Merhabalar, 3 4 gün önce colins'den mont aldım fakat bedeninin büyük olduğunu düşündüğüm için bir beden küçüğü ile değiştireceğim ama elimde ne fiş nede etiket var değişirler mi?
İade değil, değişim.
İade değil, değişim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence montun kullanılmışlığına falan bakarlar.. Eğer az kullanmışsan, yağmurda ıslatmamışsan değişimini yaparlar bence. Yapmazlarsa da terziye gidersin. Çözülemeyecek bir şey değil ;)
Aldığım gün 2 saat kadar giydim giymedim sonra canım sıkıldı zaten bol olduğunu fark ettim :) Dediğin gibi olmazsa terzi yolu gözüküyor ama terziyede vermek istemiyorum.
Zor, ama siz şansınızı deneyin, mağaza yetkilisinin insafına kalmış olay. Olmadı bir kaç Colin's gezin, her birine burdan aldıydım dersiniz :)
Tabi yetkilide bitiyor iş deneyeceğim şansımı artık olumsuz mesaj hevesimi kırdı :)
Nakit ne yazık ki
Fiş olmadan hele ki colins'te değiştirmeniz mümkün değil belki fatura kayıtlarından bakarak biraz tatlı dille bir şansınızı deneyin bir şans :)
Olayı abartmak gibi olucakta günü veririm baksınlar bir zahmet :D
Söyle bir örnek vereyim geçenlerde FLO dan ürün almıştım.
Normalde ürünü ankaradan aldım ama ben istanbuldaydım.
Mesaj geldi telefona ürün gelmiş diye.
Adamlardan aldığım ayakkabı 1 hafta geçmeden yırtıldı aynen geri göndermişler :)
Müşteri hizmetlerini aradım mağaza müdürü yanında pardon adınız neydi dedim :)
Görüştüm sonra kayıtlardan baktılar ve ankaradaki mağazaya telefon edildi.
ürünüm tekrar incelemeye gitti :)
Buna benzer bir senaryo ile deneyin şansınızı kredi kartı ile aldıysanız aldığınız mağazanın sipariş ekranından, hani reklam gönderdikleri cep numaranızdan her bilgiden çıkması olasıdır.
Yarın deneyeceğim şansımı :)
Tamamdır sonuctan haberdar edersin :)
Değişimi gerçekleştirdim fiş şehir dışına gönderilmişti yanlışlıkla fotosunu çekip attılar :)
Harika :) Tebrik ederim.
Hocam her yerde belge konuşur. Biz tüketiciler, belgeleri saklamadığımız için hak üstünlüğü sağlayamıyoruz..
Fiş şu an başka şehire gitti poşeti kontrol edilmediği için :/
Cevap
2Cevap
Değişim oluyo bende çalışmıştım :) birkaç bilgi sorup iade işleminizi tamamlıyorlar.
Beklenen cevap :) Ne gibi sorular soruyorlar, fiş ve etiket önemli değilse iyi.
Alırken indirim kartı kullanıldıysa eğer , Kart sahibinin isim ve iletişim bilgileri isteniliyo :)
Nakit ve indirimsiz aldım :) Fişi hatta poşeti bile yok elimde yinede sorun çıkartmazlarmı :)
Hayır kullanmadıysanız bir problem yaşamazsınız. Sonuçta ürün markası üzerinde öyle değil mi?
Ürün olduğu gibi duruyor, markadan kastınız fiyatvs yazılı olan etiket parça ise değil.
Tamam değişim yaparlar problem olmaz
Peki bilgilendirme için saolun gidip bakıyım :)
Rica ederim :)
Fişsiz ürün iade edilir mi 😒 yeniyim soru sor yapamadım da ☺️
Üstünde barkod varsa değiştirirler
Yok, 3 gün oldu daha fakat kanıtlıyamam :(
Hediye geldi mantıklı :)
değiştirilemez.
belge olmadan olmaz.
Canım sıkıldı şimdi
Ürün değişim oldu mu?
Fişsiz değişmezler
Hadi ya, arabeden olmak çok zor kararsızlıklar :(
değişir