Bundan iki hafta önce bir tur için bilgilendirme istemiştim çevrimiçi sohbetten ve fiyatını sorunca attı ama fiyatlar dollar şeklindeydi ve $1200’dan başlıyordu fiyatlar gününe göre. Sonra formu sordum, WhatsApp üzeri atacağını söyledi, attı ama profesyonel form değildi. Kendi isim, soyisim vesaire yazıp yollamıştı ya da kopyala yapıştır. Görünce şok oldum, neyse sonra bana istediğim ülkede çektikleri tanıtım videosunu attı eyvAllah. Daha sonra bana mesaj attı nasılım diye, ne alaka? Bu mesajın ertesi günü yine video attı, yani bugün. Ne düşünüyorsunuz? Ben mi abartıyorum, yoksa bir terslik mi var?
Kurumsal şirketlerin adı altında hizmet satması hizmet sunması için sizinle iletişime gecmelerinde bir sıkıntı yoktur. Siz ben bir düşüneyim bilahare dönüş yaparım dedinizmi onların kesinlikle dönüş yapmamaları lazım iki gün üst üste yazması laubalilik ten başka bir şey değildir
Farklı tarihler vardı, tam olarak yazılmamıştım. Bir tarih seçip onlara döneceğimi söyledim. Ama dolar ile fiyatları sunmaları ve formu form olarak değilde kopyala yapıştır yapıp atmaları beni düşündürüyor, acaba dolandırıcı olabilirler mi diye
Ne derler di Elimi verdim kolumu kaptırdım mıydı neydi Beyefendi karar verirsem dönüş yapacagimdan emin olabilirsiniz iyi günler deyip kapatın dahada cvp vermeyin
Evet öyle yapacağım.. ve başka turizim sitelerine baktım, daha uygun fiyatlı turlar var. $2.200 başlayan turlar nedir? Dolar yerine Türk lirası koymaları gerekiyor fikrimce
En İyi Cevaplar