İcra tebligatı geldi henüz almadım işsizim neleryapmam gerekiyor?

Aynı bankadan birisi kredi (pandemide kredisi)2.600₺ diğeri 1.250₺ Kredi kartı olmak üzere iki adet borcum bulunmakta. Ben 4 aydır ödeme yapamadım. Bu sebeple icraya vermişler. Şu an üzerime bir şey yok paramda yok ailemle aynı evde yaşıyoruz. Avukatı arayıp en azından kredi kartını taksitlendirmesini istedim fakat taksitlendirme işlemi sadece başka bir kredi kartı olursa oluyormuş yoksa elden taksit imkanı söz konusu olmadığını belirttiler. Borcu ödeyeceğim elbet ama 1/2 ay en azından ertelemem gerekiyor. Şu an çalışmıyorum ve üzerimde mal varlığı söz konusu değil. Evde kalmadığım için tebligat muhtardaymış yarın almaya gideceğim ama açılan dosyayı kontrol ettiğimde icra dairesi bulunduğum şehirde değil İstanbul’da olarak gözükmekte. Ben icrayı durdurmak için dilekçemi nasıl teslim edeceğim? Dilekçede ne yazmam lazım ve nelere dikkat etmem konusunda bilgi sahibi değilim. Ya da başka bir şey yapmam lazım mı? Avukat elden ödemeyi neden kabul etmediği konusunda da bilgi sahibi değilim bu arada bu konuda bilgisi olan var mı? Ayrıca hükümet geçtiğimiz günlerde hacizde olan borçların 2,500₺ olanını ödüyormuş. O konuda bilgisi olan var mı? Bu arada birisi 1,800₺ olmuş diğeri 4.200₺ harç ve diğer tahsilatlarla. Banka Vakıfbank bu arada herkese teşekkürler

İcra tebligatı geldi henüz almadım işsizim neleryapmam gerekiyor?