almanca öğren 1 ay 3 ay 5 ay ne kadar çabuk öğrenirsen senin faydana 15 in tl den başlıor maaşlar sana hemen iş garanti veririm firmanın adını ararsın gidersin
Ilgi alanlarin neler. Yapmaktan hoslandigin seyler neler. Sevmedigin meslekler nedir
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Matematikle ilgili bi mesleğim olamaz mesela zorlanırım. Resim çiziyorum.. İşkurun meslek edindirme kurslarına bakımda, hasta danışmanlığı kursuna gidebilirim :////
Kendi işini yapmaya çalış ufak tefek el sanatları falan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Merhaba. Bence mağazalarda başlayabilirsiniz. Bir süre sonra ilerler mevkinizi yukseltirsiniz. Ben böyle başlamıştım. İş bulmak konusunda zorlanıyorlarsaniz biraz taktik verebilirim 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Belediyelerin ve işkur un meslek edindirme kursları var netten araştır ve kendine uygun olanı seçebilirsin
Bak herhangi bir eğitim durumun olmadığı için bunu önerdim. Ya gidip özel güvenlik sertifikası alacaksın bu arada kesin al bunu da. Ama özel güvenlikte yükselme durumun olmaz. Mesela bizim memleketli bir abi vardı lise mezunu muhasebecinin yanında çalıştı kafasını kullandı işini iyi yaptı 2 yılda üni okudu. Asgari ücrete çalışan adam şu an İzmir'de zara diye markanın mı ne müdürü. Yükselmeyi görüyor musun
Muhasebecilik bu bakımdan da güzel alanı geniş. Eğer sosyal iletişim becelerileri yüksek olan biriysen çevrede edinirsin. Olurda işssiz kalırsan çevren geniş olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
almanca öğren 1 ay 3 ay 5 ay ne kadar çabuk öğrenirsen senin faydana 15 in tl den başlıor maaşlar sana hemen iş garanti veririm firmanın adını ararsın gidersin
Ne tür bi iş misal
müşteri hizmetleri callcenter mesela alman vodafon firması ya da inbound müşteri arıyor örnek textil siparişini alıyon ödemeyi alıyon o kadar
Ilgi alanlarin neler. Yapmaktan hoslandigin seyler neler. Sevmedigin meslekler nedir
Matematikle ilgili bi mesleğim olamaz mesela zorlanırım.
Resim çiziyorum.. İşkurun meslek edindirme kurslarına bakımda, hasta danışmanlığı kursuna gidebilirim :////
Kendi işini yapmaya çalış ufak tefek el sanatları falan
Merhaba. Bence mağazalarda başlayabilirsiniz. Bir süre sonra ilerler mevkinizi yukseltirsiniz. Ben böyle başlamıştım. İş bulmak konusunda zorlanıyorlarsaniz biraz taktik verebilirim 😊
Belediyelerin ve işkur un meslek edindirme kursları var netten araştır ve kendine uygun olanı seçebilirsin
İşe yarar mı?
Kesinlikle işe yarar eklemeyi unuttum halk eğitim kurslarında mutlaka araştır derim
Teşekkür ederim ya:)
Rica ederim , Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Senin de :)
Youtuber veya tiktokçu ol
muhasebeci
Heh tam bana göre. Valla matematikle alakam sıfır
sen muhsabeciliği matematik mi sanıyon yazık :D
Öyle hatırladım
her şeyi bilgisayar yapıyor zaten programı öğreniyorsun evrak topluyorsun bundan ibaret akıllarını kullananlar güzel para kazanıyorlar
Ciddi mi? Napabilirim sence kurs varmış baktım da
Bak herhangi bir eğitim durumun olmadığı için bunu önerdim. Ya gidip özel güvenlik sertifikası alacaksın bu arada kesin al bunu da. Ama özel güvenlikte yükselme durumun olmaz. Mesela bizim memleketli bir abi vardı lise mezunu muhasebecinin yanında çalıştı kafasını kullandı işini iyi yaptı 2 yılda üni okudu. Asgari ücrete çalışan adam şu an İzmir'de zara diye markanın mı ne müdürü. Yükselmeyi görüyor musun
Tamam alırım. Olsun yükselmiyim farketmez bi mesleğim olsun çalışayım yeter.
Evet ya vay be
Muhasebecilik bu bakımdan da güzel alanı geniş. Eğer sosyal iletişim becelerileri yüksek olan biriysen çevrede edinirsin. Olurda işssiz kalırsan çevren geniş olur
Çok teşekkürler ya bunu araştırıp gidicem kursuna artık neyse.
Çok güzel fotoğraf sdfghjjj
Hangisi profildeki mi :)
Evet :)
teşekkür ederim güzel bakan güzel görür :) seninde profilin iyi :D
Rica ederim :) :) hehe dimi saçlarım filan sjjf
gözlerinde çok güzel
Oyun ablasi
otellerde çalış
Ne olarak
garson, kat görevlisi
uyar mı?
Dil ögren