Diğer Ergen dolu değil mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Resmen sübyan mektebi gibi olmuş çoğu lise öğrencisi hiç akıllı başlı biri yok mu ya Güncellemeler+1 yıl Mükemmeliz demedik alemi olmasından rahatsızım Ergen dolu değil mi? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. Evet haklısınız 1 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tersine buralar dayılarla dolu.Facebook a dönecek yakında cuma mesajları özlü sözler falan. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Napsin adamlar en azından mesaj paylaşır sictigini verdiğini anlatacak kadar cahil değil ya Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Yoooo çoğu da pedofili bu dayıların. Buralar da çıtır avındalar. Yorumla Soran +1 yıl Bana yürümedikleri için bilmiyordum yürüdüler sana sanırım Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Senin keline mi yürüsünler dayı ne alaka laf olsun torba dolsun sende nsödmf Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Biz yaş aldık bütün olay bu. Ergenler ne yapsın , gülüp eğleniyorlar işte 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 498 cevap paylaştı. nerede 2025 teki KS nerede şimdi ki 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Gelecekten mi geldin 2025 🙄 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl 2015 olacaktı kesinlikle klavyenin hatası benim değil Yorumla Soran +1 yıl Anladım sorun yok sende benim gibi eskilerden sin 😉🤭 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Bir çizgi vardı o zamanlar Yorumla
Blgchassan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Sanal ortamda gördüğüm kadar cok üzücü bi durum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sorma ya Yorumla
Coccyx34 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ne bekliyosun abicim? Yaşımızı yaşıyoruz 0 9 Yorumla İslamınKızı__ +1 yıl Bende 18 dim ne bu sorumsuzluk Yorumla Coccyx34 +1 yıl @İslamınKızı__ herkes sen olmak zorunda değil Yorumla Coccyx34 +1 yıl @İslamınKızı__ ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz niye gözünüzde çok batırıyosunuz bunu? Sizene? Yorumla Soran +1 yıl 18 yaşı sıçtığını seviştiğini bilmem millete verdiğini onunla bununla oynaştığını anlatacak kadar karaktersiz bir yaş değil Yorumla Coccyx34 +1 yıl Tamam işte kulaklarını kapa sende veya yanında ise rahatsız olduğunu söyle bu kadar. Neyine taktınız bu kadar. Sosyal medyanın nasol bir yer olduğunu biliyorsunuz. Yorumla Coccyx34 +1 yıl Ayrıca herkesi bir tutmaktan vazgeçin siz mükemmel değilsiniz. Yorumla Soran +1 yıl Bir dile getiriyoruz sen neden rahatsız oldun onu de hele Yorumla Soran +1 yıl Hadi git şimdi kendi günay bahçende oyna kiminle ne yiyorsan mübarek olsun Yorumla Coccyx34 +1 yıl Sağol güzel dileklerin için. Yorumla
AteistCan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Var ama az var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eski muhabbet kalmamış Yorumla Soran +1 yıl maalesef yok osurdu yok sıçtı yok öptü cıvığı çıkmış iyice Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Heryer aynı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet haklısınız
Tersine buralar dayılarla dolu.
Facebook a dönecek yakında cuma mesajları özlü sözler falan.
Napsin adamlar en azından mesaj paylaşır sictigini verdiğini anlatacak kadar cahil değil ya
Yoooo çoğu da pedofili bu dayıların. Buralar da çıtır avındalar.
Bana yürümedikleri için bilmiyordum yürüdüler sana sanırım
Senin keline mi yürüsünler dayı ne alaka laf olsun torba dolsun sende nsödmf
Biz yaş aldık bütün olay bu. Ergenler ne yapsın , gülüp eğleniyorlar işte
nerede 2025 teki KS nerede şimdi ki
Gelecekten mi geldin 2025 🙄
2015 olacaktı kesinlikle klavyenin hatası benim değil
Anladım sorun yok sende benim gibi eskilerden sin 😉🤭
evet
Bir çizgi vardı o zamanlar
Sanal ortamda gördüğüm kadar cok üzücü bi durum
Hiç sorma ya
Ne bekliyosun abicim? Yaşımızı yaşıyoruz
Bende 18 dim ne bu sorumsuzluk
@İslamınKızı__ herkes sen olmak zorunda değil
@İslamınKızı__ ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz niye gözünüzde çok batırıyosunuz bunu? Sizene?
18 yaşı sıçtığını seviştiğini bilmem millete verdiğini onunla bununla oynaştığını anlatacak kadar karaktersiz bir yaş değil
Tamam işte kulaklarını kapa sende veya yanında ise rahatsız olduğunu söyle bu kadar. Neyine taktınız bu kadar. Sosyal medyanın nasol bir yer olduğunu biliyorsunuz.
Ayrıca herkesi bir tutmaktan vazgeçin siz mükemmel değilsiniz.
Bir dile getiriyoruz sen neden rahatsız oldun onu de hele
Hadi git şimdi kendi günay bahçende oyna kiminle ne yiyorsan mübarek olsun
Sağol güzel dileklerin için.
Burada çok
Var ama az var
Eski muhabbet kalmamış
maalesef yok osurdu yok sıçtı yok öptü cıvığı çıkmış iyice
Heryer aynı
Maalesef ya