Desteklemiyorum ama saygida duymuyorum. Ne ahlaki ne kulturel nede ailevi hicbir seye sigmayan bir sey
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Düşünsene sen annesin, eve geliyorsun, aslan oğlum diye sevdiğin oğlun başka bir erkeğin altında kız gibi inliyor. Üstünde senin çamaşırların var. Hadi şimdi destekle bakalım
eşcinselliği sadece cinsellik olarak düşünme lütfen, kalp bu herkesi sevebilir bunu biz seçemeyiz. Düşünceni çok yanlış buluyorum umarım bir gün değişir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Lgbt değilim. ama destekliyorum, sadece bunu değil hayvan haklarını. çevreyi korumayı, veganlığı, feminizm ve insan haklarını da destekliyorum
Bebeğim senin gibi güzeller tanrı neden yarattı sence eşcinsellik için mi?
tanrıya sormalı 😂
Sordum hayır dedi 😅
😂😂
😅
Güldüm mk😂
Yakışır 😅
Fjgjh
Desteklenen ama saygı duyarım kimsenin trcihi beni ilgilendirmez bu onun kedi hayatı kendi kararları
Desteklemiyorum ama saygida duymuyorum.
Ne ahlaki ne kulturel nede ailevi hicbir seye sigmayan bir sey
Düşünsene sen annesin, eve geliyorsun, aslan oğlum diye sevdiğin oğlun başka bir erkeğin altında kız gibi inliyor. Üstünde senin çamaşırların var. Hadi şimdi destekle bakalım
eşcinselliği sadece cinsellik olarak düşünme lütfen, kalp bu herkesi sevebilir bunu biz seçemeyiz. Düşünceni çok yanlış buluyorum umarım bir gün değişir
Onu varya hastanelik ederim.. acımam
@oburkedi haklisin
Saçma ittifak ta geldi
Allah ve Resulünün lanetlediği bir eylemi nasıl destekleyelim. Toplum ahlakını bozmaktan her biri hadım edilmeli. pislikten başka bir iş değil. ıyyyk
Hayır ama köstek de olmuyorum. Özgürlüklerden yanayım.
Desteklemiyorum ama insan kendini nasıl daha mutlu ve iyi hissediyorsa öyle yaşamalı saygı duyuyorum
Eşcinsel değilim ama eşcinsel olanlara saygı duyuyorum ben
Desteklemiyorum saygı duymuyorum kapalı kapılar ardında ne isterlerse yapsınlar
Özel hayatları olduğu için saygı duyarım, onları yargılamak bana düşmez
Saygıya ihtiyaç var destekten ziyade
Kadın eşcinselligi umrumda değil diğerlerini lanetliyorum
Ne destekçisiyim ne de karşıtıyım
Desteklemiyorum.
Hayır ama tercih meselesi beni bağlamaz
Açıkçası bir saygım yok ama karışmam yargılamam
Saygı duyuyorum ama desteklemiyorum.
Aynı düşünce deyim
Lgbt değilim. ama destekliyorum.