ERTESİ GÜNÜ HAP'IYLA ALAKALI HER ŞEYİ BİLEN VAR MI?

Herkese merhaba

23 yaşındayım ve ilacı bilmeden kullanmak zorunda kaldım, partnerim bana sadece hafif miğde bulantısı olacağını ve hemen geçeceğini söyledi, ilacı içtirdikten sonra bu konuda bile sinir olduğumu belirttim neden baştan bilgilendirmiyorsun diye kendisine kızdım. Aradan 6 gün geçti iç çamaşırıma hafif kan damlaya damlaya 7. Günümde baya regl kanaması gibi hissettim ve hemen lavaboya girdim neler oluyor diye çok endişelendim çünkü kanamam baya vardı ve adet'im daha 1 hafta önce bitmişti. Hatta hamile kaldım da ilaç yüzünden embriyo'lar mı öldü düşük falan mı yaptım diye düşünüp çok tedirgin oldum ve Google'den küçük çaplı bir araştırma yapmaya çalıştım, regl gibi kanama, baş dönmesi, ve bulantı gibi bilgiler olduğunu gördüm toplam da en fazla 10 gün'e kadar kanamanın süreceği yazıyordu ve 1 haftalık kanama süreciyle bugünle toplam 10'ncu günümü tamamladım fakat kanamalar hala devam ediyor adet görme durumuda değilmiş...

Yani tam olarak nedir bu ilaç ne yapmam gerekiyor, nasıl sonuçlanacak artık korkmaya başladım ve regl günümde tekrar adet görecek miyim? Bilenler erkek veya kadın olsun fark etmiyor bilgi verir misiniz lütfen? Teşekkürler şimdiden.

ERTESİ GÜNÜ HAP'IYLA ALAKALI HER ŞEYİ BİLEN VAR MI?