Hayır bir insan salk olur da bunlara inanan tabi olan var ya yuh arkadaş
Diyanet'ten yeni fetva: 'Vadesiz hesap dinen uygun değildir'

Hayır bir insan salk olur da bunlara inanan tabi olan var ya yuh arkadaş
Diyanet'ten yeni fetva: 'Vadesiz hesap dinen uygun değildir'

AKP'li değilim ama böyle doğru detaylar yerine hükümetin zalimliğini neden dile getirmiyor bu. Dolar mevduat hesabına caiz fetvası vermişti diye hatırlıyorum. Devletin dini yönetmesinin sonucu budur buna İslam değil AKP dini diyoruz bu yüzden. Ha dediği doğru banka o parayı faiz işlemlerinde kullandığı için vadesizde para tutmak caiz değil.
Diyanein kurulus amaci itibariyle dinden sogutma kurumu oldugunu dusundugumden pek hazetmem ama burada hakli olabilirler. Gorip baktim aciklama asagidaki gibi.. bana mantikli geldi
""Vatandaştan gelen soruları yanıtlayan Din İşleri Yüksek Kurulu, zorunluluk olmadıkça paranın vadesiz hesapta tutulmasının dine uygun olmadığını belirtti. Yapılan açıklamada, "Vadesiz mevduat hesabına yatırılan paranın faiz gibi dinen meşru olmayan işlemlerde kullanılması da söz konusu olabileceğinden, bu hususta meşru seçenekler olduğu sürece, zorunluluk olmadıkça paranın böyle bir hesapta tutulması dinen uygun değildir." ifadesine yer verildi.
Hıyanet işleri başkanlığı, gün geçmiyor ki fiyasko fetvalarla halkı dinsizliğe sürüklüyor. vadeli açıp faize yönlen diyor açıkça. bu kurum kapatılmalı bence.
Cevap
5Cevap
Bu şahsı ciddiye alan var mı? "Küçücük çocukları açık saçık giydiriyorlar, sonra pedofili diyorlar" sözünü kullananları pavyonda görüyoruz. İğrenç, hastalıklı ucube hepsi.
Daha neler ciddi ciddi bunu söylemişmi link paylaşabilirmisin.
işte aradıgım kafa dengi kızz yigidim instan nedir :)
uygun değildir lafıı caiz dğeildir manasına cevirmek bana doğru gelmiyor tam açıklamaya fgöe dedikleri doğru
Bu dalkavuklarin işi gücü bel altı , para o kadar din falan hikaye. Şeytanın uşakları
Alırlar bunu yakında görevden
Vadeli yapalım faiz işlesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?