bir kutu motor yagı ile ( kutunun %80 i bitik ) litrelerce idrarımı karıstırdım ve 10 gün beklettim demin kapagını actım ve ağır bir koku vurdu cok ağır neden öyle ağır kokuyor
normalde sadec idrarımı yapacaktım şişe lazımdı evde değilim o esnada binanın bodrumundayım , her neyse saga sola baktım motor yagı var ama şişenin cogu bos bende yaptım içine alıskanlık oldu her gün bir kez olsun gidip idrarımı o şişeye yapıyorum ama sorun su ki artık cok agır kokmaya başladı aşağı yukarı 2 ay oldu
@OtakuBilge millet genelde bodrumda harabe binalarda cinsellik yasar esi ile sevgilisi ile bende bunlar olmdıgı için tuvalet yerine baska bir yere işiyorum zevkli oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Deney mi yaptın?
bu güzeldi
dayı neden böyle bişey yapıyon psikolojin mi bozuk mq
ara sıra kaçamak yapmak iyidir hep tuvalete hep tuvalete nereye kadar
olm ne ara sırası adam litrelerce boşalttım diyor
dayı bence sen bir doktora felan görün mq ileri derece sıkıntı var sende manyak mısın deli mi sanki bilim adamı g. t
24 yasındayım
olsun mq yinede manyaksın
İşte aranılan araştırmalar ve geliştirmeler.. yakında uzayda sidik nasıl kokar diye araştırma yapılırsa o ekipte seni de görmek isteriz
Bakteri üremeye başlar da ondan
abi niye? 😂😂
cidden merak ettim neden karıştırdığını ne için
normalde sadec idrarımı yapacaktım şişe lazımdı evde değilim o esnada binanın bodrumundayım , her neyse saga sola baktım motor yagı var ama şişenin cogu bos bende yaptım içine alıskanlık oldu her gün bir kez olsun gidip idrarımı o şişeye yapıyorum ama sorun su ki artık cok agır kokmaya başladı aşağı yukarı 2 ay oldu
abi Çok kötüsün
''i/ğ/rençsin'' yani... KS düzeltme yeter
Bakteri 7remu başlar ve koku yapar
iyide idrar pasif bir sıvı değilmi bakteri nasıl ürüyor
Pasifmi biraz araştır istersen
Ne yaşıyonuz olum siz
Amaç ne
kaçamak olsun diye
neyin kaçamağı
@OtakuBilge millet genelde bodrumda harabe binalarda cinsellik yasar esi ile sevgilisi ile bende bunlar olmdıgı için tuvalet yerine baska bir yere işiyorum zevkli oluyor
Erkekler neden daha az yaźar