Ben 1 yaşında evde sağlıkçıya sünnet ettirilmiştim aşırı dikiş izleri vardı buda elle yaparken erken boşalmamı tetikliyordu be görünüş olarak rahatsız ediyordu ben de ürolojiye başvurdum Scarexjel verdi şu anda onu kullanmaya başladım
Kaç yaşında oldun özellikle ileri yaşta olanlar bunu söylüyor maalesef benim arkadaşımda 17 yaşında oldu sünnet olmadan önce efsane hazlı diyordu (canlı da gördüm çocuğu yani çekerken 😅) sonradan kayboldu dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet var ürolojiye başvurabilirsin bende aşırı sünnet izi nedeniyle başvurdum
Ne yaptılar süreci anlatırmısın
Ben 1 yaşında evde sağlıkçıya sünnet ettirilmiştim aşırı dikiş izleri vardı buda elle yaparken erken boşalmamı tetikliyordu be görünüş olarak rahatsız ediyordu ben de ürolojiye başvurdum Scarexjel verdi şu anda onu kullanmaya başladım
Niye sunnet yaptılarsa zevk giti
Ve de o delik adamı kanser eder 3 tane delik var penisimde
Kaç yaşında oldun özellikle ileri yaşta olanlar bunu söylüyor maalesef benim arkadaşımda 17 yaşında oldu sünnet olmadan önce efsane hazlı diyordu (canlı da gördüm çocuğu yani çekerken 😅) sonradan kayboldu dedi
Enfeksiyona da yatknlık yapabilir kim sünnet etti seni ki özensiz mi yapıldı
Sunnet derisi nemli tutulmasını sağlıyor ve birsuru sinir ucu var onla giti hepsi
Yaş kaçtı oda önemli diyorum ya
Çocukken olanları pek etkilemeyebilir
3 yaşındaydım özel hastane
O zaman özenli yapılmıştır aslında tekrardan doktora başvursun mu hiç
Yok çekiniyorum biraz
Dalgam önemli benim için
Takip etim seni
maalesef ben de atamıyorum xperim 2 benimde inşallah 3 olacağım
Yaşın kaç senin
20 ve tm bir @m salağımm
Boyutu filanda hafif Ünaldı son 1 yılda cinsel istekte giti sürekli mastürbasyon yapıp hayaler kurmaktan
Dediğim gibi hiç çekinme enfeksiyon kaparsa yeniden sünnete kadar giden yolu var demedi deme bak
E nabızdanmı randevu aldın bay mi oluyor doktorlar ve ne diyeceğim
Haftada kaç kez yapıyorsun fazla yapmak şekilde bozar bak
Boyut kiloluysan ondan da kısalmış görünür sana kilon boyun kaç
Doktorun ismini görebilirsin ona göre hareket et ve unutma herkes oraya sana benzer problemlerden geliyor
Ya dalgası eler meler kalkar ufakken bakıma gelmişti
Kanka ben Bi yapista gecmiste 2 3 atıyordum son 2 3 yıldır haftada 1 son zamanlarda 20 günde 1 ama sürekli kadın istiyorum
Küçükken neden göstermiştin ki ne rahatsızlığı vardı haftada bir kayganlaştırıcı ile yapabilirsin doğrusu bu
Kadın fakirliği olmasa bu ülkede ama zor bir manita bulup uğraşılmıyor
Sakın illegal yollara başvurma arkadaşlarımdan başvuranlar oldu daha kötü durumlarla karşılaştılar 10 sn süren mi dokununca akan mı neler neler 😥
hardmikaa kullanıcı adlı sen misin
Evet benim
Buradan yaramayacağım şeylerde var yardımcı olabilirim istersen
Beni takip etmen lazım yazabilmem icin
2. bir delik varsa üroloğa görün
Utanıyorum bu konudan çok bide her doktora güvenmiyorum daha kötü hal alır diye
Gözünü korkutmak istemem ama kesin görün
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!