi yaa o enerjini başka bir şeye verseydin belkide çocuk bile yapardın :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolabilir cansıkıntısından daha kötülerini de gördmüştüm :D
+1 yılAcma kapaklarindan tablo yap :)
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. kolye yap kendine onlarla ne güzel :):)
01 Yorumla- +1 yıl
kolye mi yapsın, bu mu güzel
nelerr yapılmazz kiii offf offf
02 YorumlaTekrar say bence :D
11 Yorumla- Diğer konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılkaç kilo geliyor hepsi?
07 Yorumla- +1 yıl
çok az geliyormuş... sen onları en iyisi yarım santim aralıklarla iplere geçir ve her halkada bir düğüm at... her ipin uzunluğu da iki metre olsun... sonra bu ipleri uçlarından birleştir mutfak kapısına perde yap, şıkır şıkır olur :))
- +1 yıl
mübarek madem böyle bir alışkanlığın var, mavi kapak toplasaydın ya, en azından engelli birine tekerlekli sandalye olarak geri dönerdi bu emeğin...
- +1 yıl
hayırlısı olsun... çocukluk yıllarında ben de gazoz kapağı toplardım; bugün olmuş çatıda bir torbanın içerisinde saklarım... :))) sen de öyle yap, sakla... yıllar sonra çocuklarına gösterirsin, dersin ki; "bizim zamanımızda böyle açma halkaları vardı" :)))
hurdacıya sat tabi alırsa
04 Yorumla
+1 yılAcilen psikiyatriste başvur
12 Yorumla- +1 yıl
Olsun kankaa :)
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir ipe diz arabanın arkaşına bağla :)
00 Yorumla
+1 yılALLAH akılfikir versin nediyim
01 YorumlaKoleksiyon yapılır bence :-)
02 YorumlaZincir zırh yap efsane olur
00 Yorumla
+1 yılHurdaaaacciiiieee
02 Yorumla- +1 yıl
Elinin körü:) kızların yorumlara bak onlar anlar süsten püsten
baastan sayılır :)
10 Yorumlaeskiciye sat :D
07 Yorumla- +1 yıl
şöyle bişey yap mesela ince uzun değişik şekilli vazolar oluyo ya hani onların içine doldur bir köşede aksesuar olarak dursun :D ya da hepsine olmasada bir kısmına ince ipler bağla as bir şeye ne bileyim kapı üstü olur balkon olur şıkır şıkır dursun öyle aklıma gelenler bunlar :D
- +1 yıl
Yıl 2008di pepsi açma halkalarında şifre vardı gönderince 5 kontor kazanıyordum sonra aldı başını gitti bende bu olay istemsiz olarak toplamaya başladım. Ailemde arkadaş ortamlarında herkes öyle alıştıki içeceği açtıktan sonra direk koparıp açma halkasını bana veriyorlar. Yolda yerde görünce bile dayanamıyorum alıyorum. Öyle öyle birikti
+1 yılgecmıs olsun
11 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Üşenmedin mi o. O
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSatabilirsin iyi para eder
00 Yorumla
+1 yılvay be vay be
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNapacan cope atacan zalak
00 YorumlaBnce ceyizine koy
00 Yorumla
+1 yıliş yapılmaz
00 Yorumlaçevir çevir sok