Rüyada azraili görmek?

Ben değişik bir insanım ya sürükle rüyalarımda üç harfli görürüm ama son zamanlarda biraz değişti ve hz. muhammed'i ve Mahmut efendiyi gördüm sonra bir ara düzeldi cin görmem ama şuanda yeni uyandım ve birkaç rüya gördüm ilk önce rüyamda kız gördüm ve cunup oldum sonra sabahleyin gusül alırım dedim sabah ezanından önce tekrar uyudum sonra yine uyudum: rüyamda tuvalletteyim ve ölecekmişim onun bilincindeyim kendi kendime konuşuyorum ama sonra hafif bir uyandım sonra tekrar uyudum kaldırmadım bedenimi o sırada da şeyi düşünüyorum acaba ölecekmiyim diye sonra önümde bir adam arkasında da bembeyaz yüzlü yüzünden çok korktum ben erkeğim ama şimdiki ergen bir kızda görse olgun biride yakışıklı der o yüze ikiside bembeyaz giyinmişler sonra bir kadına soru işareti veriyorlar ve kadında diyor ki eee de ama rüyada soru işareti görmek ölüme işarettir diyor arkasında da o yüz ağacın arkasında ona bakıyor ama gözüküyor ve yüzü çok korkunç beyaz ama çok korkunç şimdi biraz düşününce bu soru işareti sanırım bana verildi ama ben erkeğim ve ayrıca o işaret daha deminki tuvalette gördüğüm rüya olabilir acaba azrail insan kılığında bana mı gözüktü ve ayrıca sabah ezanına kadar kötü bir şey mi olacak cevaplarınızı bekliyorum
Rüyada azraili görmek?