Birde seç market var
BİM
A101
Şok
Migros
Kim
Tuğra
File
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birde seç market var
Hepsinden yapacaksın Çünkü marketlerdeki mantık şudur bir kısmı temizlik ürünlerinde daha ucuzken gıda da pahalı bir kısmı Muta ürünlerinde ucuzken temizlik ürünlerinde pahalı bir kısmı gıda da pahalıyken bakliyat da pahalı yani sebeple hangisine İşine gelirse Mesela ben nutella'yı BİM'den alıyorum en ucuz yer BİM fındık ezmesini hakmar'dan alıyorum en ucuz orası tuvalet kağıdı veya diğer ürünleri bazen a101'den alıyorum ama en son Migros'tan aldın çamaşır deterjanı ve tuvalet kağıdını en ucuz mikros'tu sanal marketten satın aldım hatta kampanyası vardı çünkü aynı çamaşır deterjanı 101 ile BİM'e göre%30 daha ucuzdu o sebeple gittim Migros'tan aldım bulaşık deterjanını İM'den veya a101'den alıyorum hesaplı oluyor çoğunlukla yani burada tamamen dağılacaksın farklı marketlere tek bir yerden alışveriş yaparsan çok da ucuz olmuyor
Bu kadar emek verip yazdığın için çok teşekkür ederim dediğin çok mantıklı ama nerde ne ucuz tüm marketleri gezip aklımda tutmak bana çok zor geliyor hani bir kaç ürün olsa tüm marketleri dediğin gibi bende gezer en ucuz olandan alırım ama bu alsiveris baya detaylı bir alışveriş olduğu için eşimle tek bir yerden yapıp uğraşmasak mi acaba dedim
Anladim.. Soyle yapin...
Online marketlerden fiyatlari gorebilirisniz
Akakçeden baktım baya fiyat farkı oluyor hakikaten
Mesela bir ornek vereyim. Camasir deterjani, migros sanal dan aldim
89 liraydi.
A101 ve Bimde 120 liraydi...
İndirim takip edebilirsin
Evet Migros da deterjan indirimleri oluyor daha çok şok falan nasıl sizce?
Marka ayni marka. Degisen bisi yokki
Cevap
2Cevap
Migros daha iyi
Edirne küçük yer sonuçta biraz dolaş öyle birşeyler al şu nalet Bulgarlar yüzünden her şey pahalı 😔
Öyle maalesef * herydr pahalı artiky:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?