Diğer Kamer süresini okudunuz mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İlk 2 ayeti Kamer süresinden1. Kıyamet yaklaştı ve ay yarıldı.2. Onlar bir mucize görseler yüz çevirirler ve “Süregelen bir sihirdir” derler. Kamer süresini okudunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 94,7b cevap paylaştı. Okumadım 0 0 Yorumla
kukusalgazmüptelası Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl her sene geliyor kıyamet dedemin babası da dermiş gıyamet alametleri televizyon çıktı millet mayoynan denize giriyo namus getti mng gelirse gelir hoş gelir 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Okumuştum zamanında. Hatta zamanın da bütün sureleri okumuştum. 0 0 Yorumla
YoungWriter Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gelecekten bir kare sunuyor sanki. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Okumadım
her sene geliyor kıyamet dedemin babası da dermiş gıyamet alametleri televizyon çıktı millet mayoynan denize giriyo namus getti mng gelirse gelir hoş gelir
Okumuştum zamanında. Hatta zamanın da bütün sureleri okumuştum.
Okudum fakat mealini uzun zaman önce okumuştum.
Gelecekten bir kare sunuyor sanki.
Okudum
MaşaAllah sana