Bir kadın, erkeği tarafından koklanarak öpüldüğü an neler hisseder?
Nasıl bir ruh haline bürünür ve neler düşünür?
Nasıl bir ruh haline bürünür ve neler düşünür?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok hoş bir şey oluyor resmen içime onun sevgisi tekrar tekrar doluyor :) o an ne kadar sevildiğimi hissediyorum aslında ona ne kadar ihtiyacım olduğunu anlıyorum kalbimin eksilmeyen ve gittikçe artan bir yer kapladığını fark ediyorum hayatımdan hiç çıkmaması gerektiğini milyonlarca kez haykırıyorum içimde onun vermiş olduğu şefkati kimi zaman annemin bile veremediğini düşünüyorum o olmadığı zamanlar ne kadar zor olacağını düşünüyorum ve ona yine aşık oluyorum :)
şahsen içim o an kıpır kıpır oluo onu kendime çekip üstünü başını parçalamamak için zor tutuorum kendimi :) acayip güzel bir duygu
:)))
yorumları okuyorumda abi benım eski kız arkdasım ne ruhsuz tühaf bir malukatmış yeni yeni anlıyorum
Cevap
1Cevap
içi kıpır kıpır oluyor insanın, güzel bir duygu :) benim hoşuma gider.
kendimi çok mutlu hissederim,sevgilimin beni koklayıp öpmesi bide koknu özlemişim deyişi çok mutlu ediyor beni.o zaman yüzümde güller açıyor.seni ne kadar sevdiğini göstermiş oluyor...
Koklanarak öpülme.. Sanki ruhunu içine çeker gibi..
Aşkı o an damarlarımda hissederim. Kalbim daha hızlı çarpar..
ayy cok hosuma gider..kalbimin daha hızlı carpmasına nden olur. ona bi kez daha baglanırım. sıcaklıgını hissederim
İnsan tüyleri diken diken olur ve gurur verici bir histir bayan için.O an ne kadar çok sevildiğini bilmek o bayanı mutlu eder.
o an dünyanın en şanslı kadını olduğumu ve sevilmenin ne kadar güzel bir his olduğunu düşünürüm.çünkü bir erkek seni içine çekiyorsa orda aşk ve tutku vardır.kalbin hızla çarpar o anın bitmemesini istersin:)
Pepe Le Pew gibi sarılır, koklar ve öperim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar