Diğer Hiç gerçekte doğruluk mu cesaret mi oynadınız mı? Liblib Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiç oynayanlar var mı Güncellemeler+1 yıl Evet arkadaşlar bekliyorum Hiç gerçekte doğruluk mu cesaret mi oynadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ASARAY Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Lisedeyken çok oynardık 0 1 Yorumla Liblib +1 yıl Cesaret diyen olmuştur masada en absürt neler oldu Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Evet 0 11 Yorumla Liblib +1 yıl Cesaret diyen olmuştur masada en absürt neler oldu Yorumla deli_xatûn +1 yıl Birbirinden hoslanan 2 arkadasimiz vardi sorf onlar icin oynamistik ikiside bilmiyodu birbirlerindwn hoslandiklarini öpüsturmustuk🤣 zaten o arada bizim reis itiraf etti seviyorum diye Yorumla Liblib +1 yıl Haha adamlara keşke ilerisini de yaşatsaydınız 😂 Yorumla deli_xatûn +1 yıl o kadarida olmaz skaks şu an evliler zaten Yorumla deli_xatûn +1 yıl Bu sene haziranda evlendiler Yorumla Liblib +1 yıl Nelere vesile oldunuz 😂😂 Yorumla deli_xatûn +1 yıl Aynenn 🤣 Yorumla Liblib +1 yıl Bi el de bana atın 😂 Yorumla deli_xatûn +1 yıl Kiz kalmadi ya evlenendi herkes evlenincede ben uzaklaşıyorum arkadasim kalmadi son bi kız arkadasim kaldi ben evlenmeden evlendirmicem onuda🤣 Yorumla Liblib +1 yıl Takibe gelsene Yorumla Liblib +1 yıl Başka ne oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Lisedeyken çok oynardık
Cesaret diyen olmuştur masada en absürt neler oldu
Evet
Cesaret diyen olmuştur masada en absürt neler oldu
Birbirinden hoslanan 2 arkadasimiz vardi sorf onlar icin oynamistik ikiside bilmiyodu birbirlerindwn hoslandiklarini öpüsturmustuk🤣 zaten o arada bizim reis itiraf etti seviyorum diye
Haha adamlara keşke ilerisini de yaşatsaydınız 😂
o kadarida olmaz skaks şu an evliler zaten
Bu sene haziranda evlendiler
Nelere vesile oldunuz 😂😂
Aynenn 🤣
Bi el de bana atın 😂
Kiz kalmadi ya evlenendi herkes evlenincede ben uzaklaşıyorum arkadasim kalmadi son bi kız arkadasim kaldi ben evlenmeden evlendirmicem onuda🤣
Takibe gelsene
Başka ne oldu