Muhtemelen biz maymunlardan gelmedik, atalarımız her zaman ve her daim Adem ile Havva'ydı diyenler ve bunu savunanlar mutlaka çıkacak. Söyleyeceklerime takılmasınlar, onların benimsediği şeyler din olduğu için muhtemelen bunu savunacaklar. Din ile bilimi karıştırmayı sevmem. Bu yüzden siz de din ile bilimi karıştırmayın, insanların evrimleşmiş olduğunu düşünüyorum ve öne sürüyorum.
Düşük de olsa kökenlerimizin, atalarımızdan itibaren taşıdığımız silinmeyen izleri vücudumuz da bir damga olarak taşıdığımızı biliyor muydunuz?
Atalarımızın kara hayvanları, su hayvanları ve hava hayvanları olabileceğini hiç düşündünüz mü?
Vücut tüylerimizin maymunlarda bulunanlarla aynı olduğunu hem de m² olarak bile eşit tüylere ya da kıllara eşit olduğumuzu (genel de tüylerim ürperdi dediğiniz de gözükmeyen kıllarınızın bile dikleşmesi),
Kulak heliximiz de bulunan ve çoğu insanda körelmiş olan bir çıkıntı. Bu çıkıntıya verilen isim ise Darwin çıkıntısı. Çoğu insan da köreldiği için fazla yok. Hâlâ atalarından iz taşıyan insanlar mutlaka mevcuttur. Şempanzelerde de kulak çıkıntısı olduğunu,
Memelerimizin neden 2 tane olduğunu düşündünüz mü? Aslında bu da körelerek günümüz de 2 taneye düştü. Hatta ve hatta koltuk altlarımızdan kasık altlarımıza kadar süt hatlarımız olduğunu ve memelerimizin altında bulunan bir kısımda hala meme oluşma ihtimalini fakat köreldiğini ,
Kuyruk sokumumuz.. Çoğu kuyruklu hayvanda bulunan ve hala günümüz de hayvanların taşıdığı bir organ. Bu organın zamanla körelerek biz de kuyruk sokumu haline geldiğini biliyor muydunuz?
Memelerimiz Sizce Neden 2 Tane, Evrim Teorisi ve Körelmiş Organlar?
Az kaldı bir elli yıla kadar müslümanlarda zaten kuranda yazıyor demeye başlayacak, hiç biri umrumda değil. Politik bilim yapanları tarih olarak çok defa analiz ettik biz.
Bunlardan biri denemiştim yeğenimde. Yeni doğan'ın ayak altına hafiften bastırınca anında ağaç kavrar gibi kavramaya çalışıyor. Evrim ağacının video dimi?
evrim ağacında görmedim sen söyleyince baktım😂 çok daha iyi anlatmış bilgiyi aldığım yerden, ben bir dergi de okudum, dergi iş yerimde kaldı bugün pazar olduğu için gitmiyorum.. yeğeninde yeni doğduğu için altına hafif bastırınca cidden ağaç kavrar gibi mi yapıyor.. çok ilginç
En İyi Cevaplar