Dün ısrarla takip edildik bu olayı yorumlaya bilir misiniz?

Dün annem, ben yaşıt kuzenim ve iki küçük çocukla beraber parka gitmeye karar verdik. Parka bizimle beraber 18-19 yaşlarında biri girdi çocuk sürekli kolunu tutuyordu sanki yaralanmışçasına bizde kuzenimle baktık yaralı mı diye ama herhangi bir şey yoktu. Ben önden kamelyaya geçtim sonra çocukta ardımdan gelerek yan kamelyaya oturdu. Kısa bir süre sonra yanına farklı zamanlarda farklı iki kişi geldi. Sesli bir şekilde bağıra bağıra konuştular. Böyle sürüp giden 5 dakikanın ardından çocuk sessizleşti. Bu esnada çocuklar o tarafa doğru gidince annem ve ben çocukları almak için gittik ve o çocuğun bana rahatsız olacağım şekilde baktığını gördüm. Annem beni oradan uzaklaştırdı, ayağa kalktığım zamanda bana baktığını gördüm. Sonra kalkmaya karar verdik biz toplanırken çocuğun arkasına dönüp kolundaki damara bir şey yaptığını gördük ve zararlı madde kullandığını düşünerek o an acele ile kalktık. Bu esnada kuzenimi ve beni bakarken gördü sanırım kuzenim göz göze geldi. Arkamızdan çocukta kalktı aynı kolunu tutarak bize doğru geldiğini görünce eşya alma bahanesiyle geri döndük çocuk bakındı bizi görebileceği bir yerde oyalandı bu esnada birkaç defa bize baktı. Sonra biz bir ailenin yanına geçtik çocuk baktı gelmiyoruz dışarı çıktı biz bir ağacın arkasına geçtiğini gördük ve sonra yanında olduğumuz aile çocuk ortalarda yok dedi birkaç dakika içinde çocuğu bir taksi veya sarı arabanın içinde gördü annem. Sonra taksinin köşede durduğunu fark ettik. Biraz daha bekledik hava karardığı için sağdan sağdan dikkatlice gitmeye karar verdik. Azıcık yürüdük ve tam köşeyi dönünce arabanın bize doğru gelmeye başladığını fark ettik bunun üzerine kapısı açık olan bir evin bahçesine girdik. Bir dakika falan ancak geçmişti ki araba geldi durdu biraz galiba arabanın seslerini duyabiliyorduk. Bir süre daha araba sesi duyduk, sanırım bizi bulamayınca geri gittiler sonrasında. 20 dakika sonra falan ailenin yardımı ile zar zor evimize ulaştık ama çok korktuk ve olayın ciddiyetini şu an anladık. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında polise vs gitmedik ama çocuğun takip etme amacı neydi anlamadık çokta. Siz ne düşünüyorsunuz?

Dün ısrarla takip edildik bu olayı yorumlaya bilir misiniz?