Ben hariç herkes çok mutlu?

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben kötü. Yazım muhtemelen karışık olacak biraz affedin nolur... Günlerdir buhran içerisindeyim, başlığa da yazdığım üzere ben hariç herkes mutluymuş gibi hissediyorum ki muhtemelen öyle. O kadar motivasyonum düşük o kadar mutsuzum ki... İşimden istifa ettim patron ihbar süresini bile bekletmedi bu halde çalışamazsın diye. İnstaya bakıyorum aynı okuldan mezun olduğum kızlar hem çok güzeller hem akademik anlamda başarılılar. hatta biri miss turkey'e katılmış ikinci kez finalist şu an. hayranı olduğum şarkıcı bu kızı takipliyor fotolarını falan beğeniyor. aynı okulda aynı sıralarda oturduk... bense bu şarkıcıya anca konserde aval aval bakabiliyorum sadece aptal gibiyim. 24 yaşındayım ama 15 yaşındaki kız zekası var bende. yaşıtlarım evlendi çoluk çocuğa karıştı en kötü sevgilileri var. çalışmam lazım ama iş arayacak motivasyonum yok, önceki işinden neden ayrıldın neden seni seçelim zart zurt BIKTIM mesleğimden de nefret ediyorum hayatımdan da. ailem desen zaten sürekli beklenti içinde, yok kpss yok şu sınav hepsine girmem için psikolojik baskı yapıyor. millet neler neler yapıyor ben tokmağa benzeyen burnumu yaptırmayı bile beceremedim şaka gibi. ben bu hayatta başarılı olamadım bu saatten sonra da olamam biliyorum. tanrıya her gün canımı alması için yalvarıyorum ama beni duyan bir varlık yok sanırım, dua kapısı bir gün bile açık olmaz mı insanın yoksa... psikiyatri falan demeyin daha geçen hafta gittim 50. kere ilaç devamlı olarak kullanıyorum teşhis majör depresyon, terapi öneriliyor ama terapi alacak param yok 1000 lira istiyorlar en az. b*k çukuruna düştüm ve debeleniyorum kısaca. içimi dökmek istedim sadece MUTLU GÜNLER HEPİNİZE Kİ ZATEN ÖYLESİNİZDİR MUHTEMELEN

Ben hariç herkes çok mutlu?