Hitler birinci dünya savaşı sonrası kontrol altında tutulan ve ekonomik çöküş içinde bulunan Almanya da Başkan oldu. Ss onların siyasi bir örgütü. Hem askeri hem de sosyal. Ns ise nasyonal sosyalizmi olması lazım
Hitler bir parti kurdu Nasyonel sosyalist bu ns , SS ise kurduğu ordudaki subayların adı birliğin adı. Zaten var olan Alman devletinde iktidara geldi diktatör oldu ve savaşa soktu ülkeyi ardından yayıldığı tüm bölgelerdeki toprakları kaybetti. Almanya doğu (rus) batı (almanya) olarak ikiye ayrıldı çünkü Almanları Ruslar yenebildi sadece stalingardda kış şartlarına alışkın olmayan Alman ordusu dayanamadı Ruslar da Rusyanın içlerine çekti Almanları. Kendi orduları soğuğa ve kış şartlarına alışkındı Almanlar Rusyayı karşısına alarak büyük hata yaptı.
İngiltereyi bombaladı Fransayı işgal etti Polonyayı yani neredeyse bugünki Avrupanın 3/2’sini ele geçirdi ta ki Rusları karşısına alana kadar ABD de yardım edince tamamen bitti ve Almanya işgal edildi. Hitler sevgilisi ile birlikte intihar etti Almanya ordusu uzun süre dağıltıldı ve ülke dediğim gibi ikiye bölündü. Hala Almanyanın silahlanması avrupayı rahatsız eder 2 kez dünya savaşı çıkartmış bir millet ama ben hayranım kendilerine. Yeni yeni ordusunu güçlendiriyor avrupayı savunma rolünü abd almanyaya devretti artık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hitler birinci dünya savaşı sonrası kontrol altında tutulan ve ekonomik çöküş içinde bulunan Almanya da Başkan oldu. Ss onların siyasi bir örgütü. Hem askeri hem de sosyal. Ns ise nasyonal sosyalizmi olması lazım
Yahu internette aratsan 5 dakikalık okuma ile cevap alırsın, izlesen videosu vardır. Git araştır tembel, Hitleri 10 yaşındaki yeğenim ezbere biliyor
Dier kiaimlarini bilmiyorum ama hitler buyuk bi servetle birlikte arjantine kaçtı uzun yilar orada yasadi
Ns de farklı birimler amaçları farklı ve dışına çıktılar Hitler'in yanın da miller vardır o da dağılmada baya etkili oldu
Hitler kurmaktan çok batırdı diyelim biz ona
ya sorulara cevap versen direkt
Hitler bir parti kurdu Nasyonel sosyalist bu ns , SS ise kurduğu ordudaki subayların adı birliğin adı. Zaten var olan Alman devletinde iktidara geldi diktatör oldu ve savaşa soktu ülkeyi ardından yayıldığı tüm bölgelerdeki toprakları kaybetti. Almanya doğu (rus) batı (almanya) olarak ikiye ayrıldı çünkü Almanları Ruslar yenebildi sadece stalingardda kış şartlarına alışkın olmayan Alman ordusu dayanamadı Ruslar da Rusyanın içlerine çekti Almanları. Kendi orduları soğuğa ve kış şartlarına alışkındı Almanlar Rusyayı karşısına alarak büyük hata yaptı.
İngiltereyi bombaladı Fransayı işgal etti Polonyayı yani neredeyse bugünki Avrupanın 3/2’sini ele geçirdi ta ki Rusları karşısına alana kadar ABD de yardım edince tamamen bitti ve Almanya işgal edildi. Hitler sevgilisi ile birlikte intihar etti Almanya ordusu uzun süre dağıltıldı ve ülke dediğim gibi ikiye bölündü.
Hala Almanyanın silahlanması avrupayı rahatsız eder 2 kez dünya savaşı çıkartmış bir millet ama ben hayranım kendilerine.
Yeni yeni ordusunu güçlendiriyor avrupayı savunma rolünü abd almanyaya devretti artık.
cok sagol
Sorun varsa mesaj at
Netflix te var zaten
Hitler esselaaa oldu