İman ettinizi söylüyorsunuz islamin hükmünü görmezden geliyorsunuz
İman ettinizi söylüyorsunuz ALLAH farz kildiklarindan kaçıp haram kıldıklarina
(zina alkol faiz kul hakkı vb ) koşuyorsunuz
İman ettinizi söylüyorsunuz isinize gelmeyen ayeti hadis i serif i inkar ediyorsunuz sahih olsa bile
2
İnsanlar, denenip sınavdan geçirilmeden, sadece "İman ettik" demekle bırakılacaklarını mı sanıyorlar?
3
Andolsun ki biz, onlardan öncekileri de sınamıştık. Allah, elbette doğru olanları ortaya çıkaracaktır; kezâ O, yalancıları da mutlaka ortaya çıkaracaktı ( ankebût suresi 2.3 ayet )
( sual iman edenlere sorulmustur

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanlar iman ettiklerini söyleyip Allah'a ve Muhammed'e iftira atıyorlar. Kur'an-ı Kerim'in mealini okumayıp akıllarından bir şeyler uyduruyorlar. Türk halkı Allah'ın haram kıldığı ve yasakladığı şeylere koşuyor. Sence Türkiye'de herkes iman eden mi?
Haşr / 59:14
Onlar, surla çevrili yerlerde veya duvarların arkasında olmadıkça size karşı toplu halde çatışmaya girmezler. Kendi aralarında şiddetli çekişme içindedirler. Onları birlikte sanırsın ama gönülleri farklı farklıldır. Bu, akıllarını kullanmayan bir topluluk olmalarından dolayıdır.
Bizim toplumumuz da bu halde. Yukarıdaki ayette de ifade edilen durum bizim toplumumuzda da bulunmakla. Mezhepçiler, tarikatçılar ilahiyatçılar hep bölük bölük. Toplumumuz paramparça.
Bizim insanımız da aklını kullanmıyor. Ayrıca yüce Allah cezalandırıcak onları.
20. Taha 124. Ayet
Kim de benim zikrimden (Kur'an'dan) yüz çevirirse, şüphesiz ki onun için sıkıntılı bir hayat olacak ve biz onu, kıyamet günü kör olarak dirilteceğiz."*
Onlar sapkınlıklarından dolayı ne hale geleceğini eminim anlıyorsundur. "Allah'a iman ettim. " diyerek cennete gidemezsin
Nisa 34 daha güzel, günlük hayatta işime çok yarıyor.
Evet Nisa 34, ona da bak.
Alay etmiyorum.
Benimle tartışırken kendi cümlelerini kullanmanı rica ediyorum.
Seninle tartismiyom sen boş konuşuyorsun bende ne konustunu anlamaya uğraşıyorum
Nisa suresi 34. ayeti bana kendi cümlelerinle açıklar mısın, ben anlamakta güçlük çekiyorum.
Saygısızlığa gerek yok, ben senin dini görüşünü boş bulmuyorum.
Tek amacın beni eleştirmek, yorumunu merak etmiyorum teşekkürler iyi akşamlar.
Seni eleştirmiyorum sadece yukari tartisacak boş adam araniyor yaziyorda ben mi görmüyorum
Iman edenlere sorulmuştur diyor sen yanliş gelmişsin
Ayrımcılık yapıyorsun.
Ben iyi şekilde yorumlamadım o ayeti, sen nasıl yorumluyorsun?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!