22 yasina geldim nerdeyse hala bacagim kadar pelus oyuncakla uyuyorum. Baskasinin evinde kaldigimda uyumakta uykuya dalmakta inanilmaz zorluk cekiyorum ona sarilmadan uykum gelmiyor. Bunun herhangi psikolojik bir sebebi var mi ya da benim gibi olan var mi boyle?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 770 cevap paylaştı. Çocukluk yıllarında anne ilgisiyle yeterince tatmin olmayan özellikle kız çocuklarında yorgan başta olmak üzere uyurken bir şeylere sarılma isteği mevcuttur.
Evlenince de eşinizin koluna sarılıp uyuyacaksınız, o anne ilgisine olan ihtiyaç geçmeyecek10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Simdiki kizlar canli killi ayilarla yatiyor sen gene iyisin ;)
Ben 2 yastıkla yatarim mesela biri bacak arama digeri kafama bazen 3 yastıkla
3 varsa digeri de kol ile boynumun arasina koyarim ;)
Bunlarin hepsi yalnızlık işte :)06 Yorumla- +1 yıl
Gemi gibi yatagin var galiba haha
- +1 yıl
Aynen uyumam zaman oluyo don dur :/
- +1 yıl
Yok canim bisi olmaz bence:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılo oyuncaktan ayrılma zamanı gelmiş geçmiş bile
psikolojik sebebi olabilir
anneniz var mı
çocukken şiddet gördünüz mü
ya da başkasını şiddete maruz kalırken gördünüz mü
yeterince sevgi almamış olabilirsiniz aile tarafından212 Yorumla- +1 yıl
Annemle babam cok kavga ederdi :s
Cevap sahibi+1 yılmaalasef etkileniyoruz :(
şimdi ayrılar mı- +1 yıl
Evett ama ben cok mutluyum:D
Cevap sahibi+1 yıliyi o halde
koca bulunca napçan ayıyı :D- +1 yıl
Bunu coddi cidid dusunuyorum muhtemelen onu birakamam :/
Cevap sahibi+1 yıloyuncağını mı
kocan seni bırakır sonra :D- +1 yıl
Kocamin baska seyine sarilicam ben:))
Cevap sahibi+1 yılben sarilmicam öpüp koklicam :D
- +1 yıl
Ahaha cok tatlisin:D
- +1 yıl
Annem var.
Babam var.
Hayatım boyunca şiddet görmedim.
Ailemde babamın ya da annemin sesi belli bir seviyenin üstüne çıktığı an ben bağırırım. Yani ailemden çok sesim çıkar.. Bir defa bile el kaldırmamışlardır.. Ki kaldırsalar misliyle karşılık veririm o ayrı.
Babam ile arkadaştan öteyizdir. Annem ile de aynı şekilde.. Evlat olsa sevilmez denecek kadar çok bağırırım vs.. Her neyse yani kısaca > Söylediklerinin bunlarla bir alakası yok aslında.. Tesadüftür bu.. Bilimsel bir araştırma olduğu söyleniyor.. Ama nerde yapılmış vs bulamadım.. Hiçbir şeyi umursamayan bir insan olarak diyorum ki aile şiddeti sevgisizlik vs ile alakası yok.
İnsan alıştığı için bırakamıyor. Ya da yalnızlık olabilir.. Ama tercih edilen bir yalnızlıkta olabilir bu..
Cevap sahibi+1 yılbenim yazdıklarım ihtimallerdi gallant senin yazdığın gibi alışma ya da yalnızlık da olabilir
ama sen bu ailede büyüdün de sen nasıl böyle biri oldun anlamış değilim
bende yakın zamana kadar mikim vardı onla uyurdum artık bıraktım bir kçşede durup bana bakıyor :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
90Cevap
Kaç yaşına geldim tabutta uyuyorum yazık bana
aktuelresim.com/.../...mal%C4%B1_tabut_-_posta.jpg00 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet var. Ben de 3 yastık yoksa yatamıyorum.. Tamamen psikolojik.. Hatta bir ara küçük bebekler gibi etrafımda 5 yastık koyar uyurdum.. Şimdi 3e düştü. Bir tane başımın altına. Bir tane sarılıyorum. Bir tanede ayaklarımın arasına.
01 Yorumla- +1 yıl
Abim de aynen oyle uyur
Diğer konusunda 677 cevap paylaştı. Hadi yaa oldun mu sen o kadar, çocuklugunu bililirm la ben senin çizgili pizamanla burnunu çeke çeke dolanırdın evin arka bahçesinde. Zaman çok hızlı geçiyor arkadaş
06 Yorumla- +1 yıl
SoRma yan villamin yakisikli zengin cocugu:(
- +1 yıl
Cocukken sen benim fantastik cizgi roman kahramanim gibiydin :d eve getirdigin kizlari da deney tupune koyup saklamayi istiyordum :(
- +1 yıl
Hahaha şu an regl sancim olmasa devam ederdim ama aciyla karisik hayattan zevk alamiyorum:((
Iyi bir alışkanlık.
Evlendikten sonra gerçek bir ayıyla yatacaksın 😄😄😄
Alışmış olursun.30 Yorumla
+1 yılBilmem bende öyle bişey yok. Ayıyı at gitsin. En iyi çözüm :) O yaştasın peluşda neymiş :) Bence sevgilin olmayınca sende sevgini o peluş'a yansıtıyorsun olamaz mı :)
00 Yorumla
+1 yılAbla inanmayacaksın biliyorum ama yinede yazıyım
ben beşikte uyuyorum
bir sürü oyuncağın içinde hemde
ayrıca uymadan önce biberonla süt içiyorum sonrada
emziğimi emerek uyuyorum ve altımda bez bağlı oluyor00 YorumlaBirine sarılarak uyuma hasreti çekiyo olabilir misin;)
02 Yorumla- +1 yıl
Bu olabilir:)) ama yillardir boyle
sarılıp uyumak alışkanlık olmuş , ayıyla alakalı değil :D
21 Yorumla- +1 yıl
Ama birine sarilamiyorum boguluyorum oyle:)
Diğer konusunda 50b cevap paylaştı. benimle aynı yaştasın. bir sevgilin yok sanırım. varsa da ona sarıl özlemini öyle gider yardım eder sonuçta o sana ayı ne yapacak ki? bişey yapamaz destek olur unutursun sonra yavaş yavaş
03 Yorumla- +1 yıl
Oyuncak o
+1 yılBugüne kadar Ayılarla hiç işim olmadı, yastık yetiyo uyurken rahat olmam için..
00 YorumlaBende oyleyim yatinca ayimin olmadığını farkediyim usenmeden kalkar alir oyle yatarim :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ahah aynen su icmeye usenirim ama onsuz asla:)
Diğer konusunda 721 cevap paylaştı. Demek yatakta sürekli bişeylere sarılma isteği uyanıyor... ben de bişeylere bacak atarım
02 Yorumla- +1 yıl
Yorgani bacagimin arasina almadan da rahate dememm
+1 yılYıllarca gerçek boz ayıyla uyuyan hemcinslerin varken şükret bence...
00 YorumlaBende 20 yaşındayım mavi bir yastığım var onsuz uyuyamıyorum :D O kadar yumuşacık ki.. ona sarıldığımda direk kendiliğinden kapanıyor gözlerim :))) eski sevgilim çok kıskanırdı Maviş'imi..
20 Yorumla
+1 yılBunun yaşla bir ilgisi yok. Sen öyle rahat ediyorsun demekki.
Ayrıca benim yaşım 22 RC araba ve Helikopter oynamayı çok seviyorum. Benim için bir hobidir bu.00 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bende yastıkla uyuyorum. Yastık olmadan olmuyor. 😎
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyi iyi yanlız değilsin enazından :/ evlenene kadar ayıyla evlendikten sonra öküzle olacaksın ;) :)) ben 28 yıldır yanlızım ya la :O
00 Yorumla Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Akışkanlık sadece psikolojik sıkıntı olduğunu sanmıyorum, ufak çocuklardada battaniye yastık takintisi olabiliyor
00 Yorumlabir türk filminde doktor kıza sen evlenmediğinden bu hale gelmişsin demişti. size de aynı teşhisi koyuyorum.:)
00 YorumlaKanki bilincaltinda birini ozleyenler uyurken biseylere sarilma egilimine giriyomus yastik vb kimi ozluyon gıııı
12 Yorumla- +1 yıl
Bikac seye sarilmam lazim galiba tek bisey ozlemem cunki:dd
Ayı yerine yastık daha güzel ya alışamıyorum kolu bacağı olan birşeye :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılHenüz reel ayılarla karşılaşmaya hazır değilsen demek ki.
10 Yorumla - Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılİnan benimde en çok yapmak istediğim şey ama yapamadım hiç :D
00 Yorumla
+1 yılOyuncak ayısı olan gizli bir kullanıcıyla uzun bir sohbetimiz olmuştu, yazını okuyunca o aklıma geldi 😊😄👍
00 YorumlaDiğer konusunda 886 cevap paylaştı. Bu nası bir meraktır? :D Ben telefona sarılır uyurum mesaj oyun derken sabahta yatağın altından çıkar.
00 YorumlaBir yastik basim icin digeri bir yastik yuzumu kapatiyor bir tanesine de sarilirim ayaklarimla da yorgana sarilirim yanimda da essegim ytar 😂😂😂
00 YorumlaOff ya eski sevgilim de ayisiz uyuyamazdi moralim bozuldu onunda bir pelus ayisi vardı kocaman :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloyuncak ayıyı bıraktığın da da gerçek ayıyla uyuyorsun zaten
10 Yorumla
+1 yılSevgiliminde balığı vardı benleyken ona sarılıp uyurdu ayrıldım yediremedim kendime kullanılmış gibi hissettim aldatıldım resmen :-D
00 YorumlaBen yastiğa uyurken sariliyorum, üzüiüyorum haline :D
02 Yorumla- +1 yıl
Uzulcek bisi yok:(
Evlendikten sonra muzeye kaldirirsin kocana sarilrsin kucagunda biri olmadan uyuyamiyorsun vucut kendini oyle alistirmis
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen uyandigimda bile bir bakiyorum kollarimin arasinda:)
Meraklanma burada çoğu kız bir ayıcıkla uyuyor...
00 YorumlaBen Çağ Ataldım Gerçek kedim var bulut o geliyo yatıyo Sırnasşık bikedi psikopat D:
10 YorumlaDiğer konusunda 407 cevap paylaştı. Ayının biriyle evlenince bütün bu dertlerin bitecek :D
00 Yorumla
+1 yılKüçükken oyuncak ayıyla büyüyüncede gerçek ayıyı bulup uyur kızlar :)
00 Yorumlabenden 3 ay büyük bir yastığım var:DDDD. neyse rahatladım benim gibileri de varmış:9
00 YorumlaDiğer konusunda 303 cevap paylaştı. yarın bır gun evlendiginde kocana ben sana degil ayıma sarılıp uyuyacam dedigin zaman psikolojik şiddeti görürsün o zaman...:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu arkadaş fake şikayet edin, daha önce bir tane daha açmıştı hatırlarsınız, her gün kiminle yattığını anlatıyordu falan.
00 Yorumla
+1 yılevlenince böyle bir sıkıntın kalmayacak merak etme ;)
00 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. bende yastığa sarılırım :) kafamın altına koymam yastığı yastıksız yatarım genelde
00 YorumlaOnceleri oyle yapardim simdi yastigima sariliyorum ve hayal ederek uyuyorum :(
00 Yorumla
+1 yılılerde baska seylerlede uyursun ama yasın 22 bence ayıyla vedalasma vaktı gelmıs
00 Yorumlasarılabileceğin bir erkek vücuduna ihiyacın var ondan :P
00 Yorumla
+1 yılBende ayı gibiyim cnm.. istersen artık bana sarıl ♥
00 Yorumlao ne igrenç tayt öyle normal olan hiçbir bayana yakışmaz oo
02 Yorumla- +1 yıl
Bana her sey yakisit canim zaten notmal dglm ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen gerçi 17 yim :-) ayicigim olmasa uyuyamiyorum sarilmadan :-) ilerde eşim olsa ona gerek kalmaz :-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılola ki oyuncağından sıkılır gerçek bir ayıyla uyumak istersen her zaman kapım açıktır sana datlum
01 Yorumla- +1 yıl
Haha tesekkurler caim
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe malca sorular soruyosun yaa salak olduğunu cümle aleme duyurdun mutlu musun?
015 Yorumla- +1 yıl
Hayir :( sagir sultan da duysun :(
Cevap sahibi+1 yılFuck your asshole.
- +1 yıl
You kant.
- +1 yıl
Haha sana vermem ki zaten yaratik :/
- +1 yıl
Niye kendini gizledin nasil bir kuyruk acin var kimdin acaba sana yuz vermedim?
Cevap sahibi+1 yılYahu cidden durum söylediğim gibi uzatmayalım bence ayrıca 2 gündür saçma sorularına maruz kalmaktan sıkıldım dün de anteni g. ötüne sok diyen bendim ama kaldırmışlar. harici bir diyoloğum olamaz senle yani o kadar düşmedim daha. gizli oluşumun nihai sebebi de budur. sakarya barlarında bol yiyişmeler.
- +1 yıl
Masallah didiklemedigin basligim kalmamis ben senin gibi terbiyesiz veya kindar deilim canim ne derdin varsa artik benimle bilemedim egelle o zaman ya da gizliden cik ben engelleyeyim. Boylece gormezsin. Bahane uretme.
Cevap sahibi+1 yılsenle hiç bir derdim yok sorduğun sorularla insanları salak yerine mi koyuyosun artık cidden bu kadar düşük bir zeka seviyesine sahipsin orası muamma olmakla birlikte sinir bozucu buluyorum harici bir problemim yok. ok
- +1 yıl
Engnelle o zaman alla alla ya
Cevap sahibi+1 yılherneyse kes yaa tamam pişman oldum ayrıca yazdığıma şunları ama bir anlık parlama oldu senin şu sorularına karşı.
- +1 yıl
Ben kimseye parlayip hakaret etmiyorum burada kisisel bir atismam olmadiysa kimseye kinlenmem. Rahatsiz edeni de engelliyorum. Biraz kendini rahatlat kedi sev topragi esele ne bileyim hadi iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılherneyse k. bakma bir hatun kişisinin kalbini kırmak hiiç yapmadığım bişey ama sana rastgeldi. iyi geceler.
- +1 yıl
Alistim
Cevap sahibi+1 yılyoo yoo ciddiyim söylediklerimde tekrar özür diliyorum hatta böyle gereksiz ve anlamsız çıkışları sende yapmışsındır bir yerde yani anlıyabilirsin beni herneyse içten dileklerimle tekrar söylüyorum iyi gecleeer.
- +1 yıl
Sagol sana da :)
+1 yılevlenecegin kişinin vay haline yatagı 3. bir kişi ile paylaşacak desene :)
00 YorumlaEvlenme vaktin gelmiş :)
21 Yorumla- +1 yıl
Ama birisiyle uyudugumda sarilmam ki bunalirim :(
valla sarılacak başka bişeyin olmadığı içindir bence
00 YorumlaBende öyleyim yastığa sarılmadan kesinlikle uyuyamam 😃
00 Yorumla
+1 yılBence artik canli biseylere sarilip yatmanin zamani gelmis
00 Yorumla
+1 yılEvlen sonuçta yine bir ayıya sarılacaksın :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz mı? Çok denk geliyo 😊
00 Yorumla Az sabret evlenince canlı ayiya sarılıp uyucan ; )
00 Yorumla- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılnormaldir en azından sarıldığın bir şeyler var
00 Yorumla
+1 yılYorgana sarılmadan uyuyamam.
01 Yorumla- +1 yıl
Onu da bacaklarimin arasina sararim
Hiç oyuncak ayım olmadı ya nedense sevmem
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsana gerçek bir ayı lazım o zaman
10 Yorumla - Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı