Diğer Acaba dış tarafı battaniye gibi olan nasıl? _AsenaKayiBoyluTürk_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kokusu iğrenç üşüdüğüm için su isitayim dedim ve plastik kokuyor başıma ağrı girdi sizce bunun dışı pamuklu battaniyeli var odamı aynı acaba 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Acaba dış tarafı battaniye gibi olan nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. evet kokusu kötü 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Evet yaaa
merdümgiriz Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Havluya falan sarabilirsin, dışında kıyafet olanın içi yine plastik olduğu için koku var maalesef :( Havluyla sarınca çok burnuna gelmiyor. 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Yaptım koku gitti evet Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Elektrikli battaniye var yattığın yere ser üzerine de çarşaf ser uyu harika oluyor 1 4 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Evet onu düşündüm ama korkuyorum ben ondan jsjsjs Yorumla bunasııladam +1 yıl Hiç bisey olmaz onların korumali olanları var elektrik çarpmaz yaji Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Denicem çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏🙂🙂🙂 Yorumla bunasııladam +1 yıl Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Var, bizde beyazli tulu boyle yumusacik bir tane var cok guzel 1 6 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Ne güzel nerden aldiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla inanirmisin hic bi bilgim yok ve annem aldi yeni bir sey de degil kim bilir kac senelik ama hic kullanilmiyor ve halen beyaz guzelligini koruyor😅gerci TR de yasamiyorum o yuzden pek de isinize yarayacagini sanmiyorum nerden alindigi😅 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Hahahahahahah evet bundan haklısınız genelde anneler alır ahsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seviyorlar boyle seyleri ve bulunmasi😅😅 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Evet bu arada teşekkür ederim değerli yorumunuz için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Estagfurullah😇 Yorumla
ibrahimfurkan34 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bi çılgınlık yapıp havlu sarabilirsin 2 2 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Sardım koku gitti vallaha Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl 👍 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Üzerini havluyla sararsan kokusunu pek hissetmezsin.. 👍🏻😅 0 0 Yorumla
Sonsöz27 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl 😂😂🤭🤭🤭🤭🤭 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
brokenvbad Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl o da birazcik kokuyo ama buna gore daha az 1 3 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Evet ya 🤣🤣🤣 Yorumla brokenvbad +1 yıl cilemiz bitmez 😄 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl He vallaha ülkenin ürünleri bile sorunlu ajsjjs Yorumla
S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl ne için dir 1 4 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Isınmak için Yorumla S97S98 +1 yıl sırt ağrısına iyi gelir Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Evet Yorumla S97S98 +1 yıl bazen sırtım ağrıyıncabunu arıyorum Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 950 cevap paylaştı. kokusuzları var 1 5 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Plastik olmayanmi Yorumla lockerow35 +1 yıl evet kokusuz sıcak su torbası yaz baya çıkıyor Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Evet buldum Yorumla lockerow35 +1 yıl rica ederim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Onlarda kokuyor 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl maalesef Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Yıl 1950😀😀 1 1 Yorumla _AsenaKayiBoyluTürk_ +1 yıl Nie beee ajsjsi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
evet kokusu kötü
Evet yaaa
Havluya falan sarabilirsin, dışında kıyafet olanın içi yine plastik olduğu için koku var maalesef :( Havluyla sarınca çok burnuna gelmiyor.
Yaptım koku gitti evet
Elektrikli battaniye var yattığın yere ser üzerine de çarşaf ser uyu harika oluyor
Evet onu düşündüm ama korkuyorum ben ondan jsjsjs
Hiç bisey olmaz onların korumali olanları var elektrik çarpmaz yaji
Denicem çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏🙂🙂🙂
Var, bizde beyazli tulu boyle yumusacik bir tane var cok guzel
Ne güzel nerden aldiniz
Valla inanirmisin hic bi bilgim yok ve annem aldi yeni bir sey de degil kim bilir kac senelik ama hic kullanilmiyor ve halen beyaz guzelligini koruyor😅gerci TR de yasamiyorum o yuzden pek de isinize yarayacagini sanmiyorum nerden alindigi😅
Hahahahahahah evet bundan haklısınız genelde anneler alır ahsjsj
Seviyorlar boyle seyleri ve bulunmasi😅😅
Evet bu arada teşekkür ederim değerli yorumunuz için
Estagfurullah😇
Bi çılgınlık yapıp havlu sarabilirsin
Sardım koku gitti vallaha
👍
Üzerini havluyla sararsan kokusunu pek hissetmezsin.. 👍🏻😅
😂😂🤭🤭🤭🤭🤭
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
o da birazcik kokuyo ama buna gore daha az
Evet ya 🤣🤣🤣