Ülkenin başkanı imam hatip mezunu ve sen çıkıp herkesin gözü önünde arkadaşına imam hatip mezunu olduğu için sapık diyosun bence bu kadında nefret hastalığı var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ülkenin başkanı imam hatip mezunu ve sen çıkıp herkesin gözü önünde arkadaşına imam hatip mezunu olduğu için sapık diyosun bence bu kadında nefret hastalığı var
Gülşen'in söylediği şeyler yanlış. Ama bir grup insan gençlerden, yönelimlerden, festivallerden kısacası kendi hayatlarına uymayan her şeyden salyalar akıtarak nefret ederken hakaretlerde bulunurken onlara ses çıkarmamak ve bu kişiye böyle tepki göstermek ikiyüzlülüktür. Ayrıca ülkenin "başkanının" ne olduğunun ne okuduğunun zerre değeri yok.
Ben kendi menfaati için söyledim. Ayrıca o dediğin şey bizim inancımızda lanetleniyor ama imam hatipte okumak hiçbir inançta lanetlenmiyor. Ve ülkenin yüzde 90ı müslümanken elbette kabul etmez çoğunluk çocuğunun toplumun bozulmasını
Ülkenin yüzde doksanı müslüman değil bunun sen de farkındasın aslında diye düşünüyorum. Ayrıca benim inancımda lgbt lanetlenmiyor?
Ama senin inancında imam hatipte lanetlenmiyor kanka. Benim inancımda da hristiyan olmak lanetlenmiyor. Ülkenin yüzde 90ı Müslüman emin ol Amerikan atasözü gibi uçak düşse hepsi Allah der
Seni mutlu ediyorsa böye olduğunu düşünebilirsin tabi. Neyse bir akpliye laf anlatmak kadar zor bişey yok zaten. Binlerce imam hatipte dünyanın en gelişmiş milletinin dili olan arapçayı ve onların 600 yıl önce yazdığı hikayeleri okumakta başarılar.
Ben akpli değilim hiçbir zaman olmadım ben sana düşüncemden değil kanundan ayetten bahsediyorum arkadaşım
Okuduğun klasiklerin çoğu yüzyıllar öncesine ait?
Aslında söylediği şeyin haklı sebepleri var ama kendi arkadaş çevrende söylemek farklı halka açık bir yerde söylemek farklı. Hele ki ünlüysen. Dikkat etmek gerekir böyle şeylere.
İmam hatipte okudum sonra da Akdeniz üniversitesine gittim imam hatipte sapık görmedim Akdeniz oooo birbirlerinin yanında soyunacaklar
Herkes öyledir demiyoruz. Birkaç kişi yüzünden imam hatiplilere karşı öyle bir algı oluştu belki de
Knk ne alaka ya en sapıklar imam hatipte o kadar sıkıcı ki hhjgjf
*en az
Bilemeyiz
Cevap
3Cevap
onu düşüncek konuşyor işte boş boş nası şaka ise o da
Ben 22 yaşındayım ölüme yaklaştım diye dikkat ediyorum Gülşen abla ne yaşıyor
abla mı :)) teyzw mi kadın azdı 40 ı gectı cirkınleştı hıcbişi umrunda değl
Yüzü Güzel olan kendine güvenen bunlara ihtiyaç duymaz. Bi de bugün 20li yaşlardayken yaptığı röportajı izledim açılarak saçılarak mini etek giyerek seksi olunmaz diyor ahahahh
öyle mı diyo :):) onu şimdi dıyeceği yerdee
Bak izle başlarda diyo https://youtu.be/CJhsMHdutlk
Ülkede bir sürü iş dönerken t. cavüz kadına şiddet ö. dürme gibi neden herkes Gülşen’i bu kadar uzatıyor? Bu konunun fazla gündemde kalmadı arka planda olan farklı bir işin gizlenmesi gsliba öyle anlaşılıyor
Valla biz imam Hatipliler olarak bir kişi bile tcvzü savunmadık kime yazıyorsan yaz bunu
İmam Hatipliler savunuyor diye bir şey dememişim ülkede çok olay var hiç biri gündeme gelmiyor hatta kapatılıyor ve serbest bırakılıyorlar bunlara çözüm yokken bi iki kelime belki bazıları için yanlış bazıları için de doğru olabilir
Knk tm da burada konu imam hatipliler.
Arkadaşım zaten imam hatiplerin bazıları kadın kız görmemekten belki de zorla gönderiliyor oraya sapık çıkanlar var ben zorla gönderilen çok insan gördüm ha kendi isteğiyle giden ve düzgün bir insan olarak ordan çıkanlarda var kadın zaten içeri girmiş haberler öyle diyor ama halen devam ettiriliyor bu
Gündeme gelmek için yapıyor
Önce kıyafetleri, sonra açtığı lgbt bayrakları sonra abuk subuk gorusleriyle o cirkin, estetikli suratini gündem yapamadigi için böyle şeyleri yapıyor
Nefret kadının psikolojisini bozdu sorsan dini islamdır
Yok be ne İslam i , İslami benimsiyor gibi mi yaşıyor sence.
Gazeteci Bilal Özcan’ın dediği gibi arkasında İngiltere Amerika’nın oyunu var o zaman
Sadece gündem değiştirme Nisan ayında soylenin bir laf seçim yatırımı
Olumm hatun ilik gibi mkoyim yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?