1 hafta önce sokak kedisi eve girmişti ben de kıyamadım yemek falan verdim evde 6 7 saat kaldı. Yatağıma falan da çıktı sonra yatağımda zıplayan bir pire gördüm. Ertesi gün aşırı kaşıntı başladı bütün vücudumda ve kafamda. Ve 1 2 gün içinde gördüm ki bütün evi sarmışlar her odada her yerden çıkıyorlar. Ama gördüklerimin çoğu zıplamıyordu yani hareketsiz şeylerdi elime alıp attım çoğunu. Pire ve yanında başka birşeyin bulaştığını düşünüyorum bu resimdeki ne sizce bunlar da zıplamıyor Du? Tahta kurusu falan mı acaba dedim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne tahta kurususu ya, hayvandan düşen pirelerin cesetleri.
1 haftadır hergün böyle görüyorum ama nasıl bu kadar ölü pire geldi bir anda
Geçmiş olsun evde çoğalmışlar.
Evi ilaçlattım ama hala arada görüyorum nasıl kurtulabilirim
Gördüğün yerlere böcek ilacı sık.
Çabuk ürer bunlar bence bir ilaç alıp bütün evi ilaçların yoksa bütün evi sarar😕
3 gün önce evi ilaçlattık. Ara sıra hala hareketsiz küçük siyah şeyler görüyorum ucu yünlü gibi hepsinin anlamadım. Bide bazen sanki gözümün önünden zıplayan bir şey geçiyor psikolojik mi anlamadım
Psikolojik olarak oluyordur gözünün önünden geçmesi. Bazı ilaçlar fayda etmiyor olabilir. Ya da ilacın ulaşamadıği bir nokta dahi olsa oradan ürer onlar.
Hareketsiz ise ölmüştür evi sürekli elektrikli süpürgeler süpür
Dün süpürdüm o siyah hareketsiz şeyleri aldım baya. Bugün bakıyorum bazı yerlerde yine varlar hareketsiz olanlar. 1 haftadır o kadar kafayı yedim ki ağlayıp duruyorum sinirden çok takıntı yaptım hayat enerjim bitti tam anlamıyla
Ya ilaçlama olmuş ya hani ilaç öldürmüş demekki onları hareketsizseler. Dün süpürmek ile olmuyor maalesef her gün süpürürün. Bizim de bunlardan daha büyük vardı her gün süpürüyorduk😕
Ne kadar sürede nasıl kurtuldunuz peki? Cidden kafayı yemek üzereyim
Bizim ev iki katlı üst katımiz boş oarada olmuştu ama maalesef alt kata da inmişti bu böcek gibi şeyler. Hâlâ daha bazen görüyorum maalesef sıkıntılı bir şey bu şeyler hemen bitmiyor bir iki tane kalsa bile ürüyor o yüzden her gün süpürmek gerekiyor.
Hala var mı yani evinizde 🥺 Nasıl yaşıyorsunuz peki
Başlarda çok tiksiniyordum ama artık çok nadir görüyorum atıyorum. Her yere girerler iğrenç oluyor ama yapacak bir şey yok. Bir kere ürediler yani yapacak bir çare yok. 😕
pire. evi ilaçlayın
Ama hareket etmiyor bunlar pire zıplar normalde
yoo genelde hareketsiz dururlar
Elime alıp atıyorum yine hareket yok normal mi
gayet normal