AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yurtlarda 1-2 günlügüne misafir kalınıyor ama her yurt için geçerli mi bilmiyorum
Saat 11 de felan giriş yasak giriş yapmayınca da beline mesaj atıp arıyolar ya biraz para ateşliycen görevliye söyleöiycek ya da saatinde gircen
yok saatinde girme sıkıntısı olmaz ama bı kaç gün için başka şehire gidicem ailemin haberi olur mu diye merak ediyorum
Yaw onlar için fark etmiyor nerde olfuğun 11 den sonra girmediysen haberleri olur başka alternatifi yok bunun
yok izinler falan aliniyo onu soruyorum
Özel yurtlar her şeyde aileyi bilgilendiriyor diye biliyorum
çok kötü oldu bu durum
Turta bağlı bir durum bu
Yurda pardon
Anlaşacağın yurda bağlı, yurdun belli mi?
evet belli
Hangi yurt o belki bilirim, bazıları rahat oluyor sen belli bir iletişime ulaşınca idare ediyor, bazıları geç kaldığını bile bildiriyor
Kalacağın kişiyi ailen onaylaması gerekebilir, öyle bir tanıdığın varsa ailenden onun için onay alıp kafana göre takılabilirsin
İmamoğlu 3
Bildiğim kadarıyla tutucu bir yurttu en son, ama şu anki durumunu bilmiyorum, kayıt esnasında oradaydın dimi sen de
hayır kaydı okul açılmadan babamla yapicaz
Balıkesir’de hiç arkadaşın falan var mı
hiç yok daha yeni gidicem
Onu anladım canım, burada okuyacak olan bi’ arkadaşın falan olsa, babanla arkadaşlarını tanıştırırdın. Yurda kayıt yaparken de baban derdi ki benim kızımın arkadaşları var, arada gidebilir kalabilir diye izin verirdi, o zaman istediğin gibi kalırdın dışarda
Niye dışarda kalmak istiyorsun ki
erkek arkadaşım başka bı sehirde onun için gidip gelicektim
Çok fazla formül yok, baban arada devamsızlık yapabilir diye söylerse kimse peşini aramaz, ama babandan izin almadan geç kalmana bile müsade etmez tutucu yurtlar
öyle bi şey söylemez asla ablam Kayseri'de özel yurtta kaldı onun izininde herhangi bi sıkıntı olmadı
Yurtlara bağlı
İmamoğlu 3 te kalicam ailemin bu izin günlerinde haberi olmamasını istiyorum
Balıkesirde misin
hayır
E soru ne alaka
üniversite için gelicem