Diğer Sütyenli kavgaya devammi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kizlar neden sütyenli kavga ediyorsunuz ayriyeten erkekler de balenli sütyen takip kavga etseler iyi olmazmiydi yaw 😂😂😂😂😂😂😂 Güncellemeler+1 yıl Troll soru kusura bakmayın can sıkıntısı ve erkek icin kavga edecek kadar düşmedim elbette ve kız için kavga edecek kadarda düşmeyin Sütyenli kavgaya devammi? Cevapla Erkek Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Boyle bir kiz kavgasi gordum kiz digerinin sutyenini cikarmisti 1 12 Yorumla Soran +1 yıl Yaa bak varmış ajsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E var tabi kizi resmen soydu digeri abartmiyorum da sadece kilot vardi kizin uzerinde Yorumla Soran +1 yıl Erkek içindir yrrk paylasamamislardir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Muhtemelen ama kizin tombalak memisleri vardi 😀😀 Yorumla Soran +1 yıl Erkek icin kavga etmeyi çok seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E dovuyon mu dayak mi yiyon yoksa Yorumla Soran +1 yıl Döverim çünkü erkek icin ve paylasamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En sert kavgan nasiloldu Yorumla Soran +1 yıl Kızın memesiyle benim memem birbirine değdi yüzüm kızın yüzüne yapıştı saç baş Yorumla Soran +1 yıl Ama kızla iyi meme vurustuk suratlarimiz birbirine girdi ajsjjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ust bas soyma oldu mu Yorumla Soran +1 yıl Hiç erkek icin kavga etmedim ki olsun 😂😂😂😂 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Kavga etmeleri iyi bir şey mi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabi ajsjsj Yorumla Zindanadasi +1 yıl Tamam 😅 Yorumla
Korayy_3127 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 84% +1 yıl Niye Sen sutyen giymiyor musun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende meme yok hacı Yorumla Korayy_3127 +1 yıl Tahta gibi dümdüz mu hacı apla Yorumla Soran +1 yıl He tabii Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. Ben neden gormedım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ajsjsjs Yorumla u kakilakuku +1 yıl Attın ortaya lafı Yorumla
AykutLaf Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Balenli ne işe yarıyor kalkan mı 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl He yaw ajsjs Yorumla AykutLaf +1 yıl Ben kalkansız dövüşürüm 😀😀 Yorumla
Black_Night37 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kim kavga etti🙄 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Sutyenli kavga edelim ajsjs Yorumla Black_Night37 +1 yıl Sutyensiz olsun🙄 Yorumla Soran +1 yıl Ajsjsjsj Yorumla Black_Night37 +1 yıl Ben de sutyensiz olacam kabul mu😂 Yorumla Soran +1 yıl Balenli sutyen sart ajsjs Yorumla Black_Night37 +1 yıl Anlamam o işlerden😑 Yorumla Black_Night37 +1 yıl Çıplak kavga severim😀 Yorumla Black_Night37 +1 yıl Tüh gerçek sandım😑duygularımla oynadın. Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla Black_Night37 +1 yıl Hani kavga edecektik? Yorumla Soran +1 yıl Senle edecem Yorumla Black_Night37 +1 yıl Yemin et😀 Yorumla Black_Night37 +1 yıl 🙄😑 Yorumla Black_Night37 +1 yıl Nereye gittin 😀 Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 310 cevap paylaştı. Ilk defa duyuyoeum 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sutyenli kavga sjjs Yorumla aliali1926 +1 yıl Denk gelirsem izlemek isterim Yorumla Soran +1 yıl İki kız senin için kavga ediyor düşün hemde sutyenli ciplak Yorumla aliali1926 +1 yıl Sanmam Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben hiç görmedim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Boyle bir kiz kavgasi gordum kiz digerinin sutyenini cikarmisti
Yaa bak varmış ajsjs
E var tabi kizi resmen soydu digeri abartmiyorum da sadece kilot vardi kizin uzerinde
Erkek içindir yrrk paylasamamislardir
Muhtemelen ama kizin tombalak memisleri vardi 😀😀
Erkek icin kavga etmeyi çok seviyorum
E dovuyon mu dayak mi yiyon yoksa
Döverim çünkü erkek icin ve paylasamam
En sert kavgan nasiloldu
Kızın memesiyle benim memem birbirine değdi yüzüm kızın yüzüne yapıştı saç baş
Ama kızla iyi meme vurustuk suratlarimiz birbirine girdi ajsjjs
Ust bas soyma oldu mu
Hiç erkek icin kavga etmedim ki olsun 😂😂😂😂
Kavga etmeleri iyi bir şey mi
Tabi ajsjsj