Kimseye inanmayın sizcede gözlerdeki ışık gitmemişmi yaşama sevinci hepsi gitmiş asla kimseye çok değer vermeyin 👌👌

Kimseye inanmayın sizcede gözlerdeki ışık gitmemişmi yaşama sevinci hepsi gitmiş asla kimseye çok değer vermeyin 👌👌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Başkalarından dolayi mutsuz olmak bana cok sacma geliyor. Kendinden başkasını kendini uzecek kadar nasil sevebiliyor umursayabiliyorsunuz. Insanin tek dostu kendisidir
:D :D :D
Kalbiniz kara
Kötü Yasanmisliklar seni olgunlastirir ama senden mutlaka bir şey alıp götürür. İçine atmayı bırak ve sigarayı azalt
Hiç sigara içmedim bugüne kadar
O halde içine atmayı bırak ve geçmişten kurtulup yarına bakmalısın. Giden senin ömründen gidiyor. Unutma.
Çok teşekkür ederim
Sonrasinda yasama sevinci yok gibi duruyor, mutlu olmak istiyosaniz karsi cinsten uzak durun. Omur ustune omur ekleniyor insana.
Bu depresyondan Bi çıksam inan dediğin dogru;(
Elbette uzuleceksin uzulme kendine gel falan diyemem, sadece bunun da bitecegini dusun, hersey gibi
🥰🙏
🙂🌷
2 fotoğraf arasında ne kadar zaman farkı var ki? Hatta üsttekinde daha genç gibisiniz.
8 ay
İnsanın duygu durumu değişebilir önemli olan sağlık bence. Diğer şeyler gelir geçer.
Bu arada sonrası bana da daha güzel geldi. :)
Çok morel oldu çoğu arkadaş saolun
Erkekler aynı dertten muzdarip kadınlarda aynısını söylüyor niye doğru insanlar birbirini bulamaz 🤔
Geçecek buda. Çok güzelsiniz.
Teşekkür ederim güzel kalbinize🥰
😍💕
Harbi üzmüşler bayağı seni
🥺🥺
Noldu anlatmak ister misin
Hayir🥺🥺
Pekala
Sonrası daha güzel sanki 😅
Eminmisin
Eveet
Tesettüre mi girdin ne oldu ki farkı anlamadım