ben 28 yaşında olmak isterdim mesela. olgun bir kadın olarak düşünmek kendimi hoşuma gidiyor. :) peki ya siz?
Cevabın nedir?
Keşke doğmasaydım , gelmeseydim bu dünyaya bu yaşıma kadar yaşamasaydım olseydim gormeseydim bu zamanı ailem m beni. Aldırmaya giderken o akraba engellemeseydi onları ben doğmasaydım keşke keşke kendimi öldürebilsem ama olmaz şimdi kendimi olduremem çünkü daha 4 yaşında kardeşim var ve ben onun arkasında kaya gibi durmalıyım daha 40 yaşında babam var ben onun sırtını yere getirmemeliyim arkam da sapa sağlam oğlum var diyebilsin yıkılmasın daha 33 yaşında annem var ağladığımda başımı onun omzuna dayayıp ağlayayım ona sarılayı olmemeliyim çünkü onlar benim herşeyim olmelimiyim bilmiyorum ama henüz olmemeliyi o kadar dermansız dertlerim varki olmasını istediğim ama olmayan isteklerim belimi nasıl kırıyor ama ne yapacam ya rabbim aşık olmak istiyorum delicesine sevmek istiyorum hayata Bi. Yerden. Bağlanmak istiyoum ama olmuştur or olmuyor olmuyor annm diyor ki. Oğlum neden dışarıya çıkmıyosun diyorum anne hayyattan soğudum geçliğim yaşanmadan gidiyor kuru kuruya dertler dertler allah kahretsin böyle hayatı kaderi dünya duzenini aaahhh aaahhh
14 Yorumla- +1 yıl
iyi bir ailen var anladığım kadarıyla ve bu kadar büyük ne sorunun olabilir ki? kendini topla saçmalama. bu kadar büyütürsen kafanda bir süre sonra sende inanırsın büyük bir şey olduğuna. ciddi söylüyorum kendine gel. ne yaptın tefeciye borcun mu var? çocuğun mu öldü ne oldu? ne bu isyan , ne bu dert?
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yıl17 18 olmak isterdim
215 Yorumla- +1 yıl
23 yaşındayım. Neden kötü ki :)
- +1 yıl
olsun ben yaşayamadım o yılları yeniden lise okumayı çok isterim inan
- +1 yıl
Ergence de olsa güzel yıllar sende bende geçtik oralardan şimid kötülemek ne kadar doğru :D
- +1 yıl
istediğim gibi geçmedi geçemedi geçemedi.
- +1 yıl
öylede insan özlüyor yinede o yılları :)
- +1 yıl
Öyle :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
:) :)
+1 yılben 40 yaşında olmak istedim çünkü evli ve çocuklu olunca evde hep oturuyosun ve uykunu tam alabiliyosun.
11 Yorumla
- Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıl28 yasında olgun olunmuyor once onu soylıım : ))
ama ben 30 olmak ısterdım :D04 Yorumla- +1 yıl
: )))))) dıyosun... pekı ınsasallah benım yasıma gelırsınde gorursun :) 28 yas olgunmu 37 de yaşlımı oluyorsun :DD
- +1 yıl
37 yasına gelınce 50 de genc : )) neyse polemık degıl derdımde sen sımdı cocuksun bana gore : )) 25e kadar cocuk ondan sonra buyumus artık dıyorum : ))) yaaa bosver bu yas polemıgını herkes hıssettıgı yasta guzel ; ))
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
170Cevap
+1 yılYaş iyi şu an ya ama param olsun zamanim eneejim olsun isterdim.. Ne yazik ki bunlardan en az biri mutlaka olmuyor diğerleri olunca :( yas 23
11 Yorumla
+1 yılo yaslara geldiginde :))
keske kücük kalsaydim dersin21 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞuanki yaşımdan, memnunum 32. olgunluk adına, vede buna binayen inslara faydalı olmak adına çok şey katıyor bana bu sitede bunların bir seviyesi.. önceki yıllarımda, bu olgunluğum olsaydı birçok şey farklı olurdu :( ama vardır bundada bir hayır..
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılulan hep 19 yasımda olmak ısterdım derdım
hem kucuk hem 20 e yakın olgun dıye
gelıgı su hale bak
evde sıgara ıcerek ölmeyı beklıyorum
haggk puu10 Yorumla 20 yaşındayım. 10 yaşıma dönmek isterdim. bazı pişmanlıklarım var... :))
12 Yorumlaben 24 yaşında olmayı çok isterdim ahhh ahhh neler vermezdim :(
12 Yorumla
+1 yılBen tersine küçülmek isterdim galiba 14 15 yaşlarıma geri dönsem fena olmazdı hani :)
14 Yorumla- +1 yıl
Onu için değil ya şimdiki aklımda olsaydım okulda daha verimli olurdum :) dip not: 20 yaşındayım :D:D:D
- +1 yıl
Aynen öyle :)
- Diğer konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılYemin Ederimki -2 Olmak İsterdim.
Annemin Karnındada Bilerek Düşerdim.
Bu Hayata Gelmekle Ne b*k Yaptıysam.
En İyisi Hiçlik.
Sonunda Zaten Hepimiz Ölcez.
Pffffff :)10 Yorumla
+1 yılmümkünse beni yapmaya karar verildiği anda ''yapmayın, insanlığa hakaret bu'' falan gibi telkinlerde bulunacağım ilahi güç zamanımda olmak isterdim :D
10 Yorumla
+1 yılOlacaksın zaten acele etme :)) her yaşın bir güzellliği var en güzel çağımdayım... her anın kıymetini bil..
10 Yorumlao zaman da evde kaldım diye mesajlar atıyor olurdun buraya
18 Yorumla14 olmak isterdim adam akıllı liseye gitmek isterdim
21 YorumlaDiğer konusunda 822 cevap paylaştı. 14 yaşında olmak isterdim, liseyi daha hareketli yaşayabilmek için
13 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBende 22-24 :) olgun bir kız yok benim yaşımda hepsi çocuk hala kafa bakımından :)
12 Yorumla- +1 yıl
Onlarda çocuk gözüyle bakıyor :)) çok sığlar :)
yaşla ilgili sorunum yok her yaşımı sevdim. yaşıma göre 4-5 yaş genç görünüyorum. her zaman derim Kenan doğulu gibiyim yaşlanmıyorum pek.
11 YorumlaDiğer konusunda 6,6b cevap paylaştı. 0-3 yaşında ağladığım tek şeyin oyuncaklar olması için.
20 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. en güzeli bulunduğun yaş, keyfini çıkartırsan geriye dönüp baktığında iç geçirmemiş olursun ;)
şimdiden 28 olursan 25-26 da yaşayacakların ne olacak?:)05 YorumlaÇocuk olmak hep...
En azindan çoğu şeyi anlamazdim ve mutlulukla sevgiyle daha içice olurdum12 Yorumlaha 28 ha 18 arasında fark yoktur olgunluk derin felsefe ve psikolojik kitaplar okuyarak oluşuyor
12 YorumlaDiğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. 3 -- masaya cıkıp totoyu sallaya sallaya kıvırdığım günleri özledim :D 25 yasım.
10 YorumlaDiğer konusunda 364 cevap paylaştı. 90 yaşımda olmak isterdim en azından 90 yıl yaşayacağım garanti olurdu
10 Yorumla16 zıpkın gibi böyle uçan kuşa konacak, aklı şeyinde zombi ergen modeli ilgin olurdu :D
110 Yorumla
+1 yılşu an 38 yaşındayım ama 18lik delikanlı olmak isterdim
11 Yorumla25 yasindayim 17 yaşımda olmak isterdim en güzel yaş 17 dir :)
16 Yorumla
+1 yılİlk şarkı sözümü yazdığım masumane yaşlarıma dönebilme hayali güzel.10lu 11 li yaşlara..
10 YorumlaMümkünse gerilerde kalan yaşımı istiyorum. Mümkün oldukça en eskimiş yaşımı versinler bana.
Mesela 5 mesela 8 mesela 10... :)10 Yorumla4 yaşında olup hiç birşeyden haberi olmamak. Ne ülke, ne zararlı insanlar. Ben o zanan çok mutluydum. Ya karıncalarla, ya köpeklerle ya da tavuklarla uğraşırdım. Kendi kendime konuşurdum. Arkadaş gerekmezdi de. Sorumluluk da yok.
10 Yorumla
+1 yıl7 :D ne guzel okuldan gelırdım dert tasa yok at çantayı koşa koşa dışarı top oyna akşama kadar sonra saklambac yerden yuksek cok guzel gunlerdı :(
10 Yorumlageçmişe dönmek istemezdim zaten yaşamışım o dönemi :) belki 30 veya 40lı yaşlarıma gidip o halimi görmek isterdim
10 YorumlaYaslanmamak isterdim hep 27 olarak kalmak ii olurdu
12 Yorumla17-18 olmak isterdim tekrar.. 2009 yılları filan en güzel anılarım o dönemde =)
10 Yorumla
+1 yıloldugum yastan memnunum. baska bir yası dileyerek yasadıgım anın tadını neden cıkarmayayım? 10 sene sonra bugünleride ararım..
10 Yorumla15 yaşlarında olmak isterdim , o enerji çılgınlık , hayattan aldığın zevk ve umursamazlık , yüzde sivilcikler , testesteron seviyesinin zirvesi falan o yaşlar iyidir.
22 Yorumlaşu an ki yaşım gayet iyi bence, aynı yaşta kalmak isterim..
10 YorumlaDiğer konusunda 677 cevap paylaştı. 18 yaşıma dönmek isterdim. 20 yaşına geldim yaşlılık kompleksi başladı :D
10 Yorumla
+1 yılbir kaç yaş daha küçük olmayı isterdim 16 falan olabilir
10 Yorumlaruh ikizimi buldum dskjgsaa genç olup ta 28 yaşında olmak isteyen tek ben miyim diyodum değil mişim bende 28 olmak isterdim :/
02 Yorumlaİlk okul 1 e baslarken evdekiler ellerimi ayaklarimi tutup oyle gotururlerdi okula hey gidi gunler. o gunler tabiki :))
10 Yorumla
+1 yılmümkünse bu aklımla 10 lu yaşlarda olmak güzel olurdu
10 Yorumla5 usterdim okul is hayat steai hic bisey yok sadece oyun ve eglence
10 Yorumla
+1 yıl2-3 yaşinda olmak isterdim, hayatin oyun oynamaktan ibaret oldugunu düşündüğün yaş..
10 Yorumla13ergenligin yeni basladigi zevkin doruklarda oldugu donem 😃😃😃😃
10 YorumlaYasım iyi, her yasın farklı bir tadı var anı yasayanlardanım
10 Yorumla20 olmak isterdim ne çabuk geçtiyse son 7 seneden bişey anlamadım tekrarını istiyorum.
10 Yorumlailk doğduğum güne dönmek istiyorum herkesin ilgisiniin bnde olduğu zamnlar...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl7 yaşında ilkokula yeniden başlamak okulumun eniyisi olmak için ugraşmak
10 Yorumla
+1 yıl5 Yaşında olmak isterdim. Tam benlik yaş yani. Hep öyle kalayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 yasindayim. 4 yasina dönmek isterdim. Ne guzel okul yok dert yok sorumluluk yok. Keske 4 kalsaydim hep. Hayat hayal dunyamdan ibaret olsaydi...
01 Yorumla
+1 yıl20
18 derdim ama askere gidemem tekrar :)
Geleceğim için daha iyi icraatlarım olurdu.02 Yorumla- +1 yıl
Hmm o zaman sıkı bir soru derim :) bilemedim ki :)
+1 yıltam da olmak istediğim yaştayım. en güzel yaş olduğun yaştır..
10 Yorumla36 yım 35 olmak isterdim
geçen sene çok güzeldi yaa...10 Yorumla22 yaşındayım 18 olmak isterdim hayat çok hızlı ilerliyor sanki :/
10 Yorumla- Diğer konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılhep çocuk kalmak isterdim gerçekleri görmemek cahil kalmak isterdim şimdi çok bildiğim için mutsuzum
10 Yorumla 22-23 yaşlarıma geri dönmek isterdim güzel zamanlardı
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu yaşımda kalsam iyi. bir yandan okul bir yandan iş zevkli :)
10 Yorumla
+1 yıl15-16 olmak isterdim ama olamayacağıma göre şu an ki yaşımın değerini biliyorum ileride de bu yaşlarda olmak isteyeceğim çünkü
01 Yorumlaher yaşın degerini bilmek gerek, ona gore yasamak gerek aslinda.. bunu yapamadigimiz içinn onceki yaslara özlem duyuyoruzz :(((
01 Yorumla25 e girdim tutamıyorum valla geri dönmek lazım 20 iyidir :)
10 YorumlaDiğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. 4 5 falan hic biseyin farkinda degilken hersey daha guzel
10 YorumlaBüyümek istemeyeceğim kesin
44 Yorumla- Devamını Gör (192)
Devamını Gör(237)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026