Genelde böyle bir algı var. Kız çocuklarını annesinin banyo yaptırması gerekir diye.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kız çocuklarını annesi mi, banyo yaptırmalı?

#gadasından sevgilerle 🙃
Genelde böyle bir algı var. Kız çocuklarını annesinin banyo yaptırması gerekir diye.
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kız çocuklarını annesi mi, banyo yaptırmalı?

#gadasından sevgilerle 🙃
Banyo yaparken avret yerlerinin kapalı kalması gerekiyor normalde de. Kızı sonuçta kötü bir düşünce olacağını sanmıyorum ama yine de babası kızını banyo yaptıracaksa ki bu erkek çocuğu da olsun avret yerleri örtülü olmalı. Bunun yapılması bir nevi edepten ötürü.
Evet öyle olmalı
Kesinlikle evet
Çocuksa bu adı üstünde, öyle bir gereklilik zorunluluk olmamalı.
Aklı başında herhangi bir "İNSAN" çocuğa banyo yaptırmaya bir anlam yüklemez zaten, hele bir de babasıysa bu kişi, lafını etmek, düşünmek, yorum yapmak bile düşmez kimseye...
Cevap
10Cevap
Annesi yaptırmalı küçükken sonra kendi
Bebekken 4-5 yaşına kadar görse ne olur baba lan bu
Bebekse farketmez ama artık bebeklikten çıktı ve özel bölgeyi anlamaya başlayan bir çocuk olduysa (3 yaş falan) banyoyu annesi yaptırmalı...
E yani bence etik olan o erkek çocuğunu babası kız çocuğunun annesi banyo yaptırmalı
Bence evet.. Babasıyla da yapıyorsa alt çamaşırı üzerinde kalmalı.. Keyifli günler..
2-3 yaşına kadar babası banyo yaptırabilir bence bilemiyorum.
O algının sebeblerini kendin bulabilirsin aslında cevap yazmayacağım. Sadece düşün bulacaksın
Sanırım beni hiç yıkamadı babam hatırlamıyorum
Öyle düşünenler cıkar elbet ama babanında yaptırmasında bir sakınca yok
25 yaşına gelmiş çocuk sahibi olacakken çocuk kafasında gezen birde marifetmiş gibi lanse etmeye çalışan eşşek kadar kızlar için sorulmuş heralde 🤣
Tabiki annesi yaptırmalı. Ama 6-7 yaşından sonra kendisi yapabilir. Erkek çocuğuysa o kadar farketmez
Biraz mantık erkekigin vücudunu en iyi erkek bilir kadının vücudunu en iyi kadın ne saçma algı nefse başka bir şey
Annesi yaptırmalı. Çocuklar dudaktan öpülmemeli, kizlar bebekler erkekler arabalarla oynamalı. Basit şeyleri zorlastirmaya gerek yok
Beni babam yıkamış 6 7 yaşıma kadar şahsen, ayrıca bu ne saçma soru!
Kendide yapabilir bence
Annesi olması edebe daha uygun.
Belli bir yasa kadar babad ayaptirabilir
Soru çok saçma cevap bile yazmaaycagim
Bence de öyle olmalı...
Evet
evet
Ne alakasi var.
Hayır kendisi yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?