Yani bu yüzden çok sitem eden yorumlarda kız hesabı gördüm ama bn o kadar da olabileceğini düşünmüyorum 😳😐..
En azından o fotoğrafi özel birine atmak ister insan ; öyle rasgele de olmaz ki 😳😐
Yani bu yüzden çok sitem eden yorumlarda kız hesabı gördüm ama bn o kadar da olabileceğini düşünmüyorum 😳😐..
En azından o fotoğrafi özel birine atmak ister insan ; öyle rasgele de olmaz ki 😳😐
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Bir ara biri atmıştı. Hiç tanımadığım görmediğim takipleşmediğim bir hesap. Şok olmuştum. Yapanlar var yani
Ya bnde erkeğim burdan birine atma düşüncesi hiç olmadı..
Ya şimdi en azından insan sevgilisine veya ne bileyim nişanlısına atmak istese "olabilir" diycem ama hiç tanımadığı birine atmak da bnce özgüven eksikliği...
Yok yokk aksine iyice pohpohlanmış insan ki rahat rahat atabiliyor hiç tanımadığı birine
Değişik...
Bn şöyle düşündüm de ondan dedim yani bnce yetersiz görüyorlsr kendilerini o yüzden tatmin etmek için atıyorlar..
Ama snin dediğin daha mantıklı sanırım👍😳
Siz ne yaptınız o an? Küfür falan saydirdiniz mi direk engel mi?
Yani olabilir ama dediğim gibi kendinden emin ki atıyor. Yani zamanında çok havalandirmislar bu yüzden düşünmüyor çekinmiyor atıyor
Engellemiştim diye hatırlıyorum küfür falan atıp sohbet açmaya hiç gerek yok
Doğru diyorsunuz 👍😐...
Allah bir daha öyleleri ile karşılastirmasun sizi 🤲😊☺️
Duyduğum kadarıyla yani yorumlarda okumuştum genelde attıkları foto da çoğu sahte netten alıntı diye biliyorum 😳😅
Amin teşekkür ederim
Rıca ederim 😊
Olabilir tabi
☺️😊 teşekkürler yorum ve kısa sohbet için 👍💯
Rica ederim 🌸
Aslında tanımak istedim sizi? Sohbet arkadaşlık için ☺️ara da bir merhaba deriz isterseniz ☺️..
Ben isterim
Teşekkür ederim düşünmüyorum 🌸
😊başka soruda o zaman
...
By
Hergun kaç tane mesj siliyorum okumadan
😳😳😳5-10?
En az evet
Foto? Sadece mesaj mi?
İkiside