Çoğaldı bence. hem kuzenime hem kız arkadaşıma sarkıntılık yapmislar.
Gideceğin yere kadar bırakayım demişler onlarda farklı zmn diliminde oluyor tabi korku içersinde durzi sanane demişler. diğeri de başka zmn küfür falan etmiş.. korkulari da yok 😡
Çoğaldı bence. hem kuzenime hem kız arkadaşıma sarkıntılık yapmislar.
Gideceğin yere kadar bırakayım demişler onlarda farklı zmn diliminde oluyor tabi korku içersinde durzi sanane demişler. diğeri de başka zmn küfür falan etmiş.. korkulari da yok 😡
çoğaldı fazlasıyla hem de birisi ablama ya da kardeşime yapacak diye tedirgin oluyorum ağırıma gidiyor, kadını ya da erkeği olmadan kim insanları rahatsız edecek bir harekette bulunuyor ise anında cezasını alsa bu kadar rahat takılmalarına izin verilmese böyle şeyler olmaz, gerçi neler gördük adalet konusunda bunun konusu mu olur, böyle bir şey yaşanıyor kız kardeşi olan bir abimiz bunu hazmedemiyor gidiyor laf atanı dövüyor sonra insanlar diyor ki laf atmaktan dayak mı atılır evet atılır kardeşim adam olacak o zaman böyle bir hakkı yok asla hem de it köpekler
Cevap
4Cevap
Bu bahsettiğin olay ilk defa olmuyor. İstemiyorum dese yeterli bence.
gideceğin yere kdar bırakalım demeleri çokta sapıklık gibi değil
ne alaka belki saat geç olmuştur yardım amaçlı sormuştur
@Dexterin bölgeden dolayı mıdır bilmiyorum ama İzmir'de bu tarz sorular gayet normal
@Dexterin bu lafın yanlış anlaşılması burada imkansız gibi bir şey
ben İzmir de yaşıyorum dedim acaba şehir bilgisi vs mi var profil de baktım yok, küçük herkesin birbirini tanıdığı kasaba köy ilçe tarzı yerlerde evet değişkenlik gösterebilir, güzel insanların fazla olduğu yerlerde böyle şeylerin yaşanması tabi ki daha az katılıyorum, ama İstanbul, Ankara , İzmir, Adana gibi yerlerde daha fazla yaşanır çünkü nüfus çok İzmir de yaşanıyor çünkü çok göç alıyor İzmir yaşanmayacak hale geldi nerede Allah'ın canısı varsa geliyor sonra bu şekil millete bela oluyor ne kadar kalabalık o kadar sorun tabi buna sığınmacılarda eklenince böyle konular artıyor, sığınmacılar gelmişler 7 8 erkek 25 35 yaşları arasında burada ki kızlara laf atacak derece de aklı yetiyor ama gidip orada silah tutacak kadar aklı yetmiyor işte bunlar kabul edilebilecek konular değil dostum
Araba sapıklığı nedir?
Adana da mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?