Diğer Uyudunuz mu acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gece gece napıyorsunuz Hıı? Güncellemeler+1 yıl Böyle saçma sapan sorulara görüş yazanlar falan.. Neyse.. Uyudunuz mu acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. Uyumadım 0 0 Yorumla
YakisikliAlihan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Jawline yogası yapıyorum ve de burun yukarı kaldırma kemeri eritme egzersizleri.. ayrıca yarın spor yapicam fit vucud icin 0 0 Yorumla
testomurat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Uzandım Şeyimle oynuyorum ya televizyon kumandasıyla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl bir cümle 😂 Yorumla testomurat +1 yıl Bence komikti Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 893 cevap paylaştı. Uyudum dizi izledim epey bir 2 suları uyudum 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İlaçlarımı içmeye gidiyorum zihnim altılı ganyan yarışı 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Maç şimdi bitti.. Birkaç saatim var daha uyumak için.. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kutsal geceyi kutsuyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Camdan fırlama dikkat et Yorumla Akrep-Bir_Adam +1 yıl Tutunacak yerler var 😏 Yorumla Soran +1 yıl İyi iyi Yorumla
EkremKaya Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Belim ve sırtım ağrıyor öyle uzanıyorum 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Uyucam birazdan 0 4 Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Sizde bir öğretmenlik havası var analizim doğru mu😂 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @Akbulutmersin hayır bilim insanıyım, mikrobiyoloğum 😊 Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Vaaayy çıtayı biraz daha yüksek tutmam gerekmiş. İyi geceler Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @Akbulutmersin iyi geceler. Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Diğer konusunda 603 cevap paylaştı. sıcaktan yanıyoruz 0 0 Yorumla
Suskunemre12 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sıkılıyorum konuşacak kimse de yok 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hayır Uyumadım Bisiklet Sürüyorum 0 1 Yorumla RıfatŞen +1 yıl Bana Mı? Diyorsun Yorumla
Akbulutmersin Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 805 cevap paylaştı. Duştan çıktım pamuk gibi oldum uyucam 0 3 Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Kanka burası birazdan kadınlar hamamı olacak MaŞallah 🧿 Yorumla Akbulutmersin +1 yıl Harbi duştan çıktım lan mesaj felan vermeye çalışmıyorum knka Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Ne ara vardın kanka yanımdan çok hızlı geçtin Tokyo’daki polisler uğraşmıyormuş goy goy senden iyisini bulması düşük ihtimal Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayaktayim 0 1 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Gelmedimi enite Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Yooo sen 0 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Uykun var mı Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl son dakikalarm 0 1 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl soyle ya icinde kalmasin Yorumla
Gelbiikonuşcazzz Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dizi izliyorum 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Uykum yok 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 339 cevap paylaştı. Uyucam 0 0 Yorumla
pökitomom Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Sıkılıyoruz napcaz 🥺 0 1 Yorumla Be_smart +1 yıl Bu saatte ne sıkılması Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Uyumadım
Jawline yogası yapıyorum ve de burun yukarı kaldırma kemeri eritme egzersizleri.. ayrıca yarın spor yapicam fit vucud icin
Uzandım Şeyimle oynuyorum ya televizyon kumandasıyla
O nasıl bir cümle 😂
Bence komikti
Uyudum dizi izledim epey bir 2 suları uyudum
İlaçlarımı içmeye gidiyorum zihnim altılı ganyan yarışı
Maç şimdi bitti.. Birkaç saatim var daha uyumak için..
Kutsal geceyi kutsuyorum
Camdan fırlama dikkat et
Tutunacak yerler var 😏
İyi iyi
gökyüzünü seyrediyordum uyumuşum
Belim ve sırtım ağrıyor öyle uzanıyorum
Gece gece bişey derdim de neyse.
Uyucam birazdan
Sizde bir öğretmenlik havası var analizim doğru mu😂
@Akbulutmersin hayır bilim insanıyım, mikrobiyoloğum 😊
Vaaayy çıtayı biraz daha yüksek tutmam gerekmiş. İyi geceler
@Akbulutmersin iyi geceler.
sıcaktan yanıyoruz
Kuzenle muhabbet keyfisi sen hııı?
Bir kaç öğün daha yer öyle uyurum ancak
Sıkılıyorum konuşacak kimse de yok
Sıkılıyorum sen napyon
Hayır Uyumadım Bisiklet Sürüyorum
Bana Mı? Diyorsun
Duştan çıktım pamuk gibi oldum uyucam
Kanka burası birazdan kadınlar hamamı olacak MaŞallah 🧿
Harbi duştan çıktım lan mesaj felan vermeye çalışmıyorum knka
Ne ara vardın kanka yanımdan çok hızlı geçtin Tokyo’daki polisler uğraşmıyormuş goy goy senden iyisini bulması düşük ihtimal
Eğleniyox arkadaşlarla
Daha erken
Uyumadım
Seni 🤣👍🏿
Beyimi bekliuorm
Ayaktayim
Gelmedimi enite
Yooo sen
Uykun var mı
Uykum gelene kadar soru cevaplıyorum
son dakikalarm
soyle ya icinde kalmasin