Diğer Sizin antidepresanınız nedir diye sorsam? Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Minnoşlar 😻Benim kesinlikle bi kedinin başını okşamak sevmek 😍 özellikle yavru kedilerin oyyş🤍 Sizin antidepresanınız nedir diye sorsam? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,9b cevap paylaştı. Sigara ve kahve içmek, birde şarkı dinlemek 1 0 Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Diğer konusunda 435 cevap paylaştı. Kedim tabi ki 😍 1 1 Yorumla Rosse_ +1 yıl Çok şeker ama😍 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Benim tokmak kafanın başıma gelip babaaa babaaa kakkkk deyip göbeğime vurması sonrasında yanağımdan öpüp kalk babaaa demesi 1 3 Yorumla Rosse_ +1 yıl Tokmak kafa da iyiymiş ahah ama cok iyi en güzel antidepresan tabii😌 Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Ee tanrı onların acılarını yaşatmasın Yorumla Rosse_ +1 yıl Amin.. Yorumla
Gɴᴏꜱꜱɪᴇɴɴᴇꜱ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim antidepresanım elbette müzik.https://www.youtube.com/embed/84UkG809LUU 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 972 cevap paylaştı. Sessiz ve insansız bir yerde uzun bir yürüyüş, bir de başını kucağıma gömerek mırlayan bir kediyi okşamak. 1 0 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beybi yeğenim ve alışveriş yapmak diyebilirim ama kısa süreli antidepresan tabi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=keQ_XUSGfYY evet antidepresanım bu 1 2 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Harika şarkı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Barış_LonelyForever teşekkürler Yorumla
mdankk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl hamam... sonra bol etlı yemek... sonra uyku:D:Demın oll harıka oluyor 1 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Lustral, cipram, seroxat, diazem, xanax, passiflora, rivotril, nervium, stilizan, prozac, aurorix. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ama telde ama mesajla hal hatır sorarak bir kişinin gönlünü almak.. 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. Yeni Bi reçete yazıyorum antidepresan senin şalgonunda moruk beni Bi sal sjsja 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Bu tatlışlar olabilir 1 0 Yorumla
aliosmanaldemir121 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl NERVİUM TEMİN EDİLİR TEKİRDAĞ CİVARI WHATSUPPTAN ULASIN 0546 683 61 97 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 580 cevap paylaştı. Yoktur desem 1 4 Yorumla Rosse_ +1 yıl Neden ki🙄 Yorumla Saddov +1 yıl Kalmamış bana 😂 Yorumla Rosse_ +1 yıl Tüh😂 Yorumla Saddov +1 yıl Kader Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sigara ve kahve içmek, birde şarkı dinlemek
Kedim tabi ki 😍
Çok şeker ama😍
Benim tokmak kafanın başıma gelip babaaa babaaa kakkkk deyip göbeğime vurması sonrasında yanağımdan öpüp kalk babaaa demesi
Tokmak kafa da iyiymiş ahah ama cok iyi en güzel antidepresan tabii😌
Ee tanrı onların acılarını yaşatmasın
Amin..
Benim antidepresanım elbette müzik.
https://www.youtube.com/embed/84UkG809LUUSessiz ve insansız bir yerde uzun bir yürüyüş, bir de başını kucağıma gömerek mırlayan bir kediyi okşamak.
Bu Arkadaşın Ötüşü
Beybi yeğenim ve alışveriş yapmak diyebilirim ama kısa süreli antidepresan tabi
evet antidepresanım bu
Harika şarkı
@Barış_LonelyForever teşekkürler
hamam... sonra bol etlı yemek... sonra uyku:D:D
emın oll harıka oluyor
Lustral, cipram, seroxat, diazem, xanax, passiflora, rivotril, nervium, stilizan, prozac, aurorix.
Ama telde ama mesajla hal hatır sorarak bir kişinin gönlünü almak..
Yeni Bi reçete yazıyorum antidepresan senin şalgonunda moruk beni Bi sal sjsja
Bu tatlışlar olabilir
Müzik dinleyerek yürümek
çok tatlılarmış ya :)
NERVİUM TEMİN EDİLİR TEKİRDAĞ CİVARI WHATSUPPTAN ULASIN 0546 683 61 97
Yoktur desem
Neden ki🙄
Kalmamış bana 😂
Tüh😂
Kader
Müzik sanırım 🧚♀️🧚♀️
Müzik dinlemek 🎶