Ciddi bir soru, evet tırnaklarım eşit değil 🤧

Ciddi bir soru, evet tırnaklarım eşit değil 🤧
Bebe bisküvisi ile mamalar hazırlıyorum kendime ama biberon kullanmıyorum 🤔
Hemşehri olmamızdan yüz bulup sana birkaç soru soracağım 😂
O tırnaklarla kafan kaşınınca kaşıyabiliyor musun 🤔 Kulağın veya burnun gıdıklanınca karıştırabiliyır musun içlerini 🤔 devasa tırnaklar 😂😂 günlük hayatı zorlaltıracak uzunlukta 🤔 bunun çeyreği kadar tırnağım olsa dötümü yıkayamam herhalde 😂
Erkeklerde pek olacağını zannetmiyorum ama kullanan ya da en azından kullanma isteği olup da çekinen babygirl ler mevcuttur. :D Ddlg iyidir, devam.
Vardır vardır. Dedim ya bunu utanç verici bulan ve belli etmeye çekinen kişi çok sadece. Ülkemizde ayıp görülen tabulardan biri daha. Oysa ki çok güzel, çoğu erkek de tatlı buluyordur bence.
Kimse gizli olup rahat rahat konuşamasın diye mi? Çakaaaaal. :D
Doğru tabii anlıyorum, soru senin sorun yap istediğini sonuçta. :D Fakat sana bunu net olarak söyleyebilirim cidden çoğu kişinin ilgisi var ve seviyor. Buraya yazmaya çekinseler bile. :D
İlgimi çeken ve üzerine oldukça sohbet ettiğim bir konu.
Yok yahu. :D Bunu hiç bilmeyen kişilerle konuşup sorduğumda bile evet, güzele benziyor cevabı aldım. :D
Bunun kendiliğinden ya da zamanla geçen bir şey olduğunu düşünmüyorum ya. Sonuçta hala biberon seviyorsun. :D Bastırabilirsin ama elbet vakti gelir gün yüzüne çıkar.
Zaten istemsiz olan bir şey bu. :D Şey gibi, en azından benim düşünceme göre. Mesela cinsel yönelimi insan kendisi seçmez, doğuştan gelen bir şeydir. Bu da onun gibi, içgüdüsel. Tabii nedenleri oluyor, zamanla gelişebiliyor ama olduktan sonra da yok ben bunu sevmedim değiştireyim olmaz. Uyuşmama sorunu çok var maalesef. Türkiye gibi bir ülkede hele baya zor bir durum. Olunca tabii aşırı güzel oluyor o başka.
O konuya hiç girmeyelim, saatlerce konuşabilirim. Kadınların da, erkeklerin de eksik ve yanlış yaptığı o kadar çok şey var ki. Tabii çoğunun bu konulardaki ilk ve tek bilgi kaynakları "Grinin 50 Tonu" filmi olduğu için... Çoğu kız bunu sadece ilgi açlığından yapıyor ve asla tek bir kişiye ait olmayı beceremiyor. Erkekler ise libidolarını tatmin etmek için bir araç olarak görüyor gerçekten bu duyguya sahip olmadan. Güzelim bir olayı, ortaklaşa rezil ediyorlar...
Sugar daddy olayına iyice uyuzum zaten. Duygusal bir durum bence bu. Sugar daddy olayı çok affedersin o**spuluğun kibarlaştırılmış halinden ibaret. Ben de sevmem o filmi. Önceden bunları bilen ve ilgisi olan birine çöp gelir zaten o film. :D
Bdsm de, ddlg de sadece cinsellikten ibaret şeyler değil. Onları barındırıyor evet ama daha çok duygusal şeyler bunlar, en azından öyle olması gereken. Tabii ülkemizde erkekler bunu cinsellikten ibaret, kadınlar da ilgi açlıklarını önüne gelen herkes ile tatmin etmek için kullanınca olay b*ka sarıyor.
Bayılanı çok olur tabii. Türkiye'den bahsediyoruz. Kimin, bu konularda ne kadar bilgisi var ki? :D
O filmden önce sokaktan birisine bdsm nedir diye sorsak muhtemelen o da nesi, yenir mi o tarzında bir cevap alırdık. :D
Aidiyet esas evet ama, sonuçta birine ait olmak için ona duygusal şeyler beslemen gerekmez mi? Burada bahsedilen eski dönem kölelik değil sonuçta. O insana hayran olmalı, saygı duymalı ve sevmelisin ki kendini teslim edesin. Bdsm de yani ben işimi halledeyim, istediğimi yapayım, emirlerimi yerine getir sonra uzaklaş değildir. Kaldı ki insan sahip olduğu şeyi korumak istemez, onunla bir bağ kurmaz mı? Ddlg de, onun bir alt türü zaten. Biraz daha fazla ilgi barındırıyor. Ddlg'de de aidiyet olmalı bana göre.
Gel de senin bir ağzınla yüzünü yer değiştireyim. :D Evet, haklısın. Bana aslında normal bir ilişkiden çok da farklı gelmiyor ddlg. Yani mesela insan sevdiğini korumak ister. Onu sahiplenir (bunu ne olur bazı kızlar eşya mıyım ben gibi algılamasın). Onunla ilgilenir. Normal bir sevgili ilişkisinin, bir tık daha yoğun versiyonu gibi ve biraz daha fantezili.
öyle amaa aslında değil de işte karışık ya. bence de baktığımda normal bir ilişki yerine geçer AMA bunu ilgisi olmayan birine anlatmaya çalışmak zor. insanlar bunu sadece "arada bir fantezi" kafasıyla görebilir ama yaşam tarzı gibi hani ne ise zaten diyeceklerimi sende biliyosundur öyle yani.
Evet evet gayet iyi biliyorum. :D Ben bunu ensestlik olarak bulanı da gördüm. O yüzden o tür insanlara hiç anlatmaya bile çalışmamak gerek.
Tabii ki yok. Bir de bunu düşünen insanların çoğu, kuzen evliliğini ensestlik olarak değil de normal bir şey gibi görmüyor mu deliriyorum... :D
tam ikiyüzlüler. ben karışmam isteyen istediğini sevsin ama ona karışmayan buna karışıyo... ya işte bilmiyolar algılayamıyorlar. daddy mi? little girl mü? diye basitçe yapıştırıyorlar halbuki bu isimlerin altındaki anlamlar farklı ayyy ne ise beee -,- daral geldi jhfkldjfhdkjfhsd 🤦🏻♀️
Sakin, sakin... Çok muzdarip olmuşsun bundan. :D Bana şu an daral değil de, özlem geldi. Uyuturken saçlarını sevmek... Bak duygulandım ya, istiyorum yaşamayı yeter. :D
Şahsi fikrim, eğer şu an hayatında ilgi duyduğun birisi var ise ama o bu şekilde görmüyor ise uzaklaşman gerektiğidir. Bu öyle, atıyorum biraz pasaklı bir insan ama olsun katlanabilirim türünde bir durum değil. Uyum olması şart olan bir konu.
Yani sen bırak demiyorum da, illa bir gün soruna yol açacaktır bence. Umarım istediğin gibi olur. :D
Teşekkürler.
Cevap
9Cevap
Ben daha ilkel istiyorum memeden mesela, biberon değil.
Bi an diğer parmağın nerede diyecektim oradaymış 😅
Evet sonradan gördüm 🤭😅
Var yaa duruyor evde bebekliğimden kalan. Kullanamıyorum ama 😅
En son yavru kedilere mama vermiştim
sen cocuğu tutma yaa mikrop filan kapar cock
biberonun sahibi olan :D
nnbyn biberonla anlamadım ki :D
tamamda onunla nie :D
hey alahm :D garipp D:
Kullanıyorum
Valla kullanıyorum
Nasıl çıkarayım dışarıdayım eve geçince atarım
Niye yalan söyleyeyim ki söyler misin 😄
Artık umursamıyorum burayı kafaya almam neyse o soru arada görüş yapıp çıkıyorum
Evet kullanıyorum
Bilmiyorum ki bakmışlar o arada valla yeni attım
Sana atmak için çektim ne ara bakmışlar mq vallahi 😅
6 dk önce yükledim attım işte
Sjdjd seni stalklıyorlardır 😅
Yazssana bi bana
Beni kim stalklasın bea kendi halimdeyim
6 takipçim kendi halihde insanlar dnnf seni seven çok
Bilirim ben 😬
Süylemem
Zaten açım yimeggg yok
Yani seven vardır seni diyorum görmüyor musun takip atmalar konuşmak istiyorum seninle diyen tayfada var
Hayır yorumda gördüm sorunda
Smkdd öyle işte at dedin diye attım foto
Ney icin :)
Yasimiz gecmedimi :)
fantezi olarak kullanilabilir
Şaka olmalı
Yok maleseff
Yok artık😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?