Diğer Gecene neler eşlik ediyor 😉? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Keyifli geceler.. 🥃😋https://m.youtube.com/watch?v=WX75j7FGhKo"Bir gülüşe yandım gönlümü çeldi.." Of be şarkıya yakılır.." 😄🚬#smell Gecene neler eşlik ediyor 😉? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. Şimdilik bu şarkı, düşüncelerim ve sigaram eşlik ediyor. Bir yarım saat sonra çayım eşlik edecektir bana😬😬bu nasıl güzel bir şarkı. "Son bir gece daha çirkin olalım, aynalara değil birbirimize bakalım" diyor ve ne güzel diyor 😂😂https://www.youtube.com/embed/xq1oAItlPD0 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Ooo zakkum fenadır yak yak 🥃🚬😄 Yorumla 54srp +1 yıl Yakılmaz mı hemen yaktım 🚬🚬🚬😂Ahh Zakkum şarkıları 🖤🖤 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Bu gün artık normal insanlar gibi marketten alıyım dedim. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 29,4b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Geceme bol bol müzik eşlik etmişti. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Kahve içiyorum ve sigara 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Diğer konusunda 534 cevap paylaştı. Balkonda içtiğim çayım, sigaram birde müziğim eşlik ediyor...🚬☕😍 2 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Afiyet olsun 😍🚬🥃 Yorumla
Pulsarr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Yarasın yavrum. Rakı saatlerim geliyor beni de. Dünden kalma extra da var :D 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl O zaman yarasın ikimize de bebeim :D 🥂 Yorumla Pulsarr +1 yıl Seninle daha güzel :* Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 924 cevap paylaştı. Müzik dinliyorum su içtim😅 sana keyifli geceler ve yarasın 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkürler baby güzel geceler senin olsun 🥃❣️💋 AşkıÖldürmek +1 yıl ☺️♥️
Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Duruma ve psikolojime bağlı olarak rakı veyahutta viski 1 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl @tılsımperi, Photoshop, öğrencilik özlemi. :P 2 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bira fıstık mentalist 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. Geceme kahvem ve müzik eşlik ediyor. 1 0 Yorumla
susbenimsin Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 512 cevap paylaştı. şu an Carslberg ve gökhan türkmen çatı katı 1 0 Yorumla
Asena_Cengiz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Knk sende hep içki içiyon yaw🔪🥒🥒 1 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sende Red bende Black 🍾👍 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Meyve suyu 🤣 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 561 cevap paylaştı. su eşlik ediyor 1 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 520 cevap paylaştı. Votka 1 0 Yorumla
Wiitb Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl senin eşlik etmeni istiyorum 0 6 Yorumla HeartofFire +1 yıl Pardon? Yorumla Wiitb +1 yıl bu bir teklif olabilir sadece Yorumla HeartofFire +1 yıl Teklif bile etmemeniz gerekir hayatımda biri var.. Yorumla Wiitb +1 yıl ohh sory Yorumla Wiitb +1 yıl müneccim değilim sonuçta öğrenmiş oldum Yorumla HeartofFire +1 yıl Sorun yok o halde 😊 Yorumla