Diğer Arkadaslar pp ye bakin bu ne demek şimdi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben ona gordugunuz mesajlarin hepsini bir butun olarak attimAma o sadece yarisina kadar gormus nasil oluyor bu?Normal mi Arkadaslar pp ye bakin bu ne demek şimdi? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Parça parça mı yazdın bütün olarak mı 0 27 Yorumla Soran +1 yıl Butun olarak yazdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok uzun muydu yazı Yorumla Soran +1 yıl 14 paragraf Yorumla Soran +1 yıl Ama küçük küçuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok uzun olunca mesaj bazen fazla kelime kullanım kısıtlaması geliyor bazen de böyle parça halinde gidiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruna da gelirsek mesajın yarısını okumuş diğer yarısını da görmemiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar cümle ama Yorumla Soran +1 yıl Tamam da mesaj bolumune tiklayinca hepsi acilmaz mi Yorumla Soran +1 yıl Ve yazinin en sonunda goruldu olmaz mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şey yapsana mesaj içeriğini karala öyle ss at çünkü benim demek istediğimle seninki farklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şöyle söyleyeyim mesajı görmüş ama sonuna kadar okumamış Yorumla Soran +1 yıl Hey bu arada demin pc den girdim hesabima goruldu ifadesi hic yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi bak diyelim ki 5 tane farklı mesaj attın ilk 3 ünü gördü görüldü oldu ama 4 ve 5 i görmedi bu kez diğerlerini de okuduğunu anlayamazsın Yorumla Soran +1 yıl Bu arada iki gun once ben cok giris cikis yaptim diye hesabima girememistimSonradan girebildim acaba ordan mi bi sorun oldu Yorumla Soran +1 yıl Lutfen yaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ondan sorun olmaz alakası yok Yorumla Soran +1 yıl Ve soyle bi gariplik varBirdeSon aktif oldugu zaman 3 saatAma 4 saat once goruldu diye bildirim veriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce görüldü atmış sonrasında tekrar instaya girmiş Yorumla Soran +1 yıl Pc ye bakinca da hic goruldu ibaresi cikmiyor anlamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl PC ve mobil çok farklı Yorumla Soran +1 yıl Hangisi dogru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mobil Yorumla Soran +1 yıl Hmm anladim Yorumla Soran +1 yıl Zaten tamam yazmaz birseyCunku gorunce yazarsa yaziyor yazmazsa bir daha donmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yardımcı olabileceğim konu varsa buradan ya da özelden yardımcı olurum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen de böyle birinden mesaj mı bekliyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Parça parça mı yazdın bütün olarak mı
Butun olarak yazdim
Çok uzun muydu yazı
14 paragraf
Ama küçük küçuk
Çok uzun olunca mesaj bazen fazla kelime kullanım kısıtlaması geliyor bazen de böyle parça halinde gidiyor
Soruna da gelirsek mesajın yarısını okumuş diğer yarısını da görmemiş
Ne kadar cümle ama
Tamam da mesaj bolumune tiklayinca hepsi acilmaz mi
Ve yazinin en sonunda goruldu olmaz mi
Şey yapsana mesaj içeriğini karala öyle ss at çünkü benim demek istediğimle seninki farklı
Şöyle söyleyeyim mesajı görmüş ama sonuna kadar okumamış
Hey bu arada demin pc den girdim hesabima goruldu ifadesi hic yok
Şimdi bak diyelim ki 5 tane farklı mesaj attın ilk 3 ünü gördü görüldü oldu ama 4 ve 5 i görmedi bu kez diğerlerini de okuduğunu anlayamazsın
Bu arada iki gun once ben cok giris cikis yaptim diye hesabima girememistim
Sonradan girebildim acaba ordan mi bi sorun oldu
Lutfen yaz
Hayır ondan sorun olmaz alakası yok
Ve soyle bi gariplik var
Birde
Son aktif oldugu zaman 3 saat
Ama 4 saat once goruldu diye bildirim veriyor
Daha önce görüldü atmış sonrasında tekrar instaya girmiş
Pc ye bakinca da hic goruldu ibaresi cikmiyor anlamadim
PC ve mobil çok farklı
Hangisi dogru