Bir erkek hangi durumlarda daha etkileyici olur ya da hangi özellilklere sahip olması gerekir?
Zeki/çalışkan
Yakışıklı
Sportmen/çevik
Olgun ve anlayışlı
Romantik ve sadık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben sevgilimin en çok sana güveniyorum deyip neredeyse hiçbirşeye sınır koymamasına karışmamasına bayılıyorum.Sen bilirsin doğrusunu kendi adına kararları en iyi sen verirsin deyip beni benimle bırakır.Haliyle bu tavrına karşılık bende onun hoşlanacağı kararlar almaya gayret ederim tabii :)) Çoook zekidir o çok.özünde istediği olmuş olur ( en azından çoğunlukla yani)
uzun boylu eglencelı ultra anlayıslı konuskan sempatık şaka kaldırabılen bı erkek etkıleyıcıdır
Cevap
3Cevap
hepsi bir arada olsun be bak simdi yakisikli olsun evet kim istemezki2-zeki caliskan olsuki geleceyimin ne kadar onunla iyi olacagimi anlayim3-sportmen cevik olsun ben spor giyen sporla mesgul olan cevik atletik vucudlu erkekleri beyenirim4-olgun ve anlayisli olmakda cok muhum beni anlasin ilgilensin diye5-romantik ve sadik olsunki aldatilmayacagima emin oluyum guzel romantik anlar yasayalim
valla beni daima çok sevsin bana ömür boyu sadık olsun boş konuşmasın yeterde artar bile
hangisini secsem bilemedim. hepsinden ortaya bi karışık olmaz mı:D
Onun yanındayken kendimi güvende huzurlu ve mutlu hissediyorsam yeterince etkilenmişimdir.
yakışıklı atletik ve paralı isen etkilersin kardeş :)
burada anlatılan özelliklere sahip erkek türü, uzun vadede zevkle aldatılır.
çok temiz zaten, palmolive duş jeli kullanıyo, yosunlu.
Şerefli ,olgun zeki,anlayışlı
olgun,zeki,sadık ve sempatik olursa beni etkiler.
romantik sadık paralı :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?