Güncellemeler
+1 yıl
Rabbim hepimizin karşısına temiz yüreği güzel kişiler çıkarsın hakkımız da hayırlısı olsun amin🤍
Bir gün gerçekten sevene denk geliyor musun hem senin sevdiğin hem seni gerçekten seven biri oluyor mu asla inanmiyorum biliyor musunuz seni seveni sevmeye çalış cümlesine inanıyorum sadece insanları görüyorum ne kadar mutlu hem sevip hem canı gönülden seviliyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
benimde inancım yok artık sevmekten yana şüphem yok ama sevildiğimden hiçbir zaman emin olamayacağım
Belki de bende
kendini böyle kandırmamak lazım sonra üzülebilirsin ama olabilir de olmayabilir de yani. bilemezsin
Neye üzülürüm anlamadım zamanında bir ilişkim olmuştu sonuç olumsuz du ama bu soruyu merak ettiğim için sordum kendi fikrimi de belirttim orada ama senin kastettiğini anlamadım tam olarak
seni sevecek birini beklersen, üzülürsün
bu beklentiyle yaşar bunu düşünürsen, üzülebilirsin
başkalarını seviyolar bana neden olmuyo dersen gene üzülürsün
Ee nasıl olacak yani demek istediğim şu ki yaş kac olursa olsun her insan sevmek sevilmek ister bence ama tabiki bu işler ani gelişiyor genelde
evet ister bilmem ki zaten kime güvenebilirsin
Seven gelir sen sevmezssin senin sevdiginlede olmaz boyle garip bi is
Çok tuhaf bir döngü işte
Bişey söliyim mi seni seven bi insanı asla sevemezsin
Evet bu böyledir ve çok kötü ne kadar tuhaf bir döngü ya
Fazlasıyla..
eşek ölecek, sırt üstü düşecekte ziki güneş görecek.
hey gidi
Gelirsin inan sevgi aşk var yalancı olan insanlar... 🥂
Yakisikliyi bulamayan sumukluyu öper.
Bu devirde çok zor bende hem fikirim
Çok kötü işte of of
Bak ben şununda farkına vardım yaşın kaç bilmiyorum ama bu yaşları gerçek aşkı bulmak için harcamamamız gerekli önce kariyer ve öncelik kendin olmalısın:)
Haklısın doğru ama insan sevmek sevilmek de istiyor yaş kaç olursa olsun
inşallah
Hayır