Diğer Kim yaptı yaw bunu? _AsenaKayiBoyluTürk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce bu kimin aklı Türk aklımı Yabancı aklımı 😂😂😂😂😂😂❤❤❤ Kim yaptı yaw bunu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Karizma 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Demi shdjiv😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet :D :D
Sonsöz27 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yabancı aklı bizimkiler onu keser yer vala 🤣 1 16 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Biz keser yerik dorrru😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Ee yani o miskilim hayvan nakadar tatlı türk aklımı işte daha pilavını yapardık 🤣🤣 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Hahahahah deilmi 😂😂😂😂😂 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Öyle val çok tatlı 🤣🤣 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Ama kıyamam ben yaw yatarım ben bununla 😂😂😂😂😂 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl İşte keşke bizimkilerde öyle düşün se biz tatlı kıyamam desekte onların iştahı kabarıyor na acıklı n ayır n lamaz 🤣🤣🤣🤣 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Bizimkiler hanzzzooo herseyi kesip yiyoz sevmek yokki işte ajsjsjsjjs Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Aynen vala kurbanı anladık ondan sonrası yokluk yoki kiyorsunuz o hayvalara ne acı işte toplum onu gectim şu tavşanı avliyip yiyorlarvarya deli oluyom Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Tavsanmi evet ya halbuki çok tatlı sarılıp uyumalik Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Degilmi insandan daha sadık lar vala hayvanları seviyorum be onlar incitimicek kadar masumlar Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Ben hayvanlara kurban olurum çok tatlılar Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Evet masumlar güzel bir görüşün var insanlarda böyle olsa ne kaus ne savaş ne bozgunculuk olurdu Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Elbette olmaz ama haddini bilmeyenlere de boyun eğecek deiliz heralde Allah'in izniyle Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Herhalde sen diğerlerinede takılma boş ver kadesim Yorumla Sonsöz27 +1 yıl İyi gunler ✋ Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Sanada broo Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Benden yakışıklı olmuş dfggh 1 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Hahahcfjj Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Wolfgang247 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çok yakışıklı 1 4 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Deilmi😂😂😂😂😂 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Kardeş engellicem bir kaybol... insanları rahatsız etmeyin Yorumla Wolfgang247 +1 yıl @Passifboy sen kimsin la Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Ben kimseye destek olmadım bro moderator arkadaşlara anlat yani arkadaşı rahatsız etmeyelim yorumla lütfen 🙏🙏🙏🙏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Karizma
Demi shdjiv😂😂
Evet :D :D
Yabancı aklı bizimkiler onu keser yer vala 🤣
Biz keser yerik dorrru😂😂😂😂😂😂😂
Ee yani o miskilim hayvan nakadar tatlı türk aklımı işte daha pilavını yapardık 🤣🤣
Hahahahah deilmi 😂😂😂😂😂
Öyle val çok tatlı 🤣🤣
Ama kıyamam ben yaw yatarım ben bununla 😂😂😂😂😂
İşte keşke bizimkilerde öyle düşün se biz tatlı kıyamam desekte onların iştahı kabarıyor na acıklı n ayır n lamaz 🤣🤣🤣🤣
Bizimkiler hanzzzooo herseyi kesip yiyoz sevmek yokki işte ajsjsjsjjs
Aynen vala kurbanı anladık ondan sonrası yokluk yoki kiyorsunuz o hayvalara ne acı işte toplum onu gectim şu tavşanı avliyip yiyorlarvarya deli oluyom
Tavsanmi evet ya halbuki çok tatlı sarılıp uyumalik
Degilmi insandan daha sadık lar vala hayvanları seviyorum be onlar incitimicek kadar masumlar
Ben hayvanlara kurban olurum çok tatlılar
Evet masumlar güzel bir görüşün var insanlarda böyle olsa ne kaus ne savaş ne bozgunculuk olurdu
Elbette olmaz ama haddini bilmeyenlere de boyun eğecek deiliz heralde Allah'in izniyle
Herhalde sen diğerlerinede takılma boş ver kadesim
İyi gunler ✋
Sanada broo
Benden yakışıklı olmuş dfggh
Hahahcfjj
😂😂😂
Çok yakışıklı
Deilmi😂😂😂😂😂
Kardeş engellicem bir kaybol... insanları rahatsız etmeyin
@Passifboy sen kimsin la
Ben kimseye destek olmadım bro moderator arkadaşlara anlat yani arkadaşı rahatsız etmeyelim yorumla lütfen 🙏🙏🙏🙏
Türk