Güncellemeler
+1 yıl
Not; soru normal sorudur, başka anlam aramayınız.
O 1.86, 75 kilo ve 34 yaşında, ben 22, 1.64, 54 kiloyum.
(Her şeyi yazdım ki, ona göre yorum yapın).
Mesela, beni kucağında taşısa, ona ağır gelir miyim, beni kucağında taşıyarak +10 dk. yol yürüyebilir mi?
Yoksa ağır mı gelirim?
Tşkür..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Belli bir süre sonra ağır gelirsin bahsettigin süre uzun bir süre 10 dakika bunu dene istersen 10 kg karpuz al kucaginda 10 dakika sen taşı bakalım ne olacak senin kilonun beşte biri kadar sadece hemde fakat başka taşıma yöntemleri ile bu süre uzayabilir sırtında omzuna alarak vs Birde bunun o anki yaşanan olaylarda alakası var burada sadece normal bir gün ve durumdan bahsettim fakat başına bir şey geldiğini varsalayim o zaman belkide seni 10 dakika değil kucağında 1 saatte taşır olmasını istemem fakat kaza geçirdiniz diyelim ve sen yaralandın o esnada belkide seni hastaneye yetiştirmek için kilometrelerce kucağında tasiyabilir fakat senin sorduğun soruya göre tasisa bile yorulacagidir bunu dediğim gibi kendinde deneyebilirsin kucağına 10 kg karpuz al ve taşı ne kadar süre tasiyacaksin ya da ona taşıt ve çaktırmadan kronometre tut ne olup bitecek görürsün
Sen hiç 5 er kiloluk BİM poşetini 10 dakika taşimadin mi? Seni kaldirir lakin pek fazla taşiyamaz. Zaman geçtikce agirligin artacaktir yorulacaktir. Bu soru neyi amaçliyor çözemedim 🤷♂️
şöyle söyleyeyim eskiden 48 kiloydum sevgilim 54 kiloydu ve beni taşıyordu nasıl yapıyordu ben de bilmiyorum ama sanırım kas miktarıyla alakalı kilodan çok
Evet öyle
Ben 60 kiloyum, 75 kilo kızı rahat taşırım. Kısaca o da taşır.
Rahat taşır bunyesi sağlamsa..
Sende baya iyisin ama kız boy kilo 😏
10 dk sporcu değilse sanmıyorum
Ben seni sirtimda bile tasirim
Taşır bence
Tasir ne var ki
Oooo :))) @Hasretten_yana sen kac kilosun :))
Ne yapcan
@Hasretten_yana merak ettim sevgilinin kilosunu bilmeli
55
@Hasretten_yana vaooovvvv kalbim hizlandi
Ne kadar taşıyacak
Ne için ki bu soru
Anasını ağlatmadı lazım da beceriksiz ise bilemem
Bana denk gelicen ki
Gelsene