Allah herşeyin hayırlısını verir insana ama insan şer olanı da ister bilerek ya da bilmeyerek İşte Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz diyor hakkında hayırlısını en iyi ben bilirim diye açıklama yapıyor
Bilmek ve irade etmek birbiriyle çelişiyor çünkü irade bilmektir artık. Bilinen bir şeyi irade etmiş olmuşsa eğer cüzzi iradenin bir mantığı nasıl olmuş olabilir?
İsterseniz İslam'a gelebilirsiniz Allah'a düşmanlık yaparak bir şey elde edemeyeceksiniz çünkü herşeyi yoktan var eden Allah'tır Sizin şeytanıda benim Rabbim var etti bunu unutmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben ateistim
Bigbang teorisi hala çürümedi mi?
Teori değil bilimsel araştırma. dinler çoktan çürüdü ama
Bilim yıllar içinde hep yanılmıştır
Siz Kur'an okuyun ve görün İslam çürüdü mü?
neyse tartışmayacağım. bilim çürürse bunu yine bilim yapar dine inan insanlar değil
Tartışma zaten zaman kaybetme
Evet çünkü anlamayan insana bir şey anlatmayı sevmiyorum
Tanrı senin kadar kanıp benim mutlu olmamı istemiyor. Bu şuhu ile sanırım hiç inanamayacağım.
Her şerde bir hayır vardır
Benim anlamadığım bir ayete bakıp nasıl kandığın? Ne demek mesela allah istemese sen isteyemezsin demek?
Allah herşeyin hayırlısını verir insana ama insan şer olanı da ister bilerek ya da bilmeyerek
İşte Allah dilemedikçe siz dileyemezsiniz diyor hakkında hayırlısını en iyi ben bilirim diye açıklama yapıyor
Bilmek ve irade etmek birbiriyle çelişiyor çünkü irade bilmektir artık. Bilinen bir şeyi irade etmiş olmuşsa eğer cüzzi iradenin bir mantığı nasıl olmuş olabilir?
Bu derin bir konu sana yarın yazacağım merak etmeyin
Açıkcası ne yazacaksın çok merak ettim. Bekliyorum.
islam'ı ksden mi yayıyosun
İslam'ı heryerde anlatmalıyız belki 1 kişiye faydamız olabilir
burada düşüncelere saygı duyan insanlar yok siyaset ve din konusunda linçlenirsin
Kötü insan her yerde var maalesef ama olsun önemi yok 3 kişi linç eder 1 kişi dua eder
Katılıyorum Rab İsa'ya şükürler olsun amen
Allah razı olsun inşallah
Allah sizden de razı olsun
👏👏 Tebrik ederim
hee aynen
ben satanistim
İsterseniz İslam'a gelebilirsiniz Allah'a düşmanlık yaparak bir şey elde edemeyeceksiniz çünkü herşeyi yoktan var eden Allah'tır
Sizin şeytanıda benim Rabbim var etti bunu unutmayın
Eyvallah.