Bundada kotu bir niyetim yok Sadece soru https://hizliresim.com/XYb5Ak
Cevabın nedir?
PKK dağdan şehire indi, dış borcumumuz ebesinin nikahı milyon $ ı geçmiş, İşıd mıdır Işid midir ne bokumsa müslümanlık adı altında katliam yaratıyor, memleketimizde aç adam sayısı yetmezmiş gibi birde Suriyelileri beslemeye çalışıyoruz bu 3 gün sonra ekonomik olarak ülkeyi kaos a sokacak, Afrika' da benim çocukluğumdan beri hala çocuklar açlıktan ölüyor, siyaset adamları ülkenin en büyük tüccarları götürmedikleri mal, satmadıkları kurum kalmadı, ve sen hala güzel gülümseyip gülümsemediğini merak ediyorsan gerçekten ben deliyim demektir.
17 Yorumla- +1 yıl
Öhhhhh bee
- +1 yıl
Herkese saçma gelsede seni çok iyi anlıyorum üstad. Gafletten sıyrılmak ne güzel. görüşlerimiz farklı olsada haklısın...
- +1 yıl
Savaş çıkacak ve o zaman burada makara kiriri yapan arkadaşları merak ediyorum kiminin evine bombalar düşecek film şeridi misali...
En İyi Cevaplar
her kizin gulusu cennetten degerlidir
436 Yorumla- +1 yıl
Cennetten değerli mi? Eic mi? Aman Allah'ım aman Allah'ım hasbinAllah venimelvekil yetiş ya Muhammed kitabın gidiyor...
- +1 yıl
Ben dallamayım kusuruma bakmayın. Allah sonumuzu hayreder inşallah :'(
- +1 yıl
Gülüş değil seni yaratanın hediyesinin bir hiç gibi değersizleşmesine üzülüyorum. gerçekten dostum kötü bir niyetim yok.
Şeriat Allah'ın kurallarıdır boynum kıldan incedir nediyebilirim.
Ama bu bacıma da üzülüyorum. nefsine hoş geldiği için seviniyor. Sorsan cennet senden güzel mi diye haşa der. nefis işte yanlış yere gidiyor yanlış - +1 yıl
Hala gülüş diyosun. sen gerçekten ne konuştuğunun farkında değilsin
- +1 yıl
https://hizliresim.com/020OzL
Bak bakim cenneti gor - +1 yıl
https://i.hizliresim.com/rd0P5V.jpg
Tencere kapak
Kötü bir niyetin yoktu madem neden ruj sürüp çektin fotoğrafı? Veya kötü bir niyetin yoktuysa neden sadece dudaklarını da çektin? Kötü bir niyetin yoktu madem neden 3 fotoğraf? Sadece senin icin değil diğer arkadaslarda ayni seyi yapiyor cok merak ediyorsaniz gulusunuzn bacaklarinizin fiziginizin nasil oldugunu evde olan birine veya arkadaslariniza sorun burada sorunca bir de altina kötü bir niyetim yok diyince farkli bir cevap almicaksin kendini etiket etmis olucaksin...
14 Yorumla- +1 yıl
Kötü bir niyetin yoktu belki ama dudaklarini görünce tahrik olan insanlar var belki misal hem sen günaha giriyoraun hem de dudaklarindan etkilenen kişi yanlis anlama seni veya sorunu protesto etmiyorum hep ayni tür sorular gördüm sacama salak yorumlar falan sana denk geldim böyle patladim
Diğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bu karelerden sonra snapchat senin erişimini engellemiş diyolar, doğru mu?
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
158Cevap
+1 yılGülüşü sormuşken dudağı da aradan çıkarmak istemiş, dudağına da güzel deyin beyler
1810 Yorumla- +1 yıl
Dişleride göstermiş :D
- +1 yıl
ülker ismin çok hoşmuş :)
- +1 yıl
beyler dedi ama? @Ülker88
- +1 yıl
ov şiiit
- +1 yıl
@JetskiyoksaAtSkivar https://i.hizliresim.com/32232p.jpg
- +1 yıl
olmadı olamadı
- +1 yıl
@JetskiyoksaAtSkivar oldu güzelim oldu
- Diğer konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılDudak reklamı öyle yapılmaz böyle yapılır.
www.kizlarsoruyor.com/.../q1907736-basenlerim-nasil-resimli11 Yorumla Allah'ım bu ne iğrenç bu ne pislik bu ne biçim yaşam tarzı tırrık bir gülüş gerçekten laf bulamıyorum yani midem kalktı senin gülüşünü görünce diğer gülüşler yalanmış onu hatırlattın bana teşekkür ediyorum
14 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim gülüşüm güzel mi ; D
https://i.hizliresim.com/jYqZPm.jpg37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D allah kimseye vermesin gerçekten çok Üzgünüm :((
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim kuran carpsin yapan soyluyorsam benim dislerim onlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılhahahahah o dudak ne yahu :) tom ve jerry de dişi bir kedi vardı onun gibi ruj sürmüssün :) dişlerin çok simetrik doğal durmuyo direkt olarak gülüşünü etkilemiş olmaz bence bu gülüşle çok az kişi etkilenir.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyahşi değil deyrim anla artık :)
Cevap sahibi+1 yılşimdi nasıl anlatayım gülüşün pek güzel değil. nedeni cetvelle çizmişler gibi. dişlerin çok düzgün buda göze güzel görünmüyor oldumu nolur oldu de anladım de :)
Cevap sahibi+1 yılbende çok yamuk dişlerden bahsetmıyorum ama senınkınler çok düz. tel filan taktılarsa ondan olmuş olabilir
+1 yılGülüşü güzel gösteren dişlerdir. Dişlerinde gayet güzel sıkıntı yok yani istediğin kadar sırıtabilirsin..:))
01 Yorumla
+1 yılLütfen övün. İlgiye ihtiyacı var. Övün şunu da sussun :D
21 Yorumla
+1 yılRengi güzel çürük yok işlevlerini yerine getiriyo daha ne olsun :) çok düzler ama ilk defa böyle dümdüz dişler gördüm :)
16 Yorumla- +1 yıl
Evet :) profilinede baktım çok güzel bir kızsın allah gönlüne göre versin :)
- +1 yıl
Ama insan bir sırıtır ne bu soğuk soğuk merci :) gülmek yakışıyo sana hep gül :)
- +1 yıl
Heh şimdi oldu :) ben teşekkür ederim :)
+1 yıldaha iyisi için bkz:
https://www.youtube.com/watch?v=UgxPiMSM3Pg10 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılsuratın geri kalanı nerde? gülüş ağızdan ibaret değil gözler de önemli..
11 Yorumla
+1 yıl:) var mı bı tanısıklık
https://www.youtube.com/watch?v=aoj2bGF_qG410 YorumlaDişlerin bembeyaz pürüzsüzlüğe sahip, insanın dokunası gelir, çok güzel dudakların var.
01 YorumlaGülüş bütün yüz ile yapılan bir eylemdir, sadece dudaktan bir şey anlaşılmaz.
01 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. bence çok guzel ayrıca dişlerinde güzel sende güzelsindir belki bu yüzden komple güzelsin iyi yani :D
00 Yorumlakendini sıkarak gülüyorsun sanki ayrıca bir karede sırf dudak var onu da sorayım arada kaynasın mı dedin
26 Yorumla
+1 yılObjektif yorumum / ben beğenmedim kusura bakma..
Sevgiler
ESMER!03 Yorumla- +1 yıl
Benim kim olduğum önemli değil / neyi nasıl biliyorum? Resim paylamışsın baktım yorum yaptım /istediğin bu değil miydi?
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. dudaklar güzel.. ama gülüş çok yapmacık.. hoşuma gitmedi yalan yok.
02 Yorumla
+1 yılsen gülüşünün resmini çektiğini mi zannediyorsun? neyin kafasını yaşıyorsan ne kullanıyorsan bana da söyle lütfen sizinle aynı kafayı yaşamak istiyorum :D
01 Yorumla- 01 Yorumla
+1 yılgülüş yüzünle birlikte ele alınır. yüzünün tamamıyla göstersen daha net yorum yapılabilir
02 Yorumla- +1 yıl
benim fikrim bu
+1 yılwww.pasifagresif.com/.../gulen_deve_eheheh.jpg
bununki kadar olmasada idare eder :D12 Yorumla- +1 yıl
sevindim memnun olduunaa
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gülüşü bilmem ama dişler güzel. Çamaşır suyuyla mı siliyosun?
15 Yorumlayav dudanı dişini koymuş gülüşüm güzelmi diyo :)) gülüş yüzün tamamıyla belli olan bişey oldugunu beynin algılamıyormu? amacın başka ama soruyu yanlış sormuşsun belli :))
04 Yorumla- +1 yıl
:)))) azicikk kibarr ollll
Önemli olan saglıklı olması yaaa gerisi boş.. Ama hem hoş hem sağlıklı duruyor bakıma devam yoksa kaybedersin biliyorsun :) Maşallah diyelim nazar değmesin gözüm kötüdür biraz :))
06 YorumlaDiğer konusunda 529 cevap paylaştı. gülüşün güzel dudaklarında sen ztn sormuştun tamam tamam çekicisinde hadi bakem =)
01 Yorumlagüzel ve duydagının ordakı ben oyle guzel cıkmıs kı tarz olmus guzel duruyo sanslısın =)
00 Yorumlakesinlikle kötü değil ama dikkat çekici bir güzelliği de yok.
00 Yorumla
+1 yılVer gülüşünü al omrumden diyecek kadar guzel değil yani. :)
01 Yorumla
+1 yılKeske gercek gulusunu koysaydinda iyi karar verirdik buradaki coook sahte
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle sahte atma sımdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBide kotu bir niyetim yok diye yazmis ya ,. kiz olduguma utandim ya ne bu salak !!!
11 YorumlaOram guzel mi buram guzel mi bir bitmediniz. reklam yapmaya gerek yok sen kendini begeniyosan en guzelsindir bitti :)
13 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum diş gorunuş herşey degildir kişilikte onemli sen kendini guzel buluyorsan gerisi fasa fiso
Sevip de gülüşüm denilecek kadar değil. Ama olsun, kullan sen iyidir gülmek.
00 Yorumla
+1 yılGüzel sayılır ama senden çok daha güzel gülenler var
02 Yorumla- +1 yıl
Ben de en çirkin gülen sizsiniz demedim zaten hanımefendi :)
- Diğer konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılDudaklarim ve dislerm dicektin sanirm elin sursmus anlasilan..
00 Yorumla
+1 yılyapmacık bir gülüş ama idare eder gerçeği daha güzeldir eminim takma kafana o yüzden
00 Yorumlamaalesef iii değil ama sotun etme benim güzel mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılverdiğn linkteki resmlerden pek anlaşılmıyor ama proflindeki resme bakarsak çok tatlı gülüyosn ya, bence güzelsn, hatta dudakalrnda muhteşem :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrici derim canım ;)
@ksalper kanka korktum bu nasıl gülüş gel kaçır beni buradan :'(
09 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. gülüş varsa gözlerin de olması gerekir sadece dudakla olmaz
02 Yorumla
+1 yılHic samimiyet yok guluslerinde oysaki icinden gelmeli o gulus ozaman guzel olur.
01 Yorumla
+1 yılSen gecenlerde dudak sorusu da sormamis miydin -_-
=^-^=02 Yorumla- +1 yıl
Him okadar cok sordular ki kafan karismis k. bakma
=^-^=
Diğer konusunda 450 cevap paylaştı. gülüş güzel. bu pozda dudaklar daha önde. öpüşecek bir dudak arargibi bence
02 YorumlaDudakların cok hosuma gitti. Dislerinde gayet saglıklı görünüyor. Buda sana güzel bir gülüş sağlıyor. Öpülesi yani :)
00 YorumlaArka planda birisi silahmı dayadı başına gül diye :))
02 Yorumla- Diğer konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılDişlerin sıralı bile olsa gülüşünün güzel olduğu anlamına gelmez
01 Yorumla Hayır kesinlik ile değil
253 Yorumla- +1 yıl
:D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılArdı ardına dudağını sergiliyorsun :S
Amacın ayni değil mi11 YorumlaYüzünü görmeden nasıl anlicaz güzelim yüzünü bir görelim bakalım gözlerinin içi guluyo mu ondan sonra cevap verelim ;)
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne egon varmış yaaa parça parça güzelliğini soruyosun :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkorkuyorum yakında ayaktan başlaycaklar diye ayak bacak kafa kol diye uzuv güzelliği soracaklar :)
Diğer konusunda 822 cevap paylaştı. gülüşünü beğenmedim ama dudakların ve dişlerin güzel
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBirde benzerini sormuştun iyi Xper getirdi galiba :))
00 Yorumla - Diğer konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılGülüşün yapmacık güzel değil, dudakların dişlerin güzel
00 Yorumla
+1 yılah kardeşim tabi ki güzel. şimdi diğer kardeşlerimizden de iyi dilekler alırsın
00 YorumlaDiğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Batman filminin yeni versiyonun da yeni Jokeri garanti alırsın git hemen Casting denemelerine katıl.
00 Yorumlayani güzel dişler güzel bir ağız yapısı sevimli elmacık kemikleri gülmek için yaratılmışsın sen
07 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok tatlı, güzel bir gülüşün var. Sevgilin çok şanslı :)
00 YorumlaAt gibi desek yeridir. Çok özür dilerim ama gerçek bu. Samimi olmak lazım tabi. ..
02 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu fotoyu Paylaşmıssin ama eminim herkes profil fotonla ilgileniyo şu an bebekim
01 Yorumla sorunu cevaplamak isterdim ama gülmüyorsunki sadece sırıtıyorsun :)
00 Yorumlagözlerinin içi gülmüyorsa duduklar yalandan sırıtır.. gülüşün özü bakışlardadır..
00 Yorumla- Devamını Gör (130)
Devamını Gör(175)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem