Tam hali bulunmasi cok zor. Bazi sayfalari cikarilmis. Zamaninda ugrastim basim nerdeyse cinlerle belaya giriyordu.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bulamazsın. Çok eski bir kitap. Bazı ritüelleri yapmaya çalışan kişilerin akıl sağlığı bozulunca toplatıldı. Yıllar sonraki baskılarında ise o tarz bilgiler yayınlanmadı
kendine çok güveniyorsun lafını şu durumda söylersin= ben olduklarına inandıgım halde onlara meydan okurssam şu fotona bak abtılı gibi yaşayıp giyiniyorsunuz ama inandıgınız mevzuya bak şimdi bir iskoç kızına desemki glasgow şatosunda hayalet var bana gtuyle gülmezmi
Sen canım bu bir. İkicisi de benim giyimim seni asla alakadar etmez. Üçüncüsü de bana ispatla diyorsun m*k ben nasıl ispatlayayım? Dördüncüsü de inşallah çarparlar seni
yaw kardeşim sen ne dedigimi ne kastettigimi anlayacak kapasitede olman gerekir? ayrıca kullandıgın jargon amel farklı iman farklı? bu islami bir terim buna müslüman olmayan katılmak zorundamı
bana göre insan ne oldguunu her türlü kanıtlamalı ve öyle yaşamalı dinlere göre eger o din üzere isen ne yaparsan yap imanın varsa mutlaka ccennete gidersin cehennem sonsuz olmaz bu ne dmeek öz kızına tecavüz et babanın kafasını kes üstünen şarap iç cennete
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tam hali bulunmasi cok zor. Bazi sayfalari cikarilmis. Zamaninda ugrastim basim nerdeyse cinlerle belaya giriyordu.
Bulamazsın. Çok eski bir kitap. Bazı ritüelleri yapmaya çalışan kişilerin akıl sağlığı bozulunca toplatıldı. Yıllar sonraki baskılarında ise o tarz bilgiler yayınlanmadı
Aynen haberim var ama illaki birilerinde vardır diye ümit ediyorum kullanmayı bilene Bilgi katacak bir kitap
O kitap yokta ona yakın büyü kitabı var
Sende mi int de mi?
Bende. Dedemden kalma ama arapça bilmeyince bir işe yaramıyor 😂
Arapçamiz var 😄
Kitaba gerek yok kendileri kankim adres ver evine yollim.
Uu baya iyisin 🙄
Allaha iyisinmi diyonla sen sen kim allah hakkinda yorum yapmak kim.
Pdf yok mu internette. Genelde bazi kitaplarin pdf i olur aratinca internetten
Tam hali yok maalesef
Havas ilmiyle ilgili bir kitap mıydı. Kitabindan isminden oyle dusundum de
İnt kısıma bakılırsa Havas değil
Anladım. Yani eğer meraklıysan Bülent Kısa nın Havasın Derinlikleri kitabini öneririm pdf i internette vardi
Teşekür ederim ona da bakmıştım sağlam kaynaklardan 11 tane kitabı bitirdim şimdi bu kitabı okumak istiyorum inşallah ulaşırsam
Havasla ugrastim biraz
şurada pdf buldum ama
h ttps:
Link görünmüyo tekrar atar mısın
yandex te
cinlerin esrarı İmam-ı şibli
diye arama yap ilk sonuçta pdf var ben okuyorum
Bende var moruq.
Mail PDF olarak atar mısınız.
I-ıh, Necromicon olduğunu iddia eden bir şey de var ama atmam. Hava atıyorum sadece. 🥺
😔
Bunu keşke sabah sorsaydın😑
Neden sabah?
Korktum
Anladım kitab hakkında bir şey biliyo musun
Kitap hakkında herhangi bir fikrim yok ismi sadece ürkütücü geldi
İçeriği daha bi garip zamanında içeriği baya kişiyi rahatsız etmiş onun için int tam hali kaldırılmış en önemli bölümleri eksik
tamam işte çok basit kanıtla? yani bir şey güneş ay kadar gerçekse hemenkanıtlanabilir ayrıca güveniyorsan diyorsun bunun güvenle alakası nerde?
kendine çok güveniyorsun lafını şu durumda söylersin= ben olduklarına inandıgım halde onlara meydan okurssam şu fotona bak abtılı gibi yaşayıp giyiniyorsunuz ama inandıgınız mevzuya bak şimdi bir iskoç kızına desemki glasgow şatosunda hayalet var bana gtuyle gülmezmi
şimdi siz beni dawkingsi idiotlardan zannettiniz diymi veya evrimci falan
@minyoncedric10 askılı giymesiyle ne alakası var birader, amel farklı iman farklı bir şey. Askılı giydiği için senin gibi inkarcı olmak zorunda mı
Sen canım bu bir. İkicisi de benim giyimim seni asla alakadar etmez. Üçüncüsü de bana ispatla diyorsun m*k ben nasıl ispatlayayım? Dördüncüsü de inşallah çarparlar seni
yaw kardeşim sen ne dedigimi ne kastettigimi anlayacak kapasitede olman gerekir? ayrıca kullandıgın jargon amel farklı iman farklı? bu islami bir terim buna müslüman olmayan katılmak zorundamı
Abi sen bi git daha fazla uzatma tamam he sen haklısın hee dünyanın en haklısı sensin
bana göre insan ne oldguunu her türlü kanıtlamalı ve öyle yaşamalı dinlere göre eger o din üzere isen ne yaparsan yap imanın varsa mutlaka ccennete gidersin cehennem sonsuz olmaz bu ne dmeek öz kızına tecavüz et babanın kafasını kes üstünen şarap iç cennete
Bize inancını empoze etmeye çalışma bizene senin inancından
ben haklıyım akıllıyımmı dedim? ne diyorsun sen hangi dil konuşuyorsun ne anlatıyosun kardeşim
puahahah inancını empoze etmeye çalışan sen degilmisin ben yani karşındaki inanmıyorum diyor sen kendine güvenme gelirlerse görürsün diyorsun?
Bu sitede bu soru
İlim işi