Pompalı silahı elinde sallayarak yürüyen kuzen kazayla ateş ediyor ve benim bir kaç cm önüme saplanıyor saçmalar, yerden saçmaların etkisiyle kalkan taş parçaları etime hatta kemiğime kadar giriyor, röntgendeki beyaz parçalar taş parçaları. Olay bu kadar arkadaşlar çok mantıksız ve gereksizdi.
Nasıl canımın yandığını ne siz sorun ne ben anlatayım şoktan ayakta dona kaldım o sırada zaten.
Bu taş parçalarının hepsi çıkarılamayacak. Doktorlar kemik üzerinde gözükenleri almaya çalışırsak daha çok zarar veririz ama onların o halde durmasının sana bir zararı olmaz ömür boyu bacağında kalacak dediler. Zaten en aşağıdaki taş parçası girdiği yerde ayak bileğimdeki sinirleri parçalamış üzerine zor basıyorum, sanki ayağıma devamlı bi elektrik akımı çarpıyormuş gibi sızlıyor.
Neyse bu haftayı böyle sonlandırıyorum.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
reis Allah korusun sacma girseydi paramparca olurmus aygin taşlar bile bu kadar tesir ettigine gore Allah sifa versin
Allah korudu gerçekten çok dibime sıktı çünkü, başımı eğip baktığımda pantolon parçalanmış kan içindeydi bacaklarım
Ben burada sinirlendim kuzenin diye kötü bi şey demek istemiyorum
İnşallah iyi olucaksın
Ya onun ben kafasını kıracam zaten ayağa kalkayım :D teşekkür ederim umarım, ama sinirler iyileşmez dedi doktorlar yani o ayaktaki elektrik çarpması gibi olan sızlama azalır ama ömürlük dediler
Gençsin
Doktorların ölür diyip yaşadığı çok insan var
İyileşmez diye kendini şartlandırma o yüzden
İyi düşün iyi olsun
Genç olduğun için iyi olacağını düşünüyorum ben azalıp gidicektir
Bende de bi şey yapamicaklarını söyledikleri hiç geçmeyen bi şey vardı sonra kendi yöntemimi buldm vücudumu dinledim geçmesi gerektiğine kendimi şartlandırdım
Ben yıllardır ne zaman bi yerim ağırsa böyle yaparım çünkü beynimiz yönetiyo her şeyi biliyosun
Mesela fark ettiysen karnımız ya da başımız ağrıyınca elimizi oraya koyarız ağrıyo diyerek aslında istemeden oraya müdahale ediyoruz iyileştirmeye çalışıyoruz
25 yaşındayım gencim tabiki, fakat şöyle bir şey var, parçalanan sinirler onarılamıyor, kendi kendinede iyileşmiyor, aslında daha az hasar görseymiş sinirlerim 3 seneye kadar iyileşirmiş ama tamamen parçalandığı için iyileşme ihtimali yok dediler. Sinirler böyle bişey demekki.
Senin ne rahatsızlığın vardı çok geçmiş olsun bu arada
Senin adına üzüldüm kardeşim ben olsam kuzenimi polise şikayet ederdim
Yok ya ben etmedim kardeşim gibidir ama iyileşeyim hesabını sorarım
Aklı başına gelmesi için ederdim zaten bundan zevk alacağım için değil bir gün gene oynayacak birini vuracak böyle adamlar var silahla oynamayı seven vurunca bişey olmuyo sonuçta
Olaydan sonra silahı bir daha kullanmayacağını söyledi baya pişman oldu ve korktu
Kardeşim valla senin adına ben sinirlendim benim yanımdada silahla oynayan insanlar oldu biliyorum benim sinirlerim alt üst oluyor neyse iyi akşamlar tekrar geçmiş olsun kardeşim
Teşekkür ederim kardeşim dikkat et iyi akşamlar
bu tarz haberlerın onlarcasını duyup görmemize ragmen hala aynı olayları yaşamak ne kadar üzücü ve sinirlendirici , çok çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim dostum
Ayy çok geçmiş olsun soru çok uzun olduğu için okumadım kim yaptı
İlk satırı okusan kimin yaptığını görebilirdin :D teşekkürler
Ah be ulan o silah yere doğru değilde senin üzerine doğru dönükken ateş alsaydı ne olacaktı? Garip ya
Muhtemelen ölürdüm
çok geçmiş olsun ve gerçekten sinir bozucu
teşekkürler evet bende sinirlenmiştim
Sacma mi onlar
Yok bunlar taşlık zeminden sekip bacağıma giren taş parçaları
Yok artik
Çok geçmiş olsun
çok teşekkürler