+1 yılYa seni beğenmemiştir ya beğenmiş ancak utangaç bir kızdır ya da beğenmiş olsa da olmasa da zaten bakmayacak kadar ahlaklı bir kızdır bu ihtimaller dahilinde değerlendirmek gerekir zira bazı kızlarla 10 dk kafamı çevirmesem bakışacağım anlar olduğu gibi aynı zamanda kafasını öne eğip yanımdan geçenler de oldu.. Zevk meselesi, dini görüş meselesi vs vs birçok etken var bunda her yoldan geçene ayrıca kızlar bakmaz bizim genelimiz ise bir tarafını açana direk bakmaya programlanmışızdır :) kadınlar beğendiğine bakar erkekler o an bulduklarına : )
403 Yorumla
Soran+1 yılOkadar artiyi aldi cocuk haksizmi olsun bide 😒
En İyi Cevaplar
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1921003-s-a-arkadaslar-yardiminiz-lazim-bir-zahmet-fikir-verin şuna bir cevap verin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen önüme bakarım kötü birsey mi bu? Önüme biri cikarsa da gozgeze geliriz geçer gider. Karanlık olunca yere bakarım çünkü etrafımda pek insan yoksa taciz edilmekten korkarim. Bazen de sen bakıyorsun erkek kafasini çevirmiş oluyor o çok acı bir durun
01 Yorumla
Soran+1 yılSen cok korku filmi izlemissin
+1 yılBazen basim dik olur ama gozlerim baska yerde olur erkeklerde olmaz bazende basim onde gecerim.. bakmak istemiyorum boylede iyi oluyo bilmiyorum erkekler bana bakiyor mu yanimdan gecerken
01 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diyosun kafa 360 derece dönen gördüm ben daha 270 deyim agsghshsjskl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. bana bakan bir kız vardı. her akşam gözgöze gelirdik. l*n dedim bari şu kızla bir konuşayım. aşağılar gibi bir tonda "hayır sağol" dedi. kendimi salak gibi hissettim. b. k mu var bakıyosun o zaman lan! bir erkeğin gururuyla nasıl oynarsın. biz mendebur karı :D
31 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha vay * ya iyimiş
+1 yıl:) vitrinlere bakmaktan erkeklere bakıcak fırsat kalmıyor bence :)
41 Yorumla
Soran+1 yılVitrin mankenlerini kesiyorsun demek
- Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası bugüne dek, hiç bana bakan birisi oldu mu bunun farkında bile değilim? Hatta dikkat bile etmedim.
İlaveten kadınlar buradan da belli olduğu üzere sadece beğendikleri ve ilgilerini çeken kişilere bakarlar.11 Yorumla
Soran+1 yılBakmıstır ya knk :(
Simdi burada erkeklerin ve kizlarin bos bos (manitasiz) gezdigini anlamis olduk:)) maaleseff herkesde bir utangaclik varmis... kiz utandigi icin bakmaz erkekte yok bu bana bakmadi begenmedi diye ustelemez nesense ozguven sifirrr biz turk erkek ve kizlarinda
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlis yerde dogmusuz ben hesapladım rusyaya düsüyoz biz sjsjskakajak
Süzerek bakmıyorum çünkü kendime yakıştırmıyorum. Yanımdan geçerken ister istemez çarpmamak için kenara çekildiğim bile olmuştur. Sevdiğin erkeği karşına alıp gözlerine uzun uzun bakmadıkça 1 defa göreceğim bir insanı kesmenin bir anlamı yok bence..
05 Yorumla
Soran+1 yıl180 boyunda yakısıklı kaslı biri geciyo karsından bakmicanmi ben bile bakarimashdhdhkskls
Soran+1 yılSis lambası tası yanında ve ufakcada bir tabure agsghsnsksml
Baksak is atiyo oluyo bakmasak suc. Simdi evliyim bakmaya gerek gormuyorum. Bekarkende bakmisligim vardir ama her gelene gecene degil
33 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince daha çok bile bakan var
Soran+1 yılEsim bilir
- Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen geçenlerde bir adama çok güzel güldüğünü söyledim, duydu mu bilmem ama cidden çok güzel gülüyordu...
13 Yorumla
Soran+1 yıl100 m arkasindan söylersen duymaz ttabi :)
- +1 yıl
Ters yönden geliyordu yani yüzü bana dönüktü...
- +1 yıl
cesur kiz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarvey nichols pantolon , ck tshirt , rayban gozluk giyip jilet gibi olup dolandigim gunlerde bile cogu kizin baktigi en azindan meraktan olsa goz gezdirdigi zamanlarda bile bisey ummadim napacaktim numarasini mi isteyecektim onun yerine esofman lc tshirtle universiteye gittigimde daha cok kizla arkadas oldum ego tatmini yapmak bir ise yaramiyor kaynatacaksin eger kiz arkadas istiyorsan
12 Yorumla
Soran+1 yılSumu bu kaynatıyoz asjsjjaj
Cevap sahibi+1 yılSu mu patates mi bilmemde bir sekil ilgilerini cek :) konusurken
+1 yılBaksak hemen o. pu damgasını yapistirirsinizda ondan.
34 Yorumla
Soran+1 yılCok fazla aklına getirme böyle seyleri :)
Soran+1 yılO beğenen erkek buraya gelcek agagsgsjkaĺ yüzkarası * ya hahah
Aile & Toplum konusunda 568 cevap paylaştı. Bir kere bakılır (yanlışıkla ya da yanlışsız) ikinci kez bakarsa haram olur.. ..
Ve son olarak kimseye Bakmak zorunda değiliz... ..15 Yorumla
Soran+1 yılSevimsiz :D
Soran+1 yılYüzüne nalet gelsin :D
- +1 yıl
ahahah soran çok güldürdün ya
Soran+1 yılHahahhah bende simdi bakiyorum cidden komedi : d
+1 yılNasıl olsa yanımdan gecip gidicek aramızda bisey olmıcak bakıslarımı bosa harcamıyım diye dusunuyorum:D bide begenmemekle ilgili.
11 Yorumla
Soran+1 yılGözlerinde cok güzelmis :Dd
Bazı kızlarda taktik ilk bakışı uzun ve duyguluysa bir daha bakmıyorsa o ilgi çekmek için yapılır eğer bakış normalse beğenmemiş olabilir ve ya yapısı o dur
00 YorumlaGözler kalbin aynasıdır :) :) karşındaki insanın gözleriyle bir kere karşı karşıya gel bak neler anlatıyo :)
02 Yorumla
Soran+1 yılRoman yazıyoruzda biz sizde is yok 😊
Ben samimi oldugul biriyle bile bazen konusurken gozlerimi kaciriyorum. bir yabanciya niye bakiyim :))
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince isin zor
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü sevgilim var ve başka erkeğe bakmayı bile kendime yakıştıramıyorum. Belki de abartıyorum ama benim düşüncem bu şekilde.
31 Yorumla
Soran+1 yılSevgilinden daha yakısıklı olsadamı
- Aile & Toplum konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılBakmam çünkü umursamam. Ama ikinciye bidaha bakıyosam ya hoş biridir ya da ne bakıyor bu ya dediğim içindir :)) bidaha bakmam zaten beğensem de beğenmesemde.
02 Yorumla- +1 yıl
Biz adapazarliyiz :))
- +1 yıl
Aynen :)) "hafiz" :)))
+1 yılBazıları da üzerime üzerime sürüyorlar :D
bazıları da sürtündürtüyorlar :/
geçen osmanbeyde at gibi hatun üstüme gelio
kızım bak git ghjkl03 Yorumla
Soran+1 yılOsmanbey cok bozdu cok sjsjsjsj
- +1 yıl
geçen hatun teki tayt giymiş
popo da o bicim herkese gösteriyor ghjklş :D
Soran+1 yılGeyikli tayt sezonu acıldı erkek kardeslerime duyrulur 6 aydır bekliyorum sorma ahshsjksksks
+1 yılSonuçta birdaha görüp görmeyeceğim mechul ne gerek var bakmama? Siz erkekler yanlış anlamaya çok yatkınsınız birdeç
08 Yorumla
Soran+1 yılYav he he cok biliyon :D
- +1 yıl
teşekkür ederim ;)
- +1 yıl
Hahahahahaha soru benim olsa eic secerdim :))
- +1 yıl
kimi dövüyosuuun :O @KSAhmet beey? Çokmu komik geldi :D yoksa hakmı veriyosun hükümsüz48 . o nasıl bir rumuz ya yazamadım ya la.
- +1 yıl
Şampiyonum dimi :Dd
Soran+1 yılEn cok artı alani seciyorum adettendir :)
Aile & Toplum konusunda 18,1b cevap paylaştı. Öyle yetiştirildikleri için, erkekler bakmayı bile pas vermek anlıyor bu toplumda. Naapsın kızlar bu durumda?
11 Yorumla
Soran+1 yılUzun süre bakınca orta acıyor bir kere bakmayla bise olmaz evet
Karşıdan gelirken kapsamlı bir tarama yapıyor zaten yanından gecerkende Ufo görmüş masum köylü :)
22 Yorumla
Soran+1 yılHahah aynen böyle oluyor :)
Bakarım ya neden bakmiyim ki güzele bakmak sevaptır derler ya bir de begendimmi iyice bakar oyle gecer giderim :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni saklayalım senden cok az kalmıs :)
Sen bakıyorsun demekki gözlerinin içine zaten emin ol öyle dikkatli baktığında sürece bir sıfır geride başlarsınız.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerle göz göze gelince yanlış anlıyorlar nedense yolunu değiştirip Peşimizdeyken buluyoruz onları. . .
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet takip edip numaranı alırlar
Genelde bakıp begenmeyip bidaha bakmazlar ya da utanir.
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni görünce karsı kaldırıma gecen oluyor :D
Soran+1 yılBen çok bakıyorum gozler masallah fıldır fıldır benim biri bedduami etti napti kısmetim kapandi sorma :D
Soran+1 yılSen ordan bir tukur bana belki acilir :D
+1 yılsende öyle mi oluyor? genelde bana bakarlar da. 10 taneden 8'i kesin bakar süzer yani ama bir süre sonra sıkılıyor insan yani çokta önemli bir eksiklik değil
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olmazmı ya özgüven verir insana
- +1 yıl
daha farklı şeylerden özgüven kazanmaya baksan sana daha çok faydası olmaz mı mesela iş veya arkadaşlık başarısı konusunda falan, kızlar gerçekten boş iş bunu zaten anlayacaksın da ne kadar erken anlarsan o kadar iyidir
çünkü bakarsak illa bişi yapıyorsunuz göz kırpma ne bilim gülümseme ya bir hareket bişi işte
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçı düzeltme dili dudakalrda gezdirme ssjsnjsnaja
+1 yılBakmak var bakmak var karşıdan gelene bir bakarsın sadece niyettir önemli olan...
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü niyet kötü
- +1 yıl
Ne diyosun sen beni tanıyo musun
+1 yılKardeş o topuklularla zaten zar zor denge kuruyorlar bide sana bana baksalar çanağı çömleği kırarlar. En güzeli sen cafe barda kesiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesişmek yetmiyor bazen ahshsjskl
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. tespitin bir tarafına koymuşsun kardeşim seni tebrik ediyorum harbi l*n niye öyle merak ettim arada isyan ediyom çokmu tipsizim mk diyorum kendi kendime
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ama kapilma dalgaya kaybolursun onlar tipsiz :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen hicbir amacsiz oylece incelemek istiyorum bastan asagi sokaktaki birini, ama yanlis anlar ilgilendigimi dusunur diye bakmiyorum.. bilerek bakmiyoruz yani yanlis anlamasin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence seni begenmemistir. ya da diger bir secenek cok begenmistir. Ama ben sahsim adina cok begendigim tiplere goz ucuyla da olsa bakarim.
02 Yorumla
Soran+1 yılOda bakıyorsa olur bu is
Cevap sahibi+1 yılSiz bir cay icin bence :d
+1 yılAçmış seni bekliyordu kızlar da...
Türk kızlarının en sevdiğim yönüdür bu!01 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızlarını severim
bende hıc bakmam.. cok cok dıkkatımı çekerse bakarım
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir tip ceker dikkatini😮
Soran+1 yılAa bizimde belli tarzımız yok artık kim varsa agshsjk
Aile & Toplum konusunda 677 cevap paylaştı. Tanımadığım birinin gözünün içine içine bakamam utanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz utanmıyoruz yoksa yüzsüzmüyüz😮😮😮
Ben yakışıklı ve ya mavi ya da yeşil gözlülere bakıyorum gözlerinin içine içine enerji alıyorum :)
07 Yorumla
Soran+1 yılLenslilerede bakiyonmi asghsjk
Soran+1 yılNasıl anlıyon lens oldugunu elini gozunun icinemi sokcan asgshdjk
Soran+1 yıltamam kardes
Yakısıklıysa bakarım cunku yakısıklıya bakmak sevaptır
22 Yorumla
Soran+1 yılAhshsjksl orjinmis
o da onların edebindendir. böyle kızlara bişey olmasın. Allahım onları korusun. amin.
21 Yorumla
Soran+1 yılHahah amin ne güzel duan ettin :D
+1 yılBen genelde hatta çoğunlukla kafamı kaldırmayı tercih etmem yerden veya farklı yönlere bakarım sebebide utangaçlık 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılIste canimsin sen ya sen yere bakmaya devam et gozlerini yakalayana kadar egerim kafami ben :D
+1 yılŞahsen ben yoldan geçene bakmam bile sevdiğime ihanet ettiğimi hissetmeme yetti o yüzden hep yere bakarak yürürüm. Vicdan meselesi gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiginde brad pitt ya
- +1 yıl
Şöyle bisey var. Erkekler güzel kızı sever, kizlarsa sevdiği erkeği yakışıklı bulur. Bu döngü böyle. Seven kızın gözü değil bratt pid, francisco lachowski yi bile görmez
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tulumları giyip trafiğe çıktığım zaman + inip bir kafeye girdiğim zaman herkrs bakıyor. Çok rahatsız oluyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHuuu :D
+1 yılBakan erkek ya tipsizdir. Ya da kız kendini ağırdan satıyordur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. merak etme sen bakmaz sandığın saniyeler o seni süzüyor. nasıl bir göz yapısı ise :)
00 Yorumlayanlış anlar , ümitlenir, kendini bir şey sanar, bunlara sebebiyet vermemek için bakmam
03 Yorumla
Soran+1 yılSende kendini bisey sanma
Soran+1 yılPeki
+1 yılKızlar ve yaptıklarında mantık aramak dostum sen çok yanlış sularda yüzüyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılLeģendeyim :)
+1 yılkızlr bakıyor abi yani çoğu bakıyor ben utancımdan kafamı eğiyorum bazen :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha helal len
Kardeşim bana baktıkları oluyor fakat baksalar da bir şey değişmiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılDemekki biseyelr eksik hocam
+1 yılben niye bakıyorum baksın o öyle güzele bakmmak sevaptır :D
02 Yorumla
Soran+1 yılKendinide öv öv bitiremedin sjsnsjnj
- +1 yıl
Güzel bakmak sevaptır
ulan salak kim demiş bakmadığını? her kız bakıyor ama sen de ona baktığın için o da hemen önüne dönüyor sen kıza hiç bakma bak hep sana bakarken yakalayacaksın...
00 YorumlaYere bakarak giden kızlar kompleks li dir abi, bana bakmaması sorun değilse yere bakip gidiyorsa edilmiştir
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske düsseler öyle yaparken
Bazıları var namusludur laf gelsin istemez
Bazıları var dır hangi erkegin altına yatayım diye düşünür01 Yorumla
Soran+1 yılBizim isimiz hangisiyle peki :(
+1 yılbir kere bakıyoruz, iş yok bunda deyip kafamızı eğiyoruz :)
00 Yorumla
+1 yılBakanı Yicek Gibi Bakıyor da Bakmıyor zannettiklerinde sen ona bakana kadar baştan aşağı süzüyor çeviriyor kafasını, sende bakmadı sanıyorsun ;) çok çakallar da yemezler :)
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel işte edepli kzlarız :) sizin gibimi olalım nedir yani ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılÖlürmüsün bikere baksan ahshshjsk bizim gibi olsaniiiz keskee :( 😜
Cevap sahibi+1 yılBakarm zaten bikere ama kendimi basit kiz konumuna düsüremem görmemis gibide bakmam ama beğendiysen ister istemez bakarsn sonrasnda utanır bakamazsın mesela bnde öyle ;)
+1 yılEe dik dik baksa bu sefer de badka birsey dersiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılOkadar bakmıcaksın ya bazıları var yemin ederim sanki deve kuşu geliyor karsıdan ahshsjk
bakanda var bakmayanda var. genelde özgüvensiz kızlar bakmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılHemngüzel hem özgüvensiz kiz varmdiir acabaa
Soran+1 yılBenn ne zamandır diyorum salak bunlar ben beynimi evde bırakıp dısarı cıkıyom yine inlardan akilliyim asjsnsjsnsjsnsj
erkek mileti olarak abaza oldugumuz ıcın kızlarda o durum yok ama olanları var
01 Yorumla
Soran+1 yılKızın da abazası var ama söyleyemiyor :(
+1 yılBakıpta aa kız bana baktıı dedirtmem havalandırmaya gerek yook :D
14 Yorumla
Soran+1 yılO anki havayı hic biyerde bulamazsın :)
- +1 yıl
Isi biliyorsun :)
- +1 yıl
Bakmamki bana baktığını farkedersem belki
Sevgilisi vardır, utanıyordur, tipini beğenmemiştir vs. :D
11 Yorumla
Soran+1 yılCevaplar hard.
- Aile & Toplum konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları o kadar öküz gibi bakıyor ki gözünün içine rahatsız edici oluyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBana öküzmü dedin asjsjndjdjd
- +1 yıl
Yarası olan gocunur :D
Soran+1 yılKalbimde yara hep :(
Yere düşüp tökezliceğimize önümüze bakıyoruz birde utangaçlıktan oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılUtanma ggel :D
- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler