Erkekler olarak.. ?

Genel anlamda neden bu kadar bakımsız ve çirkinsiniz?
Bazen haftasonu gece eğlenmeye çıkıyorum.
Lüks semt , orta sınıf semt farketmeksizin çok fazla mekan çürüttüm. Bazı geceler amacım sadece o gece takılabileceğim birisini bulmak oluyor.
Bulunduğu ekonomik seviyeden bağımsız çok fazla güzel kadın görüyorum. Ama erkeklerin tümü bakımsız ya da inanılmaz tipsiz..
Şimdi baban da böyleydi falan diyen ergenler olacaktır;evet babam da tipsiz bir adamdı. Bu toprakta genel bir tipsizlik var. Ama kadınlar bunun üzerine gidip fıstık gibi olabilirken , erkeklerimiz sürekli aynı kalıp ağlar vaziyette. Hem kendilerine hiç bakmayıp hem de manken gibi kadınlara yazma haddini kendilerinde buluyorlar.

Sorum : erkekler olarak.. sizce de saçmaladığınızı düşünmüyor musunuz? Cevabınız hayırsa, lütfen aydınlatın : zira enteresan bir kafanız olmalı.

Not : yurdum erkeğinin yarısı kıllı olmasından mütevellit Burak Özçivit e benzetiyor. Burak Özçivit bir popüler kültür ürünüdür. Çoğu türk kadını beğenmiyor. Bilginize.
Bir haftada üç adamla tanıştım kendini benzeten. Biraz akıl fikir ya 😂

Not2 : iki dumbbel kaldırınca Jason Statham olmuyorsunuz, o giydiğiniz dar beyaz tişörtlerden vazgeçin. Her gece aynı tip en az üç zavallı görüyorum mekanlarda.
Kasları şişirince de otomatik seksi olmuyorsunuz.
Erkekler olarak.. ?