Sanaldan birisile seneler önce tanıştık ve taniyoruz birbirimiz bu kader mi? Kader sadece gercek reelde görülen insanlar mı umarım anlamısınızdır ne demek istedimi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kaderi yazan Allahtır kaderi bir nebze de şekillendiren insandır
Evet bir sey sorcam diyelim seneler önce sanaldan tanıştık o beni buldu ben bulmadım yani bu yinede kader mi ki? Bu insanla tanışmam kader mi
Niyet kısmet önemli kader sadece gerçekte karşına çıkan veya ister istemez yaşadıklarındır
Sanmıyorum o bulmaya çalışmış sonuçta seni bence kaderin olmayabilir, acele etme
Beni bulmaya calismadi bi tesadüf olarak ekledi ve konusmaya basladik aslinda 2017 de oldu benim kim oldumu bilmiyodu ozaman tanistik iste
bilmiyorum ama başka bir yorumda baya aramış demişsin
Yok yok aramadı sonradan cok fake hesap yapti yazdi bana ama ilk o beni buldu ilk o mesj yazdi bi tesaduf olarak tanıştık
anladım evet
Ama sanal sonucta?
Reelde hic görmedik birbirimizi bu yine kadermi olur ki?
sanala bulaşma sadece acı çekersin
Niye öyle dedin?
çünkü yaşadım. sonuç yaşayan ölü ben . kader değil bu bazen tercih edersin bu olsun diye kendine yakın birini seversin ama kaderde olsa sevgi şans işi ama sanalda olan hayatlar inan herbiri bir birinden farklı hayatlar sadece seni yıpratıyor lar. sonra suçlu seni gösteriyor lar.. sadece diyeceğim acı çekeceksin
Cok haklisin varya 2017 tanistik 2019 da kavga ettik bitti ama beni unutamadi surekli fake yapip soruyor mesj yoluyor bilmiyorum ne yapmaya calisiyor
Ama biliyormusun o beni buldu ben onu bulmadim bi tesadüfle ben birz slkdim birilerine küfür ederken bu bana yazdi niye küfür ediyon felan derken konu burdan basladi ve uzadi uzadi.. böyle iste
ben 15 yaşında tanıdığım biri bak sanallada kalmadı yüz yüze yanına da gittim 9 sene sonra bana dediği kendini öldür ben seninle evlenmicem.. ne yaparsan yap. ne yaptığını sana söyleyeyim bu insanlar kendileri için senle benle zaman geçirip sonra kendi hayatlarına bakarken. senide kullanıp senide suçlarlar sende kalırsın. dediğim gibi
Tamam da niye böyle?
Niye seninle evlenemeez sevmiyormu? Sevgimi yok sana karşı? Sorun ne
sordum verdiği cevap sinirimi bozuyorsun diyor.. cevaba bak.. hani sinir olduğu şehide söyleyim cebinde 1 lira bile yoktu hastaneye gidiyor sormadan etmeden çıkardım 500 TL attım hesabına vay sen misin para veren
asıl sorun ailesi.. ailesinin sağlık sorunları var .. özellikle babası 78 yaşında doktorlar demiş 2 sene daha yaşar enfazla.. diyorki ben ailemi bırakıp kendi mutluluğuma bakamam..
Haa sorun ailesidi ee simdi evlimi? Noldu o kiza?
boş ver ya sen hayatina bak sseni istemeyeni sen hic isteme..
yok evli değil o kızla konuşuyorduk taki 3 gün öncesine kadar. . yaşı 24 cebinde 1 lirası yok destek olan kimsesi yok işi yok benden başka değer vereni yok ama dediğim gibi kendini öldürsende ben sen le evlenmem demesi yetti annem e diyorum herkes biliyor onu sevdiğim i o kız sa lak o kız m. al aklı çalışmıyor diye herkes onu hatalı görüyor. benden 9 sene emeklerimi çaldı .. hayatıma devam ediyor um ama sen düşün bu kalp nasıl bir daha sever birini inan bilmiyorum
Kiz harbiden s a lk ama iste evlen seni seven biri var bu kiz ne istiyor anlamadim niye seni kabul etmiyor bu kizla biraz isin zor gibi, seni kabul etmiyo sal gitsin , sen seviyor musun daha bu kizi
sordum beni neden kabul etmiyorsun dediğim de sen beni sinir ediyorsun hayatımda senin kadar sinir bir insan görmedim diyor cevaba bak.. yok borcu var biraz ben borç olarak vermedim kıza 3100 lira falan para verdim bana diyor paranı ayarlicam 2 güne paranı da al g tüne sok.. sen bir dahada beni nah görürsün dedi. dahada konuşmuyoruz sosyal medya ekli WhatsApp ekli herşeyi ne bakıyor. düşün dün gece 2 ye kadar 2 mizde aktifiz ama ne o ne ben bir şey yazmadık .. sevmek yetmiyor demekki sinir olduğu şeyde dedim ben ölürsem arabam var annem söyleyecem satsinlar 400 bin falan o parayı sana göndersin dedim yok ben para göz biri değilim yok bilmem ne yani ben çalışıyorum ayda 10-15 bazen 25 bin bile alıyorum ama onla geçen buluştuk cebinde 1 TL bile yok sen düşün durumunu bilip istemeden para yolladım kendi 2 kez sağlık sorunları yüzünden acil sıkıştı 10 dakikada para yolladım şimdi diyor Allah belami versin senden para istedim diye diyor o istedi 1000 lira ben yolladım 1500 o istedi 1200 ben yolladım 2000 bin suçlu olduk
hiçbir geliri yok kendi kartına 5000 borcu var sana paranı yollucam hadi ordan git paranı g. tune sok diyor
2 gün içinde ödeyecem dedi 3 gün bitti daha para Yok o şimdi bana para bulacam diye kendini ne sıkıntılara sokuyor sen düşün.. halbuki ben borc bile görmeden verdim. para lafı bile etmedim ama onu zoruna gidiyor birinden para almak
Bu kiz gurur yapiyor varya senin yerinden olsam kizi engelerim hic bisey söylememde parada getirmesin hic biseyde bu kizla bos bos vakit gecirme sevmiyorsan git evlen hayatini kur, kizin dedi seylere bak sana tesekur etmesi gereken yerde seni bide itekliyor..
Bide kiz senden 9 seneni calmış bide evlenmicek senle… yazik vallaha boş ver hayatina bak en iyisi böyle insanlar sadece vakit kaybi ama kizda ailesini düşünüyo anliyomda sana değer veren insanı niye itekliyorsun sinir oluyormus ne bilim ne , bence bu kiz senden hoslaniyor gibime geliyor
Yani naz yapiyordur belkit?
Bu kizin ilk erkek arkadaşı senmisin baska oldu mu erkek arkadaşı
Varya bazen diyorum ne şanslı kızlar var bee gercekten anlatiklarin doğruysa o kiz cok şansli ama değer bilmiyor ne yazık kii
bu hayır bu kızla o 15 yaşında tanıştım. o zaman sevgilisi varmış trafik kazasında ölmüş yani çok yaralı bir kızdı ama ben buna tanıştık 3 gün sen benim evleneceğim kızsın oda nasipse olur dedi .
ben de yaşı 15 olunca 3 sene beklerim dedim hani yaşı küçük birbirimizi daha iyi tanırız neyse 3 sene falan geçti 3 sene bu dedi ki ailem birini istiyor dedi ben onunla evleneceğim seviyorum da dedi ben de dedim ki sen mutlu olacaksan dedim tamam senin mutluluğun olacaksa ben ona da razıyım ama dedim bana 3 sene Umut verip gidiyorsun dedim Allah yukarıda dedim sana nasip olmaz bu sonra söz nişanına düğün hepsini yaptı ben görüyorum bunların hepsini sosyal medyada ekliydi o zaman ondan sonra dediğim gibi llah ilahi Adalet mi dersin ne dersin bilmiyorum sonra bu kız hiçbir şey yokken adam bunu düğün günü terk ediyor terk ettikten iki üç ay sonra tekrar konuşmaya falan başladık işte ben kızı o kadar iyi tanıyorum ki hani evleneceğim dediği adamı gösterdi bana dedim acaba benden çok daha mı iyi çok daha mı yakışıklı çok daha zengin dedim hani benden artıları olan nesi var diye merak ettim
sonra adamı gösterdi ben mesela kızdan 7 yaş büyüğüm evleneceğim dediği adam 11-12 yaş misal benim saçımda bir tane beyaz yok adam hem kafası kel hem saçı yok ondan sonra ne iş yapıyor diyorum adam hiç çalışmıyormuş bile ben diyor düğün salonunu bile diyor kendim verdim diyor parasını ondan sonra çeyizleri zaten bundan ben dedim sana tek bir şey soracağım dedim sen olmazdı evlenmeyeceği bir insan ama ailem istiyor ben de sevdim ayağına evlenmeye kalktı o da olmadı ha Benim de ilk sevdiğim insan değil ben de geçmişte bir sefer nişanlandım ayrıldım bunu sevme sebebini söyleyeyim bu hani hayatında doğru bir insan olur ya böyle hiç ummadığın anda karşına çıkar bu öylesine yani beş parmağın beşi bir hani güzellikle şeyle alakası olan bir şey değil bunlar yani çocukluğumuz hayat hikayelerimiz her şeyimiz aynı
mesela bu kız yeşil gözlü kapalı benim daha önceki sevgililerimin hepsi açıktı gözleri kahverengiydi ben beyaz tenli kahverengi boyum 1.75 sevgililerin nişanlandığı bir insan dahil 1.71 75 beyaz tenli kahverengi yani ben neysem aynısı oydu ama bu kız kapalı yeşil gözlü ben normalde renkli gözlü diye arkadaşlarından korkup kaçan hiç şey yapmayın yani fiziki olarak hiçbir güzelliğine bakmadığım bir insandi ama naz yapıyor olayını geçtim çünkü bana dediği laf kim olsa kabul etmez yani sen kendin için beni öldür ben seninle evlenmem diyor
kimse kusura bakmasın o isterse canımı veririm ama sen öl ben gene de evlenmem evlenirsem de başkasıyla evlenirim diyen bir insana artık acımak mı dersin ne gösterirsin hiçbir şey. yani kısacası sanal ortamın hepsi acı bana diyor ki sen diyor bir daha hayatım boyunca beni diyor Nah görür ben de hani yüzüne karşı söylemedim içimden söylüyorum hayatı boyunca benim gibi birini asla bulamaz onu sevecek asla. sen düşün geçen hafta 40 saat yorgun işten gelip 5000 lira para harcayıp sırf onunla görüşmek için ayağına kadar 1200 kilometre yol gidiyorum ama gördüğümüz şeye bak
vallahi anlattıklarım doğru ben dediğim gibi 9 sene içinde onu tanıdığımdan beri hiç kimseye kafamı bile çevirip bakmadım ailem diyor evlen yani Benim yaşım 31 bir sürü insan oldu ben dedim o kızı alırsam alırım başka kimseyi istemiyorum dedim ailem de istiyor yani beğendiğin insan ama gel gelelim kız misal tamam ailemin sorunu var ben aileme bakacağım kızın tam 14 tane kardeşi var hepsi yanında hepsi evlenmiş onlar baksın ben diyor ölene kadar onlara bakacağım ben diyor onları bırakıp kendi mutluluğuma bakamam bu kesinlikle apta. llık mall. ık
Benim zoruma giden ne biliyor musun geçen babasını hastaneye götürdü ameliyat edecekler doktor demiş diyalize bağlayacağız hastanede kalacak ne kadar kalacağız süre yok yani beni normalde aramayan kız ağlayıp hüngür hüngür ağlamasını biliyor yani telefon açacak konuşacak dertleşecek hiç kimsesi yok hani zor gününde kardeşleri abileri hiçbiri çıkarıp 1 lira dahi vermez kendi söylüyo bunu. ama aç susuz parası yok ben 500 TL yolladım. yok ben parasız miyim yok ben para göz müyüm. yok sen kardeşimsin Yok paranı al g. tune sok nedir... yani son nokta içindeki her şey i kustu bana
Senle özelden konusalimi seni eklicem arkadas olarka sadece oylesine konusalim ismim e le basliyor
tamam
Heee keder
Evet