Güncellemeler
+1 yıl
En sevdiğim yabancı model olan kylie jenner gelsin gene evlenmem kızlardan nefret ediyorum sokakta bir kız görünce dovesim geliyor karaktersizzzzler sizi
Güncellemeler
+1 yıl
Ip... nelik değil mi yorumunu kaldirmiycam postmodern köylü kızı seni
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tek başınaysan normaldir ya ama arkadaş vs bir çevre değişikliği yapmalisin
Arkadaşım çok var çevrem geniş yok ya ben kökten halletcem
Benim gibi hayat canlısı bir çocuğu bile hayata küstürdüler bu saatten sonra salarım
Kusturenler utansin
Yaşarken görmeyenler ölürken de görmezler gerçi ölmeyi bile beceremem ben
Yo yo hiçkimsenin utanmasina gerek yok dünya bir kağandan kurtulmuş olur
Artık hiç kimsenin kalbini kırmak istemiyorum kötü bir insanım ben o kadar iyilik yapan kötü bir insan
İbadete yönel
Saçma sapan konuşma namaz kılıyorum zaten
Saçma sapan mı?
Kız aklınla bana akıl verme ıslamı dini namazı ibadetleri senden öğrenecek değilim
Sorunlu musun sadece 2 kelimeyle ibadete yönel dedim İslam'ı öğretmedim namaz kılan birinin "kız aklınla" diye küçümsemesi de ne kadar merhametli olduğunu gösteriyor (!)
Şikayet ettim seni gerekeni yapar moderatörler
Merhamet mi koş sevgilin merhamet göstersin çok boş konuşuyorsun farkında değilsin neyse zaten kızlar hepiniz aynisiniz
İstiyorsan cimere şikayet et haspama bak
Konuştukça batıyorsun hayat artığı seni
Başımdan gider misin sal beni sinirliyim zaten
Banane sinirliysen kardeş defol git başka yerde sinirlen
Soruma gelen sensin ben değilim kes sesini yobaz anadolu kizisin kabul et eski kızlar kılıç tutuyordu savasiyordu kocasını savaşa ugurluguyordu elinden her iş geliyordu sen de bütün gün instagrama gir bana salla ona salla
Soru soran sensin? Cevapları kaldıramayacaksan sorma o zaman? Ne kılıcı ne savaşı ne yaşıyon sen ya 😂
Kaldır yorumumu hemen şimdi
Emoje atıp da ortalığı yumuşatmaya çalışma sizdenn nefrett ediyorum kızlar hayatımı s... ikti yeter artık ya a... mina k... oycam böyle işin
🤢🤢
Alo deliler hastanesi mi hasta var da elimizde bir yardımcı olur musunuz tamamdır teşekkür ederim
Postmodern köylü kızı konuştu
Ben deli değilim deli dolu olabilirim ama deli değilim artık kızlarla konuşmak istemiyorum sizin tribinizi çekmek zorunda değilim saçma sapan davranislariniz var konuşmasını bilmeyen yaratıklar olabilir misiniz acaba
Valla Türkçe konuşuyorum sen Türkçe bilmiyor musun?
Uykum var ben uyucam hadi değerli vaktimi gereksiz biriyle harcayamam
Ohh uykusu var hanımefendinin gigi hadid ya sabah kalkıp dergi kapağı çekimine gidecek maşallah nazar değmesin