Diğer Nasıl gidiyor hayatt? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/uliCeunCqe4 Güncellemeler+1 yıl Site canlann. Tüm modum düştü Nasıl gidiyor hayatt? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Güzel gidiyor 1 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/jB_voT_QYrcgüzel 1 17 Yorumla Gothroc +1 yıl www.youtube.com/watchal biraz yükselt modunu o halde Yorumla Soran +1 yıl O kadın napiyor öyle kafasini duvardan duvara vuruyor fbhdbd Yorumla Gothroc +1 yıl Videonun hikayesi farklı sen şarkıya odaklan :D Yorumla Soran +1 yıl Bi şey anlamadim ya. Farkli bi tarz Yorumla Gothroc +1 yıl www.youtube.com/watchbir de bunu dene Yorumla Soran +1 yıl Bu bi tık daha iyi ama pek benlik değil Yorumla Gothroc +1 yıl anlaşıldı sende bu müzikleri ayık kafayla çekemeyenlerdensin :) Yorumla Soran +1 yıl Rock severim. Evanescence favori grubum. Ama bu sarmadı pek:) Yorumla Gothroc +1 yıl aa rock dersen bak o iş bende :) evanescence mı kaldı be :Dwww.youtube.com/watch Yorumla Soran +1 yıl Napiyim hala aşiğım şarkilarina😄bu son attığin da idare eder https://youtu.be/CtVoY3eOjrM bak bu da eski ama güzel Yorumla Gothroc +1 yıl Pentagram'a idare eder mi dedin yapma lütfen aman tanrım :(hoş pentagram aslında metal grubu ama olsundu TR nin efsanesidir.www.youtube.com/watch Yorumla Soran +1 yıl Müzik zevkimiz çok farklı😅 Yorumla Gothroc +1 yıl Yıllarca müzikle uğraşan biri olarak çok değil diyebilirim ama sen bilirsin tabi :D Yorumla Soran +1 yıl Ben pek uğraşmadim ama dinledim sadece:d ama bilmemm farkli geldi bana Yorumla Gothroc +1 yıl Genel olarak aynı tür beğendiklerimiz. ilk attıklarım hariç tabi. :) akustik soft hard vs diye ayrılıyor sadece. bunun gibi düşün yani :D kökler aynı. Yorumla Soran +1 yıl Anladimm. Tür olarak aynı ama rock müziğin alt dalları arasindaki farkliliklardan dolayi bazi sarkilari sevip bazilarini sevmiyorum Yorumla Gothroc +1 yıl sen aslında kulağına hoş geleni beğeniyorsun gibi geldi bana daha çok. Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bataklık gibi ne yaparsan yap aşağı çekiyor 1 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İteleyince bir şekilde gidiyor 😅 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İtmek lazım zaten fghgd Yorumla ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ +1 yıl Keşke itelemek zorunda kalmasak 😀 Yorumla Soran +1 yıl Hayat işte neylersin:d Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 356 cevap paylaştı. İdare ediyor. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Hangi hayat 1 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadar yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Güzel gidiyor
güzel
www.youtube.com/watch
al biraz yükselt modunu o halde
O kadın napiyor öyle kafasini duvardan duvara vuruyor fbhdbd
Videonun hikayesi farklı sen şarkıya odaklan :D
Bi şey anlamadim ya. Farkli bi tarz
www.youtube.com/watch
bir de bunu dene
Bu bi tık daha iyi ama pek benlik değil
anlaşıldı sende bu müzikleri ayık kafayla çekemeyenlerdensin :)
Rock severim. Evanescence favori grubum. Ama bu sarmadı pek:)
aa rock dersen bak o iş bende :) evanescence mı kaldı be :D
www.youtube.com/watch
Napiyim hala aşiğım şarkilarina😄bu son attığin da idare eder https://youtu.be/CtVoY3eOjrM bak bu da eski ama güzel
Pentagram'a idare eder mi dedin yapma lütfen aman tanrım :(
hoş pentagram aslında metal grubu ama olsundu TR nin efsanesidir.
www.youtube.com/watch
Müzik zevkimiz çok farklı😅
Yıllarca müzikle uğraşan biri olarak çok değil diyebilirim ama sen bilirsin tabi :D
Ben pek uğraşmadim ama dinledim sadece:d ama bilmemm farkli geldi bana
Genel olarak aynı tür beğendiklerimiz. ilk attıklarım hariç tabi. :) akustik soft hard vs diye ayrılıyor sadece. bunun gibi düşün yani :D kökler aynı.
Anladimm. Tür olarak aynı ama rock müziğin alt dalları arasindaki farkliliklardan dolayi bazi sarkilari sevip bazilarini sevmiyorum
sen aslında kulağına hoş geleni beğeniyorsun gibi geldi bana daha çok.
Bataklık gibi ne yaparsan yap aşağı çekiyor
İteleyince bir şekilde gidiyor 😅
İtmek lazım zaten fghgd
Keşke itelemek zorunda kalmasak 😀
Hayat işte neylersin:d
Fena değil yaşıyoruz işde 😄
İdare ediyor.
İyi diyelim iyi olsun.
Her zamankinden gayet güzel :)
Hangi hayat
O kadar yani
Gitmiyor